Jump to content
IGNORED

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

nautilus

Recommended Posts

Posted

Izgleda da ozbiljna frka može da počne tek kad Dixi reši da izda svoje bestseler memoare kod Lagune.

Voleo bih da to bude za Oktobarsski sajam, da zaseni i Lukasa i Kiju Kockar i td. . . . . .

Do tada će sirotinju uspešno zamajavati tabloidima.

Posted
Bivši predsdednik tokom punude da njegova kombi stranka da kandidata za gradonačalnika...

Tačno ću na kraju glasati samo za one koji budu obećavali zatvore i lustarciju... Ništa mi više ne treba, jebe mi se za nacionalnu politiku, levo/desno, Kosovo, ekonomiju... Samo zatvori i lustacija...
Izbore dobija ko obeća čet'ri zatvora i dvije ludnice.
Posted
6 minutes ago, zmanic said:

Izgleda da ozbiljna frka može da počne tek kad Dixi reši da izda svoje bestseler memoare kod Lagune.

Voleo bih da to bude za Oktobarsski sajam, da zaseni i Lukasa i Kiju Kockar i td. . . . . .

Blago vama koji i dalje vidite neki okidac za ozbiljnu frku. 

• +1 3
  • Tužno 1
Posted
31 minutes ago, gospa buba said:

ali stvarno, jebote! ta nechija majka to chita! shta im to znachi, zashto to rade? da li je moguce da su samo bolesnici???

sent from novi mnogo jak bubamoto.

oće nešto da poruče navijačima slane bare?

• +1 2
Posted (edited)
11 hours ago, mraki said:

Pogledah naslovne tabloida za sutra. Pored onog zla koje probija dno po ko zna koji put, svi su naravno sinhronizovani i objavljuju isto.

Neki insistiraju na bliskosti Dixi i Velje, i kažu da imaju ekskuzivne dokaze. Naime, on ima tetovażu boginje Nike, a ona se jedno vreme zvala Nika. :lolol:

Meni nije jasno zašto se više ne insistira na tome da su Mutavi, a samim tim i Nevolja, u priču uvedeni da se Vođa ne bi potresao zbog skandiranja.

Dixi je u to vreme drmala policijom, a to sigurno nije moglo bez blagoslova od gore. 

Da je imala kontakte s Mutavim poprilično je poznato. Ne bi bilo čudo da je imala kontakt i sa Nevoljom.

Edited by duma
Posted
15 minutes ago, duma said:

Meni nije jasno zašto se više ne insistira na tome da su Mutavi, a samim tim i Nevolja, u priču uvedeni da se Vođa ne bi potresao zbog skandiranja.

Dixi je u to vreme drmala policijom, a to sigurno nije moglo bez blagoslova od gore. 

Da je imala kontakte s Mutavim poprilično je poznato. Ne bi bilo čudo da je imala kontakt i sa Nevoljom.

Ko da vise insistira ? Na Novoj je, cini mi se, bas takav naslov. 

Posted
15 hours ago, zmanic said:

sajam je ove godine u septembru :)

• +1 1
Posted

Hemija..sin Amonijaka..

Beaking Bad srece Gospodara prstenova. 

Vucela..jebo ti pas mater.

• +1 1
  • Haha 3
Posted
1 hour ago, slepa živana said:

sajam je ove godine u septembru :)

Osim ako ga deo izdavača i Maja Gojković ne pomere :) 

Posted

A jesu li ti nestali momci, ocigledno pokojnici, njih 17 koliko sam razumela, isto neki kriminalci ili...?

Posted
36 minutes ago, Jumanji said:

A jesu li ti nestali momci, ocigledno pokojnici, njih 17 koliko sam razumela, isto neki kriminalci ili...?

Realno, da. 

• +1 1
Posted
2 hours ago, SNARC said:

Hemija..sin Amonijaka..

Beaking Bad srece Gospodara prstenova. 

Amonijak je bio jedan od mnogih koji su u prvoj polovini 90-ih zglajznuli u uličnim likvidacijama. Pre očekivane smrti je stigao da se koliko-toliko proslavi, ne baš poput prvog ešelona u kojem su bili Knele, voždovčani i sav onaj bašibozuk iz Čitulje, ali čulo se za njega. Nisam doduše znao da je imao sina.

Posted

ako me sećanje ne vara on je ležao za neku pucnjavu(ubistvo) ispred tadašnjeg arhaika, a sadašnjeg plastika

:unsure: