Jozef K. Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 56 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ako me sećanje ne vara on je ležao za neku pucnjavu(ubistvo) ispred tadašnjeg arhaika, a sadašnjeg plastika Zar nije Arhaik držao Pana, pa je u tuči sa drugim suvlasnikom ubio tog ortaka. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 ovo je sam početak devedesetih. ne znam dal je pana tad bio aktivan u tim vodama
Sara Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 22 hours ago, gospa buba said: ali stvarno, jebote! ta nechija majka to chita! shta im to znachi, zashto to rade? da li je moguce da su samo bolesnici??? sent from novi mnogo jak bubamoto. iskreno se nadam da postoji neka kosmicka pravda i da ce im se vratiti istom merom. To mi je zadnja nada 3
bradilko Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 panic pana je ubio tog svog ortaka u arhaiku. posto je bio sa govnavim seseljom nije ni bio u zatvoru. retko ogavan lik je taj pana. sta moze drugo kad je sa seseljom. a amonijaka je ubio darko kulic. bio je zajeban taj amonijak jedno vreme u zemunu. hteo ovog da maltretira i ovaj ga ubio. pre par godina i kulica ubili u juznoafrickoj republici. ovog kulica sam znao. kakva je to bila lobanja, iq 45. 1 1
radisa Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Jbt, koga kurir zajebava i šta sad ovo znači... Quote Bjegović: Otkriti sva imena Prof. dr Miroslav Bjegović, specijalista za terorizam i organizovani kriminal, zalaže se za procesuiranje svih koji su pomagali Belivukovom klanu. - Nadam se da će dalja istraga otkriti imena političara, odnosno visokih državnih funkcionera koji su i sad na funkcijama i bez kojih organizovani kriminal u Srbiji ne bi postojao. Za usluge koje su pružali mafiji dobijali su basnoslovne sume prljavog novca, kao sredstva korupcije, i javnost s pravom očekuje njihova imena i zakonske sankcije. Srbija i njen državni vrh ne sme pasti na ovom ispitu, u kojem nema zaštićenih i nedodirljivih. U protivnom, stanje bezbednosti RS bilo bi ugroženo, što pogoduje stranom faktoru, koji želi nasilnu promenu vlasti i dovođenje njima podobnih ljudi zarad ostvarivanja interesa, koje ne mogu realizovati sa aktuelnom vlašću - smatra Bjegović. Dakle, pre 2 dana pričaju da je ĐilasŠolakMarinika umešan u ovo, a danas da su visoki državni funkcioneri... Jbt, pokušavam da zamislim mozak nekoga ko svemu ovome veruje, kako to funkcioniše...
SNARC Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 11 minutes ago, radisa said: Jbt, koga kurir zajebava i šta sad ovo znači... Dakle, pre 2 dana pričaju da je ĐilasŠolakMarinika umešan u ovo, a danas da su visoki državni funkcioneri... Jbt, pokušavam da zamislim mozak nekoga ko svemu ovome veruje, kako to funkcioniše... Ako nastavia ovako da podjebavas trazicu od moderacije da ti uvede kaznene sklekove 2
Redoran Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 7 hours ago, radisa said: Jbt, koga kurir zajebava i šta sad ovo znači... Dakle, pre 2 dana pričaju da je ĐilasŠolakMarinika umešan u ovo, a danas da su visoki državni funkcioneri... Jbt, pokušavam da zamislim mozak nekoga ko svemu ovome veruje, kako to funkcioniše... Dozvoli da ti pomognem Kuriri i ostali fekaloidi služe da po difoltu povežu Đilasa, Šolaka i Mariniku sa svim lošim što postoji. Od elementarnih nepogoda pa do organizovanog kriminala, sve što se bilo kada dogodi biće pripisano njima i njihovom uticaju. Nešto kao rusohisterija na zapadu, samo na daleko primitivniji način. Kuriri, međutim, služe i da prenose poruke između suprotstavljenih klanova unutar SNS kišobrana. Konkretno u ovom slučaju, Kurir upozorava ekipu koja je štitila ove glavoseče i puštala ih da malte ne na mesečnoj bazi nekoga samelju u industrijskoj mašini, da se ne igraju inače im sledi studijski boravak u CZ. Iz teksta koji je answer gore linkovao, vidi se da je policija aktivno opstruirala istragu o tim silnim nestancima i umesto toga podnosila krivične prijave protiv nestalih. Odatle je jasno kao dan da su glavoseče imale zaštitu u policiji a ta zaštita je išla političkom linijom jer jedino tako može da ide. Pošto govorimo o periodu 2019-20, za pretpostaviti je da je u ovo umešan Slinin klan i da bi tu bilo krupnih šarana za probrati. Ide to verovatno i iznad Sline ali lako se ta veze preseče i postavi on na vrh piramide. Pri tome uopšte ne mislim da je on tu neki mastermind kriminala. To je čitava mreža pomoćnika, savetnika i bogtepita kakvog sve ološa - ali on je figura jer bi svako ko je direktno umešan na neki način bio povezan sa njim. Kurir, dakle, šalje tom klanu poruku da bi im bolje bilo da ćute i smrde, i da im ni slučajno ne padaju neke ideje na pamet uoči nailazećih izbora, inače neće da bude dobro za njih. 4
Redoran Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Uzgred, ovo je 15 nestalih za dve godine. Mimo toga već imamo ulične likvidacije koje su po učestalosti tu negde na nivou 90ih. Ovakav rat narko klanova ne postoji nigde u Evropi, ovo je jezivo na toliko nivoa i društvo u kojem se to dešava bi moralo da se zapita šta raditi i preduzeti pre nego što se stvar proširi na policajce, pa na novinare, i na kraju ode na level Mexico. Ovo gore je naravno čista retorika. Nemojte imati bilo kakve iluzije da će ovo klupko nekada biti razmotano. Ko god da dođe na vlast posle ovih (ako se to uopšte desi u narednih 20 godina), gurnuće ovo pod tepih, eventualno se pobrinuti da ne mogu baš da se seku glave i da se stvar vrati u okvire dobrih starih sačekuša, i to je to. Nikada se neće saznati ko je sve ovo pokrivao politički i zašto niko nije mogao i hteo da zauzda te narko klanove i svede ih na neki standardni nivo koji postoji u normalnom svetu.
radisa Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 5 minutes ago, Redoran said: Dozvoli da ti pomognem Kuriri i ostali fekaloidi služe da po difoltu povežu Đilasa, Šolaka i Mariniku sa svim lošim što postoji. Od elementarnih nepogoda pa do organizovanog kriminala, sve što se bilo kada dogodi biće pripisano njima i njihovom uticaju. Nešto kao rusohisterija na zapadu, samo na daleko primitivniji način. Kuriri, međutim, služe i da prenose poruke između suprotstavljenih klanova unutar SNS kišobrana. Konkretno u ovom slučaju, Kurir upozorava ekipu koja je štitila ove glavoseče i puštala ih da malte ne na mesečnoj bazi nekoga samelju u industrijskoj mašini, da se ne igraju inače im sledi studijski boravak u CZ. Iz teksta koji je answer gore linkovao, vidi se da je policija aktivno opstruirala istragu o tim silnim nestancima i umesto toga podnosila krivične prijave protiv nestalih. Odatle je jasno kao dan da su glavoseče imale zaštitu u policiji a ta zaštita je išla političkom linijom jer jedino tako može da ide. Pošto govorimo o periodu 2019-20, za pretpostaviti je da je u ovo umešan Slinin klan i da bi tu bilo krupnih šarana za probrati. Ide to verovatno i iznad Sline ali lako se ta veze preseče i postavi on na vrh piramide. Pri tome uopšte ne mislim da je on tu neki mastermind kriminala. To je čitava mreža pomoćnika, savetnika i bogtepita kakvog sve ološa - ali on je figura jer bi svako ko je direktno umešan na neki način bio povezan sa njim. Kurir, dakle, šalje tom klanu poruku da bi im bolje bilo da ćute i smrde, i da im ni slučajno ne padaju neke ideje na pamet uoči nailazećih izbora, inače neće da bude dobro za njih. Ma jasno je to sve meni i tebi... Ono sto meni nije jasno kako prosečni srpski konzument koji ne razume ovo o čemu drvimo guta sve ovo... Kako naše bake i deke™ još uvek imaju mozak posle ovog prokuvavanja gde vesti u 3 dana sebe 5 puta demantuju... Kako im ljudi išta veruju... In other news, jedan od Vulina, uporedio svoj performans sa prikazom Stambolićevih patika... Ja se samo nadam da je karma još uvek tu negde, i da će se jednog dana to sve izravnati... 1
SNARC Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Majku mu..ako mora ili je morao da bude balanser, tampon zona i kocnicar izmedju toliko polusveta zeljnog moci i para..Ne bilo cudo sto je lud ko burgija. Greota je samo sto vodi celu drzavu.
Redoran Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 6 minutes ago, radisa said: Ma jasno je to sve meni i tebi... Ono sto meni nije jasno kako prosečni srpski konzument koji ne razume ovo o čemu drvimo guta sve ovo... Kako naše bake i deke™ još uvek imaju mozak posle ovog prokuvavanja gde vesti u 3 dana sebe 5 puta demantuju... Kako im ljudi išta veruju... Pa nemaju mozak više. Pustili su da ih nosi voda i gutaju šta im se servira. Ja ih ne osuđujem zbog toga, jezivo je teško ostati zdravo i kvalitetno informisan u vremenu besomučnog bombardovanja potpunim smećem od "informacija". Pa još kada se to radi na ovaj rudimentarno džibersko srpski način... Malo je ljudi koji to mogu kvalitetno da filtriraju i odbace sve toksine koji im jurišaju na mozak. Najpametniji su oni koji se kompletno isključe iz tog informacionog matriksa i žive svoje živote bez da im ikada padne na pamet da otvore neki news portal. 2
ultra plasticni Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Ma koji crni narko klanovi kad im nasli 60.000 € u kesu i nek bude jos 5x toliko u nekretninama, automobilima i oruzju, to su smesne pare za ovakvo divljastvo
Malvo Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 (edited) Pa ovo su bili ne bas bistri likovi, sa ne bas dubinskom podrskom sluzbi™ i sa ne bas razradjenim sofisticiranim poslovima. Prvobitna akumulacija krimi kapitala. Ipak, cak i za Srbiju je sva ta njihova aktivnost bila too much samo zato sto je trajala predugo i bila prevelika javna tajna. Mozda nisu svi znali sve, ali je pola grada znalo da ovaj otima ljude, muci ih i ubija. Usput je i pola grada bilo reketirano. Mogu misliti u kakvom su strahu za sebe i svoje porodice ziveli organi reda i mira koji su pokusali da ga strpaju u bajbok za onu likvidaciju Miljkovicevog kuma, sto je jedno od najbizarnijih silovanja pravde u poslednje vreme. Postoji Korac iz zemunskog klana koji ne dozvoljava sebi da bilo gde bude slikan i postoje ovi ludaci koji sami sebe slikaju kako nekoga kolju. Ipak, mislim da su napabircili mnogo vise od tih 60.000, sad da l su spiskali, da li dalje sakrili, ko zna, ali para su oteli mnogo vise, ali i mnogo manje nego ovi crnogorski krimi klanovi. Edited July 21, 2021 by Malvo
Heaviside Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 (edited) Pa, ovi su valjda radili za jedan od tih klanova. Pare su sigurno sakrili, nema kriminalca koji sve pare drži kući, ovih 60k je bilo da se nađe za samoposlugu i pijacu. Sve i da nisu znali da im se nešto sprema i se spremali da se sklone, a verovatno su znali, pare su sakrili. 1 hour ago, radisa said: Ma jasno je to sve meni i tebi... Ono sto meni nije jasno kako prosečni srpski konzument koji ne razume ovo o čemu drvimo guta sve ovo... Kako naše bake i deke™ još uvek imaju mozak posle ovog prokuvavanja gde vesti u 3 dana sebe 5 puta demantuju... Kako im ljudi išta veruju... In other news, jedan od Vulina, uporedio svoj performans sa prikazom Stambolićevih patika... Ja se samo nadam da je karma još uvek tu negde, i da će se jednog dana to sve izravnati... I nije toliko teško da se izmisli koherentna priča, ljudska vrsta je evoluirala da bude vrlo dobra u tome i to je glavni razlog za većinu kognitivnih biasa. U ovom slučaju su Slina i ekipa okrenuli leđa Vučiću na nagovor Đilasa i zato su počeli da štite Đilasovog Velju Nevolju. Edited July 21, 2021 by Heaviside
Recommended Posts