theanswer Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Just now, kud u maglu Simoviću said: jel velja bio osumnjičen za ono ubistvo kod fontane demira jukića ili je to bio mutavi? nemaju oni veze sa tim 1
Lezilebovich Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 (edited) 10 minutes ago, theanswer said: Sale je bio malo drugačiji, nikako veći bilmez. A Kristijan je sitan kriminalac, nema on veze sa nekim jačim stvarima. Neki ljudi nikad neće poverovati da ovaj nije Vučićev čovek, ne znam koliko im dokaza još treba? ako je neko oslobođen uprkos gomila dokaza, teško je poverovati da nije režimski čovek. e sad, verujem ti da nije vučićev, ali da li je velika razlika ako je stefanovićev ? i ovo je možda više za sns temu, da li je moguće da stefanovićev pad počinje od kad mu je tatko stradao od korone ? Edited January 29, 2021 by Lezilebovich
BWA Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Nije Nevolja tako naivan lik. Raspolaže ozbiljnim sumama novca, vozi se u blindiranim džipovima, zarobljava ljude po gradu i snima ih bez ikakvih posljedica... U svakom slučaju neće dugo.
theanswer Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Just now, Lezilebovich said: ako je neko oslobođen uprkos gomila dokaza, teško je poverovati da nije režimski čovek. e sad, verujem ti da nije vučićev, ali da li je velika razlika ako je stefanovićev ? i ovo je možda više za sns temu, da li je moguće da stefanovićev pad počinje od kad mu je tatko stradao od korone ? pa vidiš da režimski mediji već mesec dana pričaju kako je oslobođen i o konekciji sa hrkalovićkom... a ko je rekao da je razlika.. mislim jeste razlika, ali ono.. 1
theanswer Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 1 minute ago, BWA said: Nije Nevolja tako naivan lik. Raspolaže ozbiljnim sumama novca, vozi se u blindiranim džipovima, zarobljava ljude po gradu i snima ih bez ikakvih posljedica... U svakom slučaju neće dugo. naravno da nije naivan, to što je čovek uspeo za tako kratko vreme u tim krugovima je baš ono zanimljivo.. prešao igricu bukvalno.
Кристофер Лумумбо Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 26 minutes ago, theanswer said: Sale je bio malo drugačiji, nikako veći bilmez. A Kristijan je sitan kriminalac, nema on veze sa nekim jačim stvarima. Neki ljudi nikad neće poverovati da ovaj nije Vučićev čovek, ne znam koliko im dokaza još treba? ciji je covek?
Кристофер Лумумбо Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 e, to je vec znaimljiva prica. evidetntno je da tu neki sukob postoji ali ima toliko malo informacija o tome.
theanswer Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 uđi na instagram bilo koje princip stranice u poslednjih x vremena samo prozivaju vezu cigana i vučića npr. tipa okače sliku mareta i vučića i puste pesmu doberman, ludilo je šta se dešava
napadaj Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 jel velja bio osumnjičen za ono ubistvo kod fontane demira jukića ili je to bio mutavi?To su bili cigani
kud u maglu Simoviću Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 5 minutes ago, napadaj said: 35 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel velja bio osumnjičen za ono ubistvo kod fontane demira jukića ili je to bio mutavi? To su bili cigani pa i ovi su cigani posle ansverovog odgovora sam malo prevrteo film, neke stvari prosto ishlape. ko će to sve da pohvata
BWA Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Nevolja je bio forsovac, ako se dobro sjećam. Inače, Kimijevi su se sjebali nakon onog derbija kad su Splicani imali svoju tačku, pa priča propala.
ultra plasticni Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 Taj sukob slina-vucic... to ne postoji, predstava za narod
Fakundo Sava Posted January 29, 2021 Posted January 29, 2021 47 minutes ago, ultra plasticni said: Taj sukob slina-vucic... to ne postoji, predstava za narod Slažem se Stvarno mi teško da zamislim da je Stefanović bilo kakav faktor u ovoj zemlji I ne znam na osnovu čega se iznosi ta teza osim onog ma vidi im se po faci Nije bio na slavlju Sns-a,pa otac mu je bio na samrti, nije teško zaključiti da je tada bio po bolnicama 1
levi Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 zavisi koji Vučić sukob između Sline i Andreja, tj 'njihovih ljudi' na lokalu, po odborima itd je vrlo realan 1
Recommended Posts