June 3, 20186 yr 4 minutes ago, pbg12345 said: kakve navijace? ja komentarisem cinjenicu da ne mogu otici da gledam utakmicu, jer nema karata u slobodnoj prodaji Ovaj, razumio bih da si se juče učlanio na forum, ali to je praksa koju je Čović ustanovio i prije nego što je ušao u Zvezdu i o tome se raspravljalo ovde mali milion puta.
June 3, 20186 yr zar tu praksu nisu ustanovili blizanci, po uzoru na grčke blizance? Edited June 3, 20186 yr by levi
June 3, 20186 yr Šta je tu čudno, nijedan klub neće dozvoliti da gostujućih navijača bude više od domaćih. Izborili su se za prednost domaćeg terena, sasvim ispravna odluka.
June 3, 20186 yr razlika u to arsica i ovog nesrecnog jovanovica prilicno ruzna utakmica za sad, gomila faulova i bacanja
June 3, 20186 yr Grozna petorka na otvaranju trece cetvrtine. Opet Popovic i Radulovic dobijaju previse minuta.
June 3, 20186 yr da nije mi jasno zasto djokovic nije ulazio celu drugu evo +10 borac ce izgubiti seriju zbog ofanzivnog skoka fmpa
June 3, 20186 yr Ojo kad padne, trojica se skupe oko njega i gledaju se kako da ga podignu Edited June 3, 20186 yr by levi
June 3, 20186 yr 3 minutes ago, FPLS said: Kakav je Odzo, ima li tu potencijala za Zvezdu? ako je verovati komentatoru "jedan od najdominantnijih igraca evrope" ja sam fmp malo gledao ove sezone, u ovoj seriji je tesko reci, jer nema ko fizicki da mu parira da je jak kao konj, jak je
June 3, 20186 yr Nije Odžo za Zvezdu, previše mu fali osnovnih košarkaških elemenata. Pašteta nije merilo, čak ni ABA.