Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

sad ako dixy ne izbaci ništa, duboko ću se razočarati

Selfi?

• Replies 4.7k
  • Views 499.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Time Crisis
    Time Crisis

Puštena je niz vodu kad su otkrili da ima pravu diplomu

• nemogući ste, imajte bar malo poštovanja prema organizovanom kriminalu i zipujte ta preganjanja. koga boli dupe da li više mrzite vuletića ili čovića (na primer) - svi do jednog ste subjektivni, a oni

• slepa živana
    slepa živana

+1 došla na temu da probam da shvatim, a jedino što sam shvatila da srpski kriminalac rmba ko konj, tribine, građevine, distibucija, džipovi, izbori, protesti... da sam krimilac, molila bih 

Posted Images

al sa bjelivukomtm i danilom

Edited by vememah

49 minutes ago, Peter Fan said:

OK, ali sav drzvani aparat protiv 20-ak ljudi, od kojih vjerovatno ima svega nekoliko sa konkretnim detaljima/dokazima, i sa 1-1/2 slobodnim medijem?

Svako od njih ima neka saznanja i dokaze. Ima više slobodnih medija

E67d3KLXMAQAOxC?format=jpg&name=large

E67eJxqXMAAodHO?format=jpg&name=large

twitter.com/SlobodanStupar1/status/1418314985231601674
twitter.com/SlobodanStupar1/status/1418315229419737091

1 hour ago, mraki said:

Selfi?

može

1 hour ago, vememah said:

ko je organizovao sedity doly i pristoynity?

3 hours ago, Milosh76 said:

Krle, Bizon i jos jedan lik koga ne znam.

Saša Milovanović, onaj morž iz Srpskog telegrafa

Juče je jedno 50 puta pomenut "mafijaški konsiljere", uveli su nov termin u upotrebu, prvo od strane Vučića, pa su onda naravno prihvatili i njegovi specijalci u specijalnoj emisiji. Ko je mafijaški konsiljere? Nebojša iz Beograda?

Sad čitam da je konsiljere advokat Lazarević. Inače taj Lazarević je bio gazda u fk Radnički sa Novog Beograda, ne znam da li je još uvek.

Edited by Nikodije

Čitaj Alo. Advokat Nevoljin.

Dal je moguće da su čuvari lika i dela smislili ovako totalno glupo pravdanje PussyLipsa? 
I da je tačno i istinito pa sami sebe zakopavaju još gore!

Za bilo kakav snimak moras da imas sudski nalog, drugo snimanje  razgovora advokata sa klijentima u pritvoru?!! Telefon u pritvoru?Zakonom omogucen poverljiv razgovor 1:1 sa braniocem u posebnoj prostoriji u pritvorskoj jedinici? Šta je kad i gde snimano? Kršenje svega mogućeg i na kraju se i to može koristiti kao kontra argument za obaranje neke presude!

Cekam reakciju advokatskih udruzenja posle ovog,ako je bude uopste...

-1

To treba komplet ignorisayi, jer bi se istragom "snimka" potvrdio taj razgovor kso istinit. Tretirati ovo iskljucivo kao izmisljotinu i tako pritiskati

Kao što verovatno i jeste izmišljotina. Da imaju snimak pustili bi ga.

Ne verujem da bi ga pustili, to bi bio epski skandal. Otvorili bi front sa advokatima i međunarodnim organizacijama. Tretirati kao laž i to je to. Naravno ne bi me zapanjilo da stvarno slušaju poverljive razgovore optuženih sa braniocima ali mislim da im se ne isplati da to puste u javnost. 

19 hours ago, pt 2.0 said:

Samo da kažem da verujem Belivuku.

Čovek koji onako sa ženom strpljivo bira roletnice zaslužuje da se makar sasluša.

Uopšte mi ne bi bilo neobično da se Vučić sastao i lično sa njima u nekom trenutku. Lik odgovara na tvitove javnih ličnosti ko neka nedostojanstvena pomijara, potpuno je banalan i ispod svakog nivoa u nastupima i ponašanju. Sasvim mi se uklapa u priču.

Samo da kažem da nikog normalnog ne bi trebalo ič da interesuje šta taj isisovski koljač i glavoseča ima da kaže na bilo koju temu. Niti nam treba on da nam otvara oči o vrhovnom psihopati i njegovoj bulumenti, niti šurovanje sa raznoraznim ološem sa tribine ulazi u top 10 zlodela zbog kojih sva ta bulumenta kolektivno treba da popase dugogodišnje robije.

19 hours ago, Nikodije said:

moguce da se belivuk preporucuje za svedoka saradnika nakon promene vlasti.

Bukvalno bilo koja i bilo čija vlast koja ovom isisovcu ponudi bilo šta osim doživotne robije i bačenog ključa, treba da bude tretirana kao ološ i šljam vučićevsko-vulinovskog ranga.