June 20Jun 20 4 minutes ago, Nikodije said:ali ne primecujes da su blizanci u odlicnim odnosima i da postizu dogovore u cilju boljeg funkcionisanja aba lige da nije zbog uklonjenog tumora?
June 20Jun 20 jedino se posteniji od brace pavicevic zbunio oko klubova kojima se izlazilo u susret, borac tu ne spada, makar ne na nacin koji on opisujenikad borac nije trebao igrati baraz za opstanak, a da je proslo bez togajedne sezone kao pretposlednji na tabeli smo igrali baraz protiv heliosagodinu pre toga kao najslabije plasiran srpski tim igrali protiv zlatibora
June 20Jun 20 1 minute ago, copkillah said:da nije zbog uklonjenog tumora?pa ocigledno da je bio prepreka da se aba liga pretvori u zlatnu koku za odredjene pojedince.
June 20Jun 20 8 minutes ago, Nikodije said:ali ne primecujes da su blizanci u odlicnim odnosima i da postizu dogovore u cilju boljeg funkcionisanja aba lige 1 narod, 1 brdo, 1 vodja
June 20Jun 20 5 minutes ago, pbg12345 said:jedino se posteniji od brace pavicevic zbunio oko klubova kojima se izlazilo u susret, borac tu ne spada, makar ne na nacin koji on opisujenikad borac nije trebao igrati baraz za opstanak, a da je proslo bez togajedne sezone kao pretposlednji na tabeli smo igrali baraz protiv heliosagodinu pre toga kao najslabije plasiran srpski tim igrali protiv zlatiboratu je djoko mislio na fmp, jer je baraz trebalo da igraju fmp - spartak, ali se nije igralo zbog prosirenja lige.
June 20Jun 20 cerkvenik definitivno u cedolimpijifino domace pojacanje za njih, miha je imao jako dobru sezonu i pokazao da je spreman za visi nivoziga daneu produzio na jos dve godinedelalic ostaje kapiten bosnemijovic trener sc derbyafmp i igokea doveli igrace na poziciji crnca amera, fmp beka iz rumunije, igokea krilnog centra iz nimburka i ujedno produzili simanica, jos ranije su produzili jeremica i strahinju gavrilovica, a milosavljevica i pre zavrsetka protekle sezonebrajs dzons u intervjuu napomenuo da mu je sezona u igokei promenila zivot, sto bi trebalo znaciti da sledece igra na visem nivou, mozda cedevita ili buducnost i evrokup?dubai logicno raskinuo ugovor sa aleksom uskokovicem
June 20Jun 20 34 minutes ago, Nikodije said:pa ocigledno da je bio prepreka da se aba liga pretvori u zlatnu koku za odredjene pojedince.Tumori su prepreka zdravlju, svakako je zdravije i čistije bez njega, pošto zagađuje i truje sve čemu se približi.
June 20Jun 20 6 hours ago, Nikodije said:Đoko strikes backhttps://www.pobjeda.me/clanak/nikome-necemo-da-dozvolimo-da-se-izivljava-nad-namaAuu, KKP prijetio istupanjem iz aba. Crypussies
June 20Jun 20 1 hour ago, MiddleClass said:Crypussies Mijailović (predsjednik Partizana) i predstavnik Zvezde su govorili da ne mogu mali klubovi da vode ligu, jer su oni našli sponzore. Prijetili su izlaskom iz lige, bilo je to mučno slušati.
June 24Jun 24 nakon crekvenika cedolimpija dovela skaru iz splitaiako na prvu deluju kao skromna pojacanja za evrokup/vrh aba lige, meni se izuzetno svidjaju oba igraca i mislim da su pogodili sa njimaobojica su bili odlicni prosle sezone, zapravo prvi igraci svojih ekipa iz drugog planaenergetski uvek prisutni, kosarkaski inteligentni, mozda nisu materijal da budu lideri na visokom nivou, ali sa njima kao podrskom ce ekipa sigurno igrati pobednicku kosarku
June 24Jun 24 5 minutes ago, pbg12345 said:nakon crekvenika cedolimpija dovela skaru iz splitaiako na prvu deluju kao skromna pojacanja za evrokup/vrh aba lige, meni se izuzetno svidjaju oba igraca i mislim da su pogodili sa njimaobojica su bili odlicni prosle sezone, zapravo prvi igraci svojih ekipa iz drugog planaenergetski uvek prisutni, kosarkaski inteligentni, mozda nisu materijal da budu lideri na visokom nivou, ali sa njima kao podrskom ce ekipa sigurno igrati pobednicku kosarkukad si već tu videh da mladost neće igrati prvu srpsku ove sezone, tražili su da igraju drugu srpsku
June 24Jun 24 mladost cacak?zanimljivoposto je (makar do sad) igranje prve srpske bio uslov da se mladje kategorije mogu kvalifikovati u jedinstvenu ligumada, verovatno su sad potpuno prepustili mladje kategorije cacku 94vec neko vreme je to u procesuiako bas cenim vuka i to sto radi sa cackom, mislim da to nije dobro, jer se gubi jedan odlican klub u radu sa mladjim kategorijama(ko ne zna gotovo sva cacanska deca poslednjih 15ak godina su krenula iz mladosti, imaju sa osnovnim skolama saradnju i klinci po pravilu krenu da treniraju kod njih)zele je u bas ozbiljnom kanalu i sad cacanska kosarka izgleda sasvim drugacijedo juce gotovo idilicno (vise u teoriji nego u praksi) po jedan klub u svakom rangu takmicenja, od ove bez zela u drugoj i mladosti u prvoj srpskoj to sad izgleda vec sasvim drugacije