June 15, 2025Jun 15 irska okupacija kanadskog bara u pekingu. za jacu internacionalizaciju nesankcionisanog okupljanja, gazda se setio da ima dobro ohladjenu rakiju koju je dobio ko zna kad od mene, a ja sam za dobar blans sila pozvao neke "non-NATO" clanove da se pridruze. otvorismo lokal za rucak i zatvorismo ga u sitne sate, jer sa irskom muzikom i srpskom rakijom ne moze drugacije biti
August 31, 2025Aug 31 Jedna radnicka koju pevaju mnogi Irci, koje su jos, onomad, brodovima terali u Botany bay kao problematicne clanove londonske krune
September 2, 2025Sep 2 I jedna tradicionalna irska pevana kod Slane Castle u okrugu Meath Republike Irske(bice prilika da kazem koju o tom mestu uz prigodnu sliku)Mesto za brojne koncerte a Irskoj ima te koncerata britanskih i americkih bendova buljuk, po raznim selimaMalo sale, malo istine, mada je Oasis ima sada koncert u Dablnu, na Kork parku. Edited September 2, 2025Sep 2 by Emerald
September 8, 2025Sep 8 Ove marseve izvodi irska vojska tokom svetkovina poput obelezavanja Dana ustanka na Usrks 1916Jos bolje zvuci uzivo