copkillah Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 2 hours ago, francuski sobar said: Poprilično realno, s im šta je njegovo više ono žestoki momak sa šipke i kaldrme, Ovo bi mogla biti recimo Bebina ideja ili tako nekog iz piara i objektivno je dobra ideja. Mislim na istu foru je i Joža pobedio Dražu Pogotovo što ona nije bila u poziciji da to demantuje ili da reaguje na bilo koji način.
levi Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 nebitno, nema šta da demantuje, ne bi reagovala ni da je bila u mogućnosti. ni ona sa Pinka nijeništa demantovala 1
Hamlet Strašni Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 Mene je jedan relativno ozbiljan lik ubedjivao da je ona mrtva.
villiem Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 nema ovde nikakvog trajnog demantija, samo neki privremeni a takav nam ni ne treba jer ne sluzi nicemu, samo pravi stetu svim ucesnicima
dragance Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 Mašinbravar je fircao Gertrudu Munitić. Samo kažem…
msv Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 (edited) (Nova.rs) U kući u Ritopeku zaplenjeni raketni bacači, mine i automati Edited August 7, 2021 by msv
Malvo Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 (edited) 1 jak momenat koji je promakao je da famozna klanica nije ni pronađena isprva, nego tek kad je neko - ko? - propevao. Ako sam dobro ispratio, DNK zrtava je pronađena samo u toj prostoriji, ne i u ostatku kuće? Edited August 7, 2021 by Malvo 2
de Sisti Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 39 minutes ago, Malvo said: 1 jak momenat koji je promakao je da famozna klanica nije ni pronađena isprva, nego tek kad je neko - ko? - propevao. Ako sam dobro ispratio, DNK zrtava je pronađena samo u toj prostoriji, ne i u ostatku kuće? Kolko se secam, Hrvatin im je objasnio gde da je nadju i kako da udju
radisa Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 1 hour ago, Malvo said: 1 jak momenat koji je promakao je da famozna klanica nije ni pronađena isprva, nego tek kad je neko - ko? - propevao. Ako sam dobro ispratio, DNK zrtava je pronađena samo u toj prostoriji, ne i u ostatku kuće? DNK je pronadjen samo za jednog ubijenog, jer su zaboravili da oblože najlonom... Za ostale nema DNK... 1
gospa buba Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 svako ceni siguran posao sent from novi mnogo jak bubamoto. 2 2
Recommended Posts