James Marshall Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Jebote, za onakve sadržaje obaraju sajtove na internetu a ne dodjeljuju nacionalne frekvencije. 1
SNARC Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 9 minutes ago, Jumanji said: Ako izgleda kao kurvetina..ponasa se i zvuci kao kurvetina..pa jebes mu mater onda, ne moze da bude mravojed. 4
Moonwalker Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 (edited) Ko bude pokusao da ih lustrira posle ovoga zasluzuje sve najgore. Edited July 19, 2021 by Moonwalker 5 1
radisa Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 2 minutes ago, Moonwalker said: Ko bude pokusao da ih lustrira posle ovoga zasluzuje sve najgore. "Baz revanšizma, bez revanšizma, nikako da ne podržavamo divljački revanšizam" danas je izjavio ko?
Moonwalker Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 (edited) Blagog pojma, ali ozbiljno, nemam. Ove nikad nista popraviti nece. Meni ne bi prisla mojoj bubasvabi. U Sreca pa sad ima tehnickih mogucnosti da ostane dokumentacija, pa se nece raspravljati je li se culo za ogrlicu ili ne. Edited July 19, 2021 by Moonwalker
villiem Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Eu je isto kriva, svi sto pricaju koliko danas sa ludacima mesto da ih sve zajedno isteraju napolje.
radisa Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 2 minutes ago, Moonwalker said: Blagog pojma, ali ozbiljno, nemam. Bivši predsdednik tokom punude da njegova kombi stranka da kandidata za gradonačalnika... Tačno ću na kraju glasati samo za one koji budu obećavali zatvore i lustarciju... Ništa mi više ne treba, jebe mi se za nacionalnu politiku, levo/desno, Kosovo, ekonomiju... Samo zatvori i lustacija... 4 1
villiem Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 7 minutes ago, Moonwalker said: Sreca pa sad ima tehnickih mogucnosti da ostane dokumentacija, pa se nece raspravljati je li se culo za ogrlicu ili ne. Zato i snimaju one emisije. Treba napraviti igrani film. Sa grobarima kao pokretom otpora! 1
Moonwalker Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 8 minutes ago, radisa said: Bivši predsdednik tokom punude da njegova kombi stranka da kandidata za gradonačalnika... To je moj tata govorio, ja ga krstim, a on prdi. Da ga neko pita je li normalan posle svega? 1
mraki Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Pogledah naslovne tabloida za sutra. Pored onog zla koje probija dno po ko zna koji put, svi su naravno sinhronizovani i objavljuju isto. Neki insistiraju na bliskosti Dixi i Velje, i kažu da imaju ekskuzivne dokaze. Naime, on ima tetovażu boginje Nike, a ona se jedno vreme zvala Nika. 2
Filozof manijak Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 32 minutes ago, Moonwalker said: Ko bude pokusao da ih lustrira posle ovoga zasluzuje sve najgore. Valjda obrnuto, ko ne bude odradio lustraciju?
Moonwalker Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 (edited) 3 minutes ago, Filozof manijak said: Valjda obrnuto, ko ne bude odradio lustraciju? Tako je. Hvala. Ispravljala nesto pa ukakila posle. Prvobitno je bilo napisano OK. Dakle, ispravljeno. 36 minutes ago, Moonwalker said: Ko ih ne bude lustrirao posle ovoga zasluzuje sve najgore. Edited July 19, 2021 by Moonwalker
Uskebasi Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 33 minutes ago, radisa said: Tačno ću na kraju glasati samo za one koji budu obećavali zatvore i lustarciju... Ništa mi više ne treba, jebe mi se za nacionalnu politiku, levo/desno, Kosovo, ekonomiju... Samo zatvori i lustacija... I ja isto. I to ne obicna lustarcija, nego gubitak gradjanskih prava. Ako je EU zazmurila na "100 za jednog" radikala, zazmurece valjda i na ovo. Ako ne, ko ih jebe 4
gospa buba Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 ali stvarno, jebote! ta nechija majka to chita! shta im to znachi, zashto to rade? da li je moguce da su samo bolesnici???sent from novi mnogo jak bubamoto.
Recommended Posts