*edited by mod Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: crva nije ni bilo Nema ovde nikakvog obrta, samo su mu iz FBI rekli da to što mu drže ledja ne znači da treba da o tome trabunja sa naslovnih strana.
Redoran Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Moderatori ljubazno mole sve učesnike na temi da malo smanje intenzitet ovih pošalica sa ćevapima jer stvarno nisu primerene. 1
gospa buba Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 ali nastavniche on je prvi pocheo sent from novi mnogo jak bubamoto. 3 2
Caligula Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 (edited) Zar cevapi nisu Vuciceva izmisljotina, zar nije on balavio i onanisao nad tom teorijom? Masina za mlevenje jeste realnost, ali specijaliteti su cini mi se (neka me neko ispravi) nadogradnja ovog bolesnog mozga. Edited August 4, 2021 by Caligula
slepa živana Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 malopre cvijetin milivojević prekrstio belivuka u belovuk. uskoro će ga prozvati veljko belavista. 2
MrIncredible Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 On 1.8.2021. at 22:54, kud u maglu Simoviću said: Ovo deluje kao da je u nekoj američkoj limuzini. Ambasade?
zmanic Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Stajling je seljo-amerikanski, a ker je labrador u engleskom tipu rase.
Malvo Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Aj kad smo vec kod kerova, gde mu je onaj mucenik sto mu ga je poklonio Putin?
Malvo Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 (edited) Jeste, istina. Ali mislim da nisam prezupcio nacisto, neko je njemu poklonio kakvog psa. Secam se slike kako ga mazi dok ovaj u sebi svojim ogranicenim mogucnostima razmislja o svom pasjem zivotu. Edited August 4, 2021 by Malvo
Recommended Posts