June 26Jun 26 3 hours ago, Jimmy Kowalski said:Iz Hapoela poručuju: Partizan nas želi u ABA, Crvena zvezda nelik je bukvalno vodio medijski rat protiv zvezde pre par meseci, a sada je sokiran zasto je zvezda protiv njega :)
July 1Jul 1 pazi ovog, kao ABA liga čerupa ACB, posle Ojeleyea u Zvezdi, Edin Atić u Bosniznači skrpili su neki budžet, igraće Abu?
July 2Jul 2 Pominju se i Gegić i Halilović. Solidan tim u nastajanju, ali valja ubosti i sa dva/tri stranca.
July 2Jul 2 potpisali su personsa, ali ostavili su trenera damjanovica, realno no name. ocekivao sam mnogo jace ime, znam da su pregovarali sa nenadom markovicem
July 3Jul 3 deluje da ce biti dobra ekipaspominjali su se da beciragic i nenad markovic, na kraju ostao damjanovicimozda nema "trenerski pedigre" ali je covek rodjeni sarajlija, koji je igrao za bosnu, trenurao u nekoliko navrata, bio asistent trenera, sportski direktorna kraju krajeva on ih je i uveo u aba ligu i zasluzuje poverenje
July 3Jul 3 vuk radojicic ipak ne ostaje u cacku, prelazi u megubice ovo prilicno skromna ekipa mege, uglavnom potpisuju ove klince iz okk
July 3Jul 3 On 2. 7. 2025. at 16:34, Nikodije said:potpisali su personsa, ali ostavili su trenera damjanovica, realno no name. ocekivao sam mnogo jace ime, znam da su pregovarali sa nenadom markovicemveliko trenersko ime je verovatno najprecenjenija pozicija u evropskoj košarci. ameri su kao i obično prešli igricu ranije pa prvi treneri lagano postaju likovi poput rajakovića, dejgnolta i drugih. učmali način razmišljanja gde se pojavi onda jedan Isalo i za pet godina napravi put sebi da postane prvi trener memfisa.
July 3Jul 3 4 minutes ago, theanswer said:veliko trenersko ime je verovatno najprecenjenija pozicija u evropskoj košarci. ameri su kao i obično prešli igricu ranije pa prvi treneri lagano postaju likovi poput rajakovića, dejgnolta i drugih. učmali način razmišljanja gde se pojavi onda jedan Isalo i za pet godina napravi put sebi da postane prvi trener memfisa.Tako će i Aca Damjanović za 5 godina, tipujem da uzima Kliperse
July 3Jul 3 2 hours ago, theanswer said:veliko trenersko ime je verovatno najprecenjenija pozicija u evropskoj košarci. ameri su kao i obično prešli igricu ranije pa prvi treneri lagano postaju likovi poput rajakovića, dejgnolta i drugih. učmali način razmišljanja gde se pojavi onda jedan Isalo i za pet godina napravi put sebi da postane prvi trener memfisa.Ostalo iz davnih dana kad se do znanja dolazilo samo fizičkim prisustvom na treninzima i razmenom beleški.
July 6Jul 6 Slovenija u19 3. na svetu dok smo mi otišli na SP turistički. Vidim da im je jedan od glavnih igrača bio Mark Pađen iz Ilirije, o kojem sam pisao tokon aba2 sezone. Mi takvog igrača više ne umemo da napravimo.