theanswer Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: moguca je 1/1 i ubedjen sam da se vidjao posto se vidjao i sa zvezdinim navijacima. ovi nisu bili koljaci kada se vijdao sa njima. „Bio sam predsednik JSD Partizan i trener KK Partizan kada je on i kao prvi potpredsednik Vlade faktički imao najveću moć. Došao je da poseti Partizan, ali nije došao ni u sedište sportskog društva, ni u kancelarije fudbalskog kluba, košarkaškog kluba, nego kod navijača Partizana, u njihovu kancelariju. Branko Ružić je ispred Sportskog društva Partizan preko Ivice Dačića zakazivao sastanak delegacije JSD Partizan sa Vučićem, da vidimo šta može da se učini da se popravi odnos sponzora prema Partizanu. Nema u sportu toliko novca od reklama, nego se sve svodi na to da firme koje posluju dobro, na mig političara na vlasti, deo novca uplate sportskim klubovima. U svakom slučaju, iako je zakazan taj sastanak, dvojica vođa navijača, mislim da su to bili Kimi i Džoni, koji su se desetak dana ranije sastali sa Vučićem, dolaze i traže sastanak sa mnom Danilovićem, Šilobadom. Rekli su nam da su od Vučića tražili, pošto su bili u ratu sa fudbalskim klubom, na čijem je čelu bio tada Dragan Đurić, da obezbedi da KK Partizan može da funkcioniše i da su oni obezbedili taj sastanak“, rekao je Vujošević. 3
theanswer Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Idemo dalje http://arhiva.alo.rs/sport/fudbal/vucic-obecao-kimiju-da-ce-se-gledati-ravnopravno-na-zvezdu-i-partizan/27068 3 1
Lezilebovich Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 I sa kurira i sa blica je vest nestala...ili gurnuta u neki 16. plan
Milosh76 Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Ijao večeras spektakl na Pinku biće ludiloSta ima na Pinku? Gostuje ON ili opet Vulin pokazuje leseve?
Nikodije Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Specijalna™ emisija u 8, on valjda gostuje™ na istom mestu u subotu u 9.
Nikodije Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Pa on je u subotu, to je 48h, možda malo više. Danas su verovatno novinari i analitičari.
Milosh76 Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 (edited) 59 minutes ago, Nikodije said: Pa on je u subotu, to je 48h, možda malo više. Danas su verovatno novinari i analitičari. Slusam Pink... prenose pola sata njegovu KZS... evo sad ce Smrad iz informera, Sarapa i sl. Mislim da je Konsiljere, Vuletic...tako deluje iz "njegovih reci" Krle, Bizon i jos jedan lik koga ne znam. Nema snimaka na informeru Edited July 22, 2021 by Milosh76
Lezilebovich Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Inforner je za 20h obecao neki snimak, ali izgleda da jos nisu odlucili da li gadjaju Slinu ili Djilasa
Milosh76 Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 (edited) NEma snimka, da ne uticu na optuznicu! Smrad! Objavljuje transkript advokata i Miljkovica... Edited July 22, 2021 by Milosh76
Milosh76 Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Razgovor advokata i klijenta je "privilegovan razgovor" a ovaj smrad objavljuje
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 7 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: uuuuu, prva postava. težak leba jedu
Recommended Posts