September 27, 2025Sep 27 "Grace" je jedna od najvaznih simbolicnih pesama Republike uz npr. "Oro Se Do Bheatha 'Bhaile"Ovo je otpevano u juznom, centralnom, delu Dablina.Pesmu cesto pevaju Seltikovi navijaci.
October 7, 2025Oct 7 malo belfast reprznt. isuse kakav tehno-narodnjak, šta je sa ovim čovekom ove godine, samo ispadaju hitovi
October 7, 2025Oct 7 Kad smo vec kod BelfastaPesma je posvecena britanskoj politici "internment-a", to je bilo hapsenje bez osnove(vlasti imaju sumnju) samo te pokupe i strpaju u zatvor a ti dokazuj iz zatvora da si nevin. Ta poltiika je koriscena u Irskoj jos davnih dana ali je 1971 ponovo vracena na scenu u Sev. irskoj.
October 22, 2025Oct 22 Mislim da sam vec stavio pesmu koja je simbol Republike Irske ali bez engleskog prevoda, mislim da je tekst zanimljiv za razumeti,jedna verzija sa engleskim prevodom
October 22, 2025Oct 22 The Star of the County Down, lepa pesma, u izvedbi Orthodox Celtsa ima neke silne milione pregleda na Jutjubu. Ali meni je gotivan ovaj kratki video gde je u nekom pubu u Irskoj peva (i u tome vidno uziva) Bill Murray.
October 25, 2025Oct 25 On 23. 10. 2025. at 0:00, kipo said:Ne snalazim se, kada je ovo snimljeno/ objavljeno?Ovaj konkretan snimak je na Jutjubu od pre mesec dana. A moguce da je i u to neko vreme napravljen (meni je izaslo u nekom feedu, vise ni sam ne znam da li na Jutjubu ili nekoj drustvenoj mrezi).
November 10, 2025Nov 10 On 9/27/2025 at 8:53 PM, Emerald said:"Grace" je jedna od najvaznih simbolicnih pesama Republike uz npr. "Oro Se Do Bheatha 'Bhaile"Ovo je otpevano u juznom, centralnom, delu Dablina.Pesmu cesto pevaju Seltikovi navijaci.