August 7, 20213 yr 2 hours ago, francuski sobar said: Poprilično realno, s im šta je njegovo više ono žestoki momak sa šipke i kaldrme, Ovo bi mogla biti recimo Bebina ideja ili tako nekog iz piara i objektivno je dobra ideja. Mislim na istu foru je i Joža pobedio Dražu Pogotovo što ona nije bila u poziciji da to demantuje ili da reaguje na bilo koji način.
August 7, 20213 yr nebitno, nema šta da demantuje, ne bi reagovala ni da je bila u mogućnosti. ni ona sa Pinka nijeništa demantovala
August 7, 20213 yr nema ovde nikakvog trajnog demantija, samo neki privremeni a takav nam ni ne treba jer ne sluzi nicemu, samo pravi stetu svim ucesnicima
August 7, 20213 yr (Nova.rs) U kući u Ritopeku zaplenjeni raketni bacači, mine i automati Edited August 7, 20213 yr by msv
August 7, 20213 yr 1 jak momenat koji je promakao je da famozna klanica nije ni pronađena isprva, nego tek kad je neko - ko? - propevao. Ako sam dobro ispratio, DNK zrtava je pronađena samo u toj prostoriji, ne i u ostatku kuće? Edited August 7, 20213 yr by Malvo
August 7, 20213 yr 39 minutes ago, Malvo said: 1 jak momenat koji je promakao je da famozna klanica nije ni pronađena isprva, nego tek kad je neko - ko? - propevao. Ako sam dobro ispratio, DNK zrtava je pronađena samo u toj prostoriji, ne i u ostatku kuće? Kolko se secam, Hrvatin im je objasnio gde da je nadju i kako da udju
August 7, 20213 yr 1 hour ago, Malvo said: 1 jak momenat koji je promakao je da famozna klanica nije ni pronađena isprva, nego tek kad je neko - ko? - propevao. Ako sam dobro ispratio, DNK zrtava je pronađena samo u toj prostoriji, ne i u ostatku kuće? DNK je pronadjen samo za jednog ubijenog, jer su zaboravili da oblože najlonom... Za ostale nema DNK...