Malvo Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Nenadani problem sa tim pravi sto je On vise puta pokusavao da relativizuje druzenje sa ekipicom oko Rosavog. Izmedju ociju i usiju prosecnog srpskog konzumenta se sad nalazi neka nedefinisana masa informacija koja ih direktno povezuje s Veljom, iako to nije najtacnije.
dragance Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Oho-ho. Sad kad krenu napadi na KRIKov sajt da ga obore.
dragance Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 1 minute ago, Jumanji said: 😂 Može li providnije. Jednog dana Narodni sud da se uzori na Robespjera protiv ovih govana iz Informera. 1
Time Crisis Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 16 hours ago, radisa said: Ono sto meni nije jasno kako prosečni srpski konzument koji ne razume ovo o čemu drvimo guta sve ovo... Kako naše bake i deke™ još uvek imaju mozak posle ovog prokuvavanja gde vesti u 3 dana sebe 5 puta demantuju... Kako im ljudi išta veruju... Tako što znaju koji su "naši" (AV, Šešelj, Sloba itd), a koji su "izdajnici" (opozicija, studenti itd). Što god izjave naši to je uvek tačno, da li se nešto pri tome demantuje ili ne slaže je nebitno, to su naši 5
braca Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Sećam se jedne mučne rasprave od tamo™, davno beše, sa jednim našim profesorom iz USA, dakle nije bio "prosečni konzument", o nekim zlodelima u Bosni, gde je on danima nešto vrdao, krivio, muljao da ne bude da su Srbi nešto loše uradili, mene tad nije mrzelo da se preganjam s njim, i na kraju kad već nije imao kud, kaže on lepo "pa dobro, znam ja to, ali eto oni su naši pa moram malo da navijam za njih..." 5
Jozef K. Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 A malo primitivniji kao moja tašta, poreklom iz Crne Gore, koja je bila indoktrinirana protiv Mila i koja je sve najgore mislila o zemlji odakle je, sada je u fazonu Krivokapić se krstio, pa se raskrstio. Neverovatno je kako upravlja njima. Naravano ona je uvek bila na strani zla, za razliku od pokojnog tasta, koji je bio za Đinđića na primer i uopšte za demokrate.
slepa živana Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 deda svetozar srpsku mafiju stvorio je siniša pavić. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 https://www.krik.rs/belivukov-iskaz-vucic-mi-je-trazio-razne-usluge/ 5 1
pt 2.0 Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 sad čitam. čini se da je belivuk rešio da ode sa stilom… 3
askeladden Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: https://www.krik.rs/belivukov-iskaz-vucic-mi-je-trazio-razne-usluge/ Ni rec o Slini i Hrkalovic.Sone strikes back. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 1 minute ago, askeladden said: Ni rec o Slini i Hrkalovic.Sone strikes back. Quote Na istom sastanku, tvrdi, Glišiću se požalio na probleme koje ima sa Dijanom Hrkalović, tada jednom od ključnih osoba u policiji. „Dijana je imala protiv nas ne znam ni ja šta, skidala (naše) žene do gole kože pri svakom pretresu. On je rekao da i oni imaju veliki problem, da je Dijana veliki neprijatelj porodice Vučić i da to ne znaju kako da reše.“ o diksi ima samo ova vinjetica
askeladden Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Just now, kud u maglu Simoviću said: o diksi ima samo ova vinjetica Da,malte ne Elliot Nes ispade. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 cela ova godfather varijanta je bila da mu ne bi skandirali da je peder, i još par poslića pride kakav paćenik 5
Recommended Posts