mraki Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: sad ako dixy ne izbaci ništa, duboko ću se razočarati Selfi?
mareeee Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 49 minutes ago, Peter Fan said: OK, ali sav drzvani aparat protiv 20-ak ljudi, od kojih vjerovatno ima svega nekoliko sa konkretnim detaljima/dokazima, i sa 1-1/2 slobodnim medijem? Svako od njih ima neka saznanja i dokaze. Ima više slobodnih medija 1
vememah Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 twitter.com/SlobodanStupar1/status/1418314985231601674 twitter.com/SlobodanStupar1/status/1418315229419737091 2 2
mackenzie Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 1 hour ago, vememah said: ko je organizovao sedity doly i pristoynity? 1
msv Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 3 hours ago, Milosh76 said: Krle, Bizon i jos jedan lik koga ne znam. Saša Milovanović, onaj morž iz Srpskog telegrafa
Nikodije Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 (edited) Juče je jedno 50 puta pomenut "mafijaški konsiljere", uveli su nov termin u upotrebu, prvo od strane Vučića, pa su onda naravno prihvatili i njegovi specijalci u specijalnoj emisiji. Ko je mafijaški konsiljere? Nebojša iz Beograda? Sad čitam da je konsiljere advokat Lazarević. Inače taj Lazarević je bio gazda u fk Radnički sa Novog Beograda, ne znam da li je još uvek. Edited July 23, 2021 by Nikodije
ZeeGerman Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 Dal je moguće da su čuvari lika i dela smislili ovako totalno glupo pravdanje PussyLipsa? I da je tačno i istinito pa sami sebe zakopavaju još gore! Za bilo kakav snimak moras da imas sudski nalog, drugo snimanje razgovora advokata sa klijentima u pritvoru?!! Telefon u pritvoru?Zakonom omogucen poverljiv razgovor 1:1 sa braniocem u posebnoj prostoriji u pritvorskoj jedinici? Šta je kad i gde snimano? Kršenje svega mogućeg i na kraju se i to može koristiti kao kontra argument za obaranje neke presude! Cekam reakciju advokatskih udruzenja posle ovog,ako je bude uopste... 1
Lezilebovich Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 -1 To treba komplet ignorisayi, jer bi se istragom "snimka" potvrdio taj razgovor kso istinit. Tretirati ovo iskljucivo kao izmisljotinu i tako pritiskati
Nikodije Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 Kao što verovatno i jeste izmišljotina. Da imaju snimak pustili bi ga. 1
Heaviside Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 Ne verujem da bi ga pustili, to bi bio epski skandal. Otvorili bi front sa advokatima i međunarodnim organizacijama. Tretirati kao laž i to je to. Naravno ne bi me zapanjilo da stvarno slušaju poverljive razgovore optuženih sa braniocima ali mislim da im se ne isplati da to puste u javnost.
Redoran Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 19 hours ago, pt 2.0 said: Samo da kažem da verujem Belivuku. Čovek koji onako sa ženom strpljivo bira roletnice zaslužuje da se makar sasluša. Uopšte mi ne bi bilo neobično da se Vučić sastao i lično sa njima u nekom trenutku. Lik odgovara na tvitove javnih ličnosti ko neka nedostojanstvena pomijara, potpuno je banalan i ispod svakog nivoa u nastupima i ponašanju. Sasvim mi se uklapa u priču. Samo da kažem da nikog normalnog ne bi trebalo ič da interesuje šta taj isisovski koljač i glavoseča ima da kaže na bilo koju temu. Niti nam treba on da nam otvara oči o vrhovnom psihopati i njegovoj bulumenti, niti šurovanje sa raznoraznim ološem sa tribine ulazi u top 10 zlodela zbog kojih sva ta bulumenta kolektivno treba da popase dugogodišnje robije. 19 hours ago, Nikodije said: moguce da se belivuk preporucuje za svedoka saradnika nakon promene vlasti. Bukvalno bilo koja i bilo čija vlast koja ovom isisovcu ponudi bilo šta osim doživotne robije i bačenog ključa, treba da bude tretirana kao ološ i šljam vučićevsko-vulinovskog ranga. 1 1
Recommended Posts