Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

Ooooozbiljan tim, teško će im bilo ko pripretiti. Mada nikad se ne zna. :)

Posted
11 hours ago, Wilde said:

Tanko je to i dalje: ako im se, daleko bilo, povrede Kol, Gordić i Ivanović u isti mah, ko će da im igra na kecu? Popović?

Treba tu još igrača.

Imamo mi 1 pleja viška...:fantom:

Posted
2 minutes ago, Apollo Creed said:

Imamo mi 1 pleja viška...:fantom:

:uzmu Reglenda:

Posted

A što ne javljate da je to bio 1 trejd!

Dosadašnji košarkaš Mega Bemaksa Goga Bitadze i zvanično je prešao u podgoričku Budućnost, a umesto njega u Megu prešao je Zoran Nikolić.

Posted

Ovo je nesto, ne zna se sta je, jer se Goga vraca u Megu za KLS

Posted (edited)

zna se sta je, pozajmica do kraja aba lige. hoce da se vraca za kls, kako da ne. otici ce u ameriku posle aba lige, kao zagorac pre dve godine, da se tamo sprema za draft, i sve ostale aktivnosti.

Edited by Nikodije
Posted

Pa vrlo moguce, ali svakako je samo za ABA ligu o tome pricam. Miskove igrarije. Mislim, pozajmica 😂 Inace se nije znalo da ce u NBA

Posted

Ma to je fora da bude draftovan iz Mege...

Posted

apro po future, ove tri nepojmljive kupovine za nase uslove i to jos na ono sto imaju, tesko da ce im pomoci da u el prismrde na nekih 10 pobeda, za to im vec treba trener..

al svakako da su ucvristili polozaj u abi, i dobro pokrili sve nepredvidjene faktore.. :coffee:

Posted

Dal im je ostalo kusura za sudije?:fantom:

Posted

Nepojmljive kupovine za naše uslove su igrač Mege, igrač Cedevite i 30godišnjak koji dolazi iz Avelina. 

Posted
7 hours ago, Shaq said:

apro po future, ove tri nepojmljive kupovine za nase uslove i to jos na ono sto imaju, tesko da ce im pomoci da u el prismrde na nekih 10 pobeda, za to im vec treba trener..

al svakako da su ucvristili polozaj u abi, i dobro pokrili sve nepredvidjene faktore.. :coffee:

isto radio čović i još gore. sad će malo bratska futura. prekinuo  milo dominaciju