Jump to content

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

2 hours ago, francuski sobar said:

Poprilično realno, s im šta je njegovo više ono žestoki momak sa šipke i kaldrme, Ovo bi mogla biti recimo Bebina ideja ili tako nekog iz piara i objektivno je dobra ideja.

Mislim na istu foru je i Joža pobedio Dražu :dry:

Pogotovo što ona nije bila u poziciji da to demantuje ili da reaguje na bilo koji način. 

• Replies 4.6k
  • Views 477.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Time Crisis
    Time Crisis

Puštena je niz vodu kad su otkrili da ima pravu diplomu

• nemogući ste, imajte bar malo poštovanja prema organizovanom kriminalu i zipujte ta preganjanja. koga boli dupe da li više mrzite vuletića ili čovića (na primer) - svi do jednog ste subjektivni, a oni

• slepa živana
    slepa živana

+1 došla na temu da probam da shvatim, a jedino što sam shvatila da srpski kriminalac rmba ko konj, tribine, građevine, distibucija, džipovi, izbori, protesti... da sam krimilac, molila bih 

Posted Images

nebitno,  nema šta da demantuje, ne bi reagovala ni da je bila u mogućnosti. ni ona sa Pinka nijeništa demantovala

Mene je jedan relativno ozbiljan lik ubedjivao da je ona mrtva. 

nema ovde nikakvog trajnog demantija, samo neki privremeni a takav nam ni ne treba jer ne sluzi nicemu, samo pravi stetu svim ucesnicima

Mašinbravar je fircao Gertrudu Munitić. Samo kažem…

Nogo je budala na kvadrat.. 

1 jak momenat koji je promakao je da famozna klanica nije ni pronađena isprva, nego tek kad je neko - ko? - propevao.

Ako sam dobro ispratio, DNK zrtava je pronađena samo u toj prostoriji, ne i u ostatku kuće?

Edited by Malvo

39 minutes ago, Malvo said:

1 jak momenat koji je promakao je da famozna klanica nije ni pronađena isprva, nego tek kad je neko - ko? - propevao.

Ako sam dobro ispratio, DNK zrtava je pronađena samo u toj prostoriji, ne i u ostatku kuće?

Kolko se secam, Hrvatin im je objasnio gde da je nadju i kako da udju

1 hour ago, Malvo said:

DNK je pronadjen samo za jednog ubijenog, jer su zaboravili da oblože najlonom... Za ostale nema DNK...

svako ceni siguran posao :unsure:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Državna služba je ipak državna služba :Jova:

Što bi reko Jerotije Pantić :D

na 4:40