pt 2.0 Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 1 minute ago, radisa said: To mi malo nadrealno meni je nadrealno da onako gadnoj pojavi ma koja žena (ili muškarac) želi da priđe dovoljno blizu za bilo kakav fizički kontakt. having said that, budući da znam da su ga neosnovano povezivali sa onom petrom koja je usmrtila čoveka u saobraćaju, moguće je da je i ovo lupetanje.
Milosh76 Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 A Nogov izvor je... Tabloid... Logicnohttps://infoklix.com/drustvo/aleksandar-vucic-se-opet-zeni-a-ko-je-otac-deteta/
radisa Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 27 minutes ago, pt 2.0 said: meni je nadrealno da onako gadnoj pojavi ma koja žena (ili muškarac) želi da priđe dovoljno blizu za bilo kakav fizički kontakt. Jako puno ljudi, i zena i muskaraca, koristi sex za ostvarenje zivotnih ciljeva... Jbg, te na koje je on, navodno, naskakao, nekako tako i izgledaju...
askeladden Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 4 hours ago, radisa said: Jako puno ljudi, i zena i muskaraca, koristi sex za ostvarenje zivotnih ciljeva... Jbg, te na koje je on, navodno, naskakao, nekako tako i izgledaju... Zar ne bese Petra Cvijic deo Vuciceve ergele?Ona je zgazila nekog mucenika i oslobodjena.
radisa Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 Pa prčalo se... Ja ne znam kad on to sve postiže... Zna toponime, prati medije i naredjuje kako pisati, gleda 9 ekrana, jebe sve što hoda, biva jeban, vodi političko krilo mafije... Realno, lik je zver... 2 2
Bogotac Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 Koliko se secam,ima barem 6 godina kako ide ta prica za sismanovicevu i onog
pt 2.0 Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 1 hour ago, askeladden said: Zar ne bese Petra Cvijic deo Vuciceve ergele?Ona je zgazila nekog mucenika i oslobodjena. Ne, nije. Žena nema veze sa njim nikakve - ovo znam pouzdano. ( Iako joj se to prišivalo po medijima.)
Hamlet Strašni Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 Nažalost, da se izvučeš iz saobraćajke za koju si objektivno kriv, često je dovoljan i “dobar” advokat, ne moraš da budeš deo vladajućeg klana. 3
copkillah Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 Ne bi me čudilo i da je on pustio tu priču jer mu je imponovalo da ga povežu sa njom 2
gospa buba Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 i podanicima imponuje da mu pripisuju nadljudske moci. shto bi se inache histerichno motali oko nekog mlitavca? lakshe je tako, ljudina i mi oko njega sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
francuski sobar Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 38 minutes ago, copkillah said: Ne bi me čudilo i da je on pustio tu priču jer mu je imponovalo da ga povežu sa njom Poprilično realno, s im šta je njegovo više ono žestoki momak sa šipke i kaldrme, Ovo bi mogla biti recimo Bebina ideja ili tako nekog iz piara i objektivno je dobra ideja. Mislim na istu foru je i Joža pobedio Dražu 1
Frank Pembleton Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 Nažalost, da se izvučeš iz saobraćajke za koju si objektivno kriv, često je dovoljan i “dobar” advokat, ne moraš da budeš deo vladajućeg klana.Ma naravno...Ali to se tako odmah lepi... ... Shiit has hit the fan 1
Nikodije Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 6 hours ago, radisa said: Jbt, vučić kako vidi neku u studiju, odmah joj dete pravi... Kakav j...č... To mi malo nadrealno, a za prepaid 066, to mi nekako deluje moguće, samo je to glupo... vnogo kaze da psiho ima petoro dece sa cetiri zene. nije ni cudo da su mu potrebne sve te miljarde, treba to izdrzavati. a osim decaka danila koji radi za 500 evra, ostala deca su maloletna.
James Marshall Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 Vnogo je Brkić za sirotinju, što mu dođe valjda Brkić na kvadrat. Čita Tabloid pa prepričava, ne znam samo za koga. Vjerovatno za nepismene.
Recommended Posts