Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

6 hours ago, pt 2.0 said:

pratim i podižem

666058530_Screenshot2021-08-05.gif.a8b3b842d8c931d40d8dcac6c58b3755.gif

zastrašujuće je ne samo to kakve fuksetine i drugi ološ opšte prakse zauzimaju (ili su zauzimali) ključne državne funkcije, već i to na kom nivou razvoja su njihovi umovi...

Ovo isto vide i ljudi sa one strane zakona samo to njima nije strasno, oni vide priliku. Meni je zao sto trpe i profesionalci koji bi mozda ranije pokupili ove ludake. Ako sam dobro shvatio postoji vremenska razlika od nekoliko meseci izmedju dobijenih/stecenih informacija i dejstva. Isto tako postoji kontinuitet stvaranja grupe a sve vreme je neko radio na terenu i imao materijal sa kojima nije nista mogao da ucini jer su ovi koristeni za suzbijanje nekog deranja, sto je njima bila sporedna smaracina. 

• Replies 4.7k
  • Views 499.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Time Crisis
    Time Crisis

Puštena je niz vodu kad su otkrili da ima pravu diplomu

• nemogući ste, imajte bar malo poštovanja prema organizovanom kriminalu i zipujte ta preganjanja. koga boli dupe da li više mrzite vuletića ili čovića (na primer) - svi do jednog ste subjektivni, a oni

• slepa živana
    slepa živana

+1 došla na temu da probam da shvatim, a jedino što sam shvatila da srpski kriminalac rmba ko konj, tribine, građevine, distibucija, džipovi, izbori, protesti... da sam krimilac, molila bih 

Posted Images

https://rs.n1info.com/vesti/otac-inspektora-jovica-moj-sin-nije-umro-ubijen-je/

„Šta je sve inspektor Jović video u Rusiji ostaće za sada tajna. Medjutim, javnost pamti da je tada objavljena fotografija na kojoj su u društvu Danila Vučića, sina Aleksandra Vučića, bili bar trojica navijača iz ekipe ubijenog Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi. U društvu s Danilom bili su Aleksandar Vidojević zvani Aca Rošavi, Boris Karapandžić i Nemanja Srećković“, podseća „Vreme“.

^

I Krasić koji je ubio Grobija pa mu je kazna od 15 godina preinacena u oslobadjajucu i zvanično niko ga nije ubio

3 hours ago, James Marshall said:

Mislim da nismo mi već je prenesen neki tviter tred, a i to je Mond, neće propasti ako ga bude nelegalno čitalo par srpskih čitalaca. Plus mislim da nas oni neće juriti sigurno a sa druge strane ta vrsta nefer ponašanja nam ne treba da domaćim medijima tog tipa. Kao što rekoh, valjda je to neki prećutni dogovor. 

Ovo je moje mišljenje, doduše.

Ima u danasu preprič i glavni delovi...

https://www.danas.rs/politika/ponos-nekoga-je-strasno-zabrinulo-to-sto-je-fbi-nadzirao-sifrovane-komunikacije/

Ovo je bio copor besnih pasa ubica,njih su verovatno placali drogom,nije ih bas interesovalo da razvijaju neku specijalnu mrezu dilera.Sto rece Agent Pistone bila ekipa u porodici koji su obozavali da ubijaju.Imali su kucu za ubistva i kad nisu nikoga ubili neko vreme,bivali su nezadovoljni,smoreni.

1 hour ago, Jumanji said:

Gospode Boze, ovo je neverovatno!

Sad sam pročitao i ne mogu da dodjem sebi. Posle neko pominje izbore i opoziciju. 

A ko je to izjavio?

Miljkovic... Jbt, procitao sam na preskok, a vec mi je muka

Ok, ovde je sabrano sve sto se beć znalo i pisalo...

Kao pasioniranom pratiocu teme, mislim da nije bilo novih detalja oko ubistava, samo oko ovog mučenja klinca u prostorijama FK Partizan...

14 minutes ago, Mos said:

Sad sam pročitao i ne mogu da dodjem sebi. Posle neko pominje izbore i opoziciju. 

ja sam stala na pola. pripala mi muka u busu.

nedostaju mi reči da opišem užas koji osećam. nije trebalo ovo da čitam.

Novo je izjava o Stefanovicu.

5 minutes ago, djeneralche said:

Novo je izjava o Stefanovicu.

Da... U pravu si...