Šumejker-Levi 9 Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 16 hours ago, Time Crisis said: Dijanina vladavina Brate, ovo kao filmovi B kategorije - predsednik SAD je dobroćudni dekica, ali zamenik je evil mastermind koji šuruje sa zlikovcima.
askeladden Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 1 hour ago, Šumejker-Levi 9 said: Brate, ovo kao filmovi B kategorije - predsednik SAD je dobroćudni dekica, ali zamenik je evil mastermind koji šuruje sa zlikovcima. Bice tu na kraju da je Djilasov covek Senta jr A Hrkalovicka je vrlo moguce odrzavala kontakte sa njima.
SNARC Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 43 minutes ago, askeladden said: Bice tu na kraju da je Djilasov covek Senta jr A Hrkalovicka je vrlo moguce odrzavala kontakte sa njima. Samo da ne resi da u ocaju digne ruku na sebe sto se okrenuo protivu coveka koji nas vodi putevima nikad jaceg bedepea
Lena Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 https://www.krik.rs/ponovo-odlozeno-sudjenje-koluviji-i-pripadnicima-mup-a-bia-e-i-voa-e/ Suđenje policajcima i pripadnicima Bezbednosno-informativne i Vojnoobaveštajne agencije koji su optuženi da su štitili optuženog narko-bosa Predraga Koluviju i njegovo imanje na kome je pronađeno više od tone i po marihuane, danas je ponovo odloženo jer jedan od optuženih ima koronu, saznaje KRIK. Ovo suđenje odlaže se već pola godine, a sledeće je zakazano za početak decembra. 1
James Marshall Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 Javio se Nebojša oko najbitnijih stvari https://www.danas.rs/vesti/drustvo/stefanovic-naslovna-strana-lista-danas-bruka-i-sramota-kojoj-od-jutros-svedoci-cela-srbija
Lo Zingaro Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 1 hour ago, James Marshall said: Javio se Nebojša oko najbitnijih stvari https://www.danas.rs/vesti/drustvo/stefanovic-naslovna-strana-lista-danas-bruka-i-sramota-kojoj-od-jutros-svedoci-cela-srbija Ono kad svim raspolozivim sredstvima opravdas sopstveni nadimak. Kako bi bilo lepo da mu Hrkala natrpa ulogu zrtvenog jarca.
Amos Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 (edited) I Andjusara dobio priliku da se vrati u igru. kolika je ovo sve farsa. Ovako ćemo gledati i uhapšenu u nekoj emisiji za par godina kad dodje red na nju, a bude potrebna za neku drugu metu. Niko neće biti u potpunosti odbačen ili potrošen. Svako ima svrhu u nedogled. Edited October 23, 2021 by Mos 7
msv Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Uvek me nasmeje ovaj oksimoronski naziv emisije "Ozbiljno sa Đukom". 5
Milošica Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 27 minutes ago, msv said: Uvek me nasmeje ovaj oksimoronski naziv emisije "Ozbiljno sa Đukom". 2
mraki Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 3 minutes ago, dragance said: Bizon i “ozbiljno” Ovo je neka igra slova. 1
Time Crisis Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Quote Stefanović: Satanizovan sam u najgledanijim medijima i zabrinut za svoju decu Ministar odbrane Nebojša Stefanović nazvao je "pokvarenim lažovima" sve one koji ga, kako je rekao, upliću u kriminalne afere, nelegalne veze sa stranim službama i pokušaje da se izvrši državni udar. Stefanović je u pisanoj izjavi naveo da je prethodnih meseci izložen "besmislenim i neartikulisanim napadima", kako je rekao, čak i onih medija koji "tvrde da su drugačiji od Đilasovih i da se zalažu za neku drugačiju Srbiju od one koju smo nasledili 2012. godine". Dodao je da je zbog "sve brutalnijih i bezobzirnijih laži u najtiražnijim i najgledanijim medijima u Srbiji zabrinut za bezbednost svoje dece". "Satanizacija kojoj sam izložen, bez mogućnosti da ravnopravno odgovorim, svakako utiče i na moju porodicu. Spreman sam da odgovaram za svaku svoju grešku, ali neću da nosim na svojim i leđima svoje dece krivicu drugih ljudi. Zbog svega toga ću se boriti za istinu svakoga dana i makar na ovaj način štititi svoje ime i dostojanstvo", naveo je Stefanović. 2 5
radisa Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Sipao™ Djilasa u izjavu, to je najbitnije, ostalo manje-više... 4
Recommended Posts