zmanic Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Izgleda da ozbiljna frka može da počne tek kad Dixi reši da izda svoje bestseler memoare kod Lagune. Voleo bih da to bude za Oktobarsski sajam, da zaseni i Lukasa i Kiju Kockar i td. . . . . . Do tada će sirotinju uspešno zamajavati tabloidima.
Tpojka Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Bivši predsdednik tokom punude da njegova kombi stranka da kandidata za gradonačalnika... Tačno ću na kraju glasati samo za one koji budu obećavali zatvore i lustarciju... Ništa mi više ne treba, jebe mi se za nacionalnu politiku, levo/desno, Kosovo, ekonomiju... Samo zatvori i lustacija...Izbore dobija ko obeća čet'ri zatvora i dvije ludnice.
Lezilebovich Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 6 minutes ago, zmanic said: Izgleda da ozbiljna frka može da počne tek kad Dixi reši da izda svoje bestseler memoare kod Lagune. Voleo bih da to bude za Oktobarsski sajam, da zaseni i Lukasa i Kiju Kockar i td. . . . . . Do tada će sirotinju uspešno zamajavati tabloidima. Blago vama koji i dalje vidite neki okidac za ozbiljnu frku. 3 1
omiljeni Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 31 minutes ago, gospa buba said: ali stvarno, jebote! ta nechija majka to chita! shta im to znachi, zashto to rade? da li je moguce da su samo bolesnici??? sent from novi mnogo jak bubamoto. oće nešto da poruče navijačima slane bare? 2
duma Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 (edited) 11 hours ago, mraki said: Pogledah naslovne tabloida za sutra. Pored onog zla koje probija dno po ko zna koji put, svi su naravno sinhronizovani i objavljuju isto. Neki insistiraju na bliskosti Dixi i Velje, i kažu da imaju ekskuzivne dokaze. Naime, on ima tetovażu boginje Nike, a ona se jedno vreme zvala Nika. Meni nije jasno zašto se više ne insistira na tome da su Mutavi, a samim tim i Nevolja, u priču uvedeni da se Vođa ne bi potresao zbog skandiranja. Dixi je u to vreme drmala policijom, a to sigurno nije moglo bez blagoslova od gore. Da je imala kontakte s Mutavim poprilično je poznato. Ne bi bilo čudo da je imala kontakt i sa Nevoljom. Edited July 20, 2021 by duma
Lezilebovich Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 15 minutes ago, duma said: Meni nije jasno zašto se više ne insistira na tome da su Mutavi, a samim tim i Nevolja, u priču uvedeni da se Vođa ne bi potresao zbog skandiranja. Dixi je u to vreme drmala policijom, a to sigurno nije moglo bez blagoslova od gore. Da je imala kontakte s Mutavim poprilično je poznato. Ne bi bilo čudo da je imala kontakt i sa Nevoljom. Ko da vise insistira ? Na Novoj je, cini mi se, bas takav naslov.
slepa živana Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 15 hours ago, zmanic said: Izgleda da ozbiljna frka može da počne tek kad Dixi reši da izda svoje bestseler memoare kod Lagune. Voleo bih da to bude za Oktobarsski sajam, da zaseni i Lukasa i Kiju Kockar i td. . . . . . Do tada će sirotinju uspešno zamajavati tabloidima. sajam je ove godine u septembru 1
theanswer Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1018449/predvodio-skandiranje-protiv-vucica-ovo-hemija-sin-amonijaka-vodja-zabranjenih-dva-puta-bio-zatvoru-zbog-droge Evo Vučela rešio slučaj, Hemija je predvodio navijanje hahahahha a bio je blizak i sa Veljom i Maretom hahahha. Pa dobro, jeste bio blizak dok im Velja nije objasnio da nema više šta da traže na stadionu. 1
SNARC Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 Hemija..sin Amonijaka.. Beaking Bad srece Gospodara prstenova. Vucela..jebo ti pas mater. 1 3
msv Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 1 hour ago, slepa živana said: sajam je ove godine u septembru Osim ako ga deo izdavača i Maja Gojković ne pomere
Jumanji Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 A jesu li ti nestali momci, ocigledno pokojnici, njih 17 koliko sam razumela, isto neki kriminalci ili...?
villiem Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 11 minutes ago, Jumanji said: A jesu li ti nestali momci, ocigledno pokojnici, njih 17 koliko sam razumela, isto neki kriminalci ili...? https://www.krik.rs/nestali-mladici-i-unesrecene-porodice-danak-zakasnelom-ratu-protiv-mafije/ 1
theanswer Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 36 minutes ago, Jumanji said: A jesu li ti nestali momci, ocigledno pokojnici, njih 17 koliko sam razumela, isto neki kriminalci ili...? Realno, da. 1
Redoran Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 2 hours ago, SNARC said: Hemija..sin Amonijaka.. Beaking Bad srece Gospodara prstenova. Amonijak je bio jedan od mnogih koji su u prvoj polovini 90-ih zglajznuli u uličnim likvidacijama. Pre očekivane smrti je stigao da se koliko-toliko proslavi, ne baš poput prvog ešelona u kojem su bili Knele, voždovčani i sav onaj bašibozuk iz Čitulje, ali čulo se za njega. Nisam doduše znao da je imao sina.
kud u maglu Simoviću Posted July 20, 2021 Posted July 20, 2021 ako me sećanje ne vara on je ležao za neku pucnjavu(ubistvo) ispred tadašnjeg arhaika, a sadašnjeg plastika
Recommended Posts