Jump to content

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

To je bio neki random pas, koji se nakon toga proslavio. 

edit: ovo?

https://www.instagram.com/p/CNVWhPHpa5i

Dobro, rekao je da će pokušati… :cry:

Edited by mraki

Meni bilo super ono kad su Toma i Volodja imali dejt pa se ovaj smejao prasetu na tepihu

9 minutes ago, omiljeni said:

Meni bilo super ono kad su Toma i Volodja imali dejt pa se ovaj smejao prasetu na tepihu

Nije to bio toma, već AV.

"Вы все заметите..."

Mudrost kao takva :fantom:
E794SoQXIAArkj4?format=jpg&name=large

:mindblown:

Srodingerov strah!

Sent from my iPhone using Tapatalk

23 minutes ago, mraki said:

Dopada mi se njena jednostavnost :heart:

Mislim da sam upravo doziveo iscasenje mozga :blink:

Nekad bila ribetina...sad je vise kao ono sto su nasli u Rozvelu.

"stra me da se bojim"

reaktor

Spoiler

:fantom:

3 hours ago, mraki said:

pratim i podižem

666058530_Screenshot2021-08-05.gif.a8b3b842d8c931d40d8dcac6c58b3755.gif

zastrašujuće je ne samo to kakve fuksetine i drugi ološ opšte prakse zauzimaju (ili su zauzimali) ključne državne funkcije, već i to na kom nivou razvoja su njihovi umovi...

Gotovo čitavo današnje izdanje Vremena je posvećeno ovoj temi i povezanim aspektima, od ovog što sam do sad pročitao preporučujem intervju Ponoša Davoru Lukaču, ima interesantnih zaključaka i povezivanja.

Ja preporučujem da uslikaš taj intervju pa da ga okačiš ovdi.

Čitam onlajn, ali je iza paywalla, a mislim da imamo neki konsenzus ovdje da bar prema tim rijetkim preostalim normalnim medijima budemo fer i da im ne izbijamo pare iz džepa.

Pa zar nismo juče krekovali paywall onih francuskih novina sto se raspisaše o Vučiću i org kriminalu?

Mislim da nismo mi već je prenesen neki tviter tred, a i to je Mond, neće propasti ako ga bude nelegalno čitalo par srpskih čitalaca. Plus mislim da nas oni neće juriti sigurno a sa druge strane ta vrsta nefer ponašanja nam ne treba da domaćim medijima tog tipa. Kao što rekoh, valjda je to neki prećutni dogovor. 

Ovo je moje mišljenje, doduše.