Jump to content
IGNORED

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

nautilus

Recommended Posts

Posted

Ima homila vesti od 8-9 juna o sardnji sa FBI, cak u i Kuririma™... 

Jbt, samo da mu ovo poture na sledećoj KZŠ ima da doživi nervni slom i da viče da nikad nije rekao ništa o FBI...

• +1 2
Posted

Zaklina vise ne zna da li da ga pita da li je bio nekad kod Vukovog spomenika ili da li ambasador Amerike laze kad pominje FBI u okviru istrage o Belivuku.

Posted (edited)

Sećate se da su snimljeni NN operativci u crnim uniformama bez vidljivih oznaka pripadnosti da iz Kasine izlaze sa kesama dokaznog materijala a mislim da i vozila u koja su ušli nisu imala oznake, ali za ovo drugo nisam sigurna.

Edited by halloween
Posted

postoji li neko logično objašnjenje zašto ni srpski ni crnogorski birn-ovi, krik-ovi i ostali ne prenose ovaj tekst iz le monda?

očekivala sam da danas sve gori, kad ono tajac

Posted (edited)
16 hours ago, *edited by mod said:

Ono što mene zanima je da li Slina i Žvaljo i dalje imaju internu komunikaciju. Tipa da li Slina na Viber pošalje neki gif sa Molderom i Skali a ovaj mu odgovori sa "E jesi me zajebao aki čekaj samo da te otkače Ameri, jebo sam te kad te stignem 🖕"

Ne verujem, u razgovoru sa trećim licima, oslovljava ga sa "gospodin Stefanović", a Erdogana i Đipinga- Taip i brat Si.

Edited by halloween
Posted

Ovo je prepričano ono što se vidi dok se ne udari na paywall. :lol:

• Haha 1
Posted

Lepo su im iz Evrope objasnili koji deo prljavog vesa mora da se baci da bi nastavili da drze oci zatvorene za namestanje izbora,politicka ubistva i slicne u svoja 4 zida aktivnosti. A USA ce nastaviti da drzi Vucica u buretu dok ne prizna Kosovo.Sto rece Dumanovic ,dva sitna Balkanska dripca resili da budu Eskobar u Evropi.

• +1 1
Posted

Slina 2019 prošetao do SAD,a baš u to vreme ANOM se raširio medju kriminalcima širom sveta :fantom:

Posted

Bez Nebojše na sutrašnjim naslovnicama, kako su samo sinhronizovani.

Posted
13 minutes ago, mraki said:

Bez Nebojše na sutrašnjim naslovnicama, kako su samo sinhronizovani.

Oni i kad se svadjaju mi smo pravi neprijatelji, ne verujem im nista, tumaramo u njihovim bljuvotinama. Oni ce se dogovoriti, da su posteni i pravdoljubivi, da su normalni i da nisu zlotvori ne bi ni bili zajedno i sve lepo rapodelili medju sobom, sav ovaj nas silni kapital. Dok ima novca u opticaju nece niko nigde, sad su jos provalili da smo paljevina a to im je sav rad, da spekulisu i rovare, na njihovom smo terenu i nadamo se necemu, ajd da vidimo.

• +1 2
Posted
9 hours ago, de Sisti said:

A sto je psihopati toliko vazno da nije fbi pomogao, a evropske agencije jesu? U svakom slucaju je neko sa strane odradio posao

To ti je njegov narativ od početka - pokušava da zavadi™ EU i Ameriku. 

Stalno ima te neke fore. Tako mali poremećeni Perica kapira politiku :isuse:

Posted
12 hours ago, James Marshall said:

Ovo je prepričano ono što se vidi dok se ne udari na paywall. :lol:

Posted

“Danas” je dosta dobro prepričao šta je u Le Monde napisano.

• Hvala 1
Posted
On 2.8.2021. at 1:48, *edited by mod said:

Ono što mene zanima je da li Slina i Žvaljo i dalje imaju internu komunikaciju. Tipa da li Slina na Viber pošalje neki gif sa Molderom i Skali a ovaj mu odgovori sa "E jesi me zajebao aki čekaj samo da te otkače Ameri, jebo sam te kad te stignem 🖕"

Marko Somborac čita forum 🤣