7 hours ago7 hr 15 minutes ago, pbg12345 said:nakon crekvenika cedolimpija dovela skaru iz splitaiako na prvu deluju kao skromna pojacanja za evrokup/vrh aba lige, meni se izuzetno svidjaju oba igraca i mislim da su pogodili sa njimaobojica su bili odlicni prosle sezone, zapravo prvi igraci svojih ekipa iz drugog planaenergetski uvek prisutni, kosarkaski inteligentni, mozda nisu materijal da budu lideri na visokom nivou, ali sa njima kao podrskom ce ekipa sigurno igrati pobednicku kosarkubrutalna pojacanja
7 hours ago7 hr ako bi neko morao ceniti srcanost i kvalitete tih momaka to si tino dobrokad cedevita za godinu dana postane sampion slovenije i ja kvotujem svoj post gde predvidjam 1 dominaciju ovih momaka, pitacu vas "gde ste bili kad sam bio niko"
7 hours ago7 hr ma ok, ja cenim taj low budget pristup i kopanje po dubinama aba lige, to je kosarka koju ja volim. samo to nisu igraci za velika dela, ali ok, tedeski svakako nikada i nije imao neke takmicarske ambicije, taj klub je vise neka korporativna stavka njegovog portfolia
7 hours ago7 hr pa nemaju... ja mislim da se i buducnost iscrpljuje sa prevelikim ulaganjima (za nivo crne gore) i da bi trebalo da povuku rucnu. nesto kao pokusavaju da se sibaju sa bliznacima a vise bi uradili za kosarku crne gore kada bi malo vise bili razvojni klub. doduse, imaju sc za to.
6 hours ago6 hr rece navijac 1 blizanca sto se tice pominjnih momaka iz cedevite, ja sam uvek pre za tako nesto nego dovodjenje nekih trecerazrednih amera ili preskupih domacih veteranameni npe nikako nije bilo jasno sto su tasu doveli tokom prosle sezone, on mi nikako nije za klub sa iole ozbiljnim ambicijama uz sve postovanje za skil set koji poseduje
6 hours ago6 hr Pa blizanci gule tu Evroligu, uglavnom loše i mučno, al ajde, dolazi dosta ljudi to da gleda pa ima nekog opravdanja. Budućnost se vrti u nekom začaranom krugu, EL im je zatvorena, da nešto osvoje mimo trofeja u CG realno teško, a i Morača im je prazna uglavnom.
6 hours ago6 hr bacanje para u bunar u oba, odnosno sva tri slucajajedina razlika je u tome koliko se para sipa