Yesterday at 14:251 day to im se pokazuje kao izuzetno resenje sve ove godinene zna se dal vise dominiraju na klupaskom dal na reprezentativnom planua ovo ostalo, kao sto rekoh svodi se na blizanci vs ostalinikako nam ne treba jos jedna liga gde se ostali nista ne pitaju Edited yesterday at 14:261 day by pbg12345
22 hours ago22 hr 1 hour ago, pbg12345 said:to im se pokazuje kao izuzetno resenje sve ove godinene zna se dal vise dominiraju na klupaskom dal na reprezentativnom planua ovo ostalo, kao sto rekoh svodi se na blizanci vs ostalinikako nam ne treba jos jedna liga gde se ostali nista ne pitajuzašto onda svi ti klubovi kojima je aba apsolutni prioritet jednostavno ne glasaju protiv proširenja i podele u dve grupe?valjda ti je poznato da se u aba odluke donose većinom glasova i da važi princip jedan klub jedan glas. nemaju moćni drčela i ostaja nikakav mehanizam da nateraju zadar, split, Cibonu, megu, mornar. borac, budućnost, olimpiju, studentski centar, igokeu i ostale da glasaju za njihove predloge. pre će biti da tim klubovima iz raznih razloga aba jednostavno nije apsolutni prioritet. u suprotnom ne bi glasali da se pretvori u ovo u šta se pretvara - trećerazredno međunarodno takmičenje klubova iz austrije, emirata, rumunije i zapadnog balkana koje se igra po grupama i završava na finalnom turniru. Edited 22 hours ago22 hr by Heaviside
22 hours ago22 hr ma kako da nezasto u srbiji jednostavno na izborima ne pobedimo vucica kad nas ima vise?inace borac i split nisu ubacili u vlasnicku strukturu, a evo ima 5 godina kako su usli u aba 1
21 hours ago21 hr Bosna odustala od ABA ligeBosna odustala od ABA ligeKošarkaški klub Bosna Visit Sarajevo neće igrati ABA ligu sljedeće sezone, saopštio je klub.Kakva smorčina od vesti. Baš sam se nadao da će solidan tim napraviti. Edited 21 hours ago21 hr by Milošica
21 hours ago21 hr 18 minutes ago, pbg12345 said:ma kako da nezasto u srbiji jednostavno na izborima ne pobedimo vucica kad nas ima vise?inace borac i split nisu ubacili u vlasnicku strukturu, a evo ima 5 godina kako su usli u aba 1Pa šta je jbt, kaži lepo. Vučića ne pobeđujemo zato što na kraju više ljudi glasa za njega. Jel Drčelić i Ostoja kupuju glasove Tedeskog, Bokana, Splita, Zadra? Ako je to onda ko te klubove jebe što ih vode pilićari. Ako nije to, šta je? Ko i na koji način brani toj većini o kojoj pričaš i kojoj je aba sve da glasa protiv proširenja i podele na grupe?Moraš da obrazložiš kako tačno ide da zavera ili će sve ostati na nivou dragstora. Pusti Vučića i slične pametnomdostaške potpuno neprimerene paralele. Edited 21 hours ago21 hr by Heaviside
21 hours ago21 hr koji je konkretno tvoj problem?jel mozes da se vratis i procitas sta sam ja uopste pisao?jel zaista mislis da je drcelic covek koji je glavni u zvezdi?on obezbedzuje 20 miliona evra ili koliko je vec budzet?ovo za bosnu je bas sranjecuj dobili dve odbijenice za dvorane u sarajevu zakljucak se sam namece kk bosna ne zeli da igra aba ligu
21 hours ago21 hr Ja sam već pisao jednom, dve random konferencije od po 10 timova, igraš dva puta sa timovima iz svoje konferencija i jednom sa timovima iz suprotne, ukupno 28 kola, posle toga plejof pa final4. Ako kopiramo NBA daj da ga kopiramo stvarno, sve ostalo je sviranje đoci.Nažalost, Roman Lisac ne čita PPP.
20 hours ago20 hr 2 minutes ago, pbg12345 said:odlicno ako je takoGledao sam intervju njihovog predsednika na klixu po završetku aba2 lige, tu je takođe pretio da neće igrati aba1 ukoliko mu grad, kanton i entitet ne daju budžet koji je on zamislio (u rangu Budućnosti). Koliko sam čuo sakupljen je budžet od milion i po evra (u rangu Igokee, što nije malo), tako da lik očigledno voli da glumi drama queen.
20 hours ago20 hr 57 minutes ago, pbg12345 said:koji je konkretno tvoj problem?jel mozes da se vratis i procitas sta sam ja uopste pisao?jel zaista mislis da je drcelic covek koji je glavni u zvezdi?on obezbedzuje 20 miliona evra ili koliko je vec budzet?ovo za bosnu je bas sranjecuj dobili dve odbijenice za dvorane u sarajevu zakljucak se sam namece kk bosna ne zeli da igra aba ligu Znači Vučić je preko posrednika ili možda direktno naterao hrvatske, crnogorske, slovenačke klubove i megu da glasaju da se aba liga igra po grupama? Ok, sad razumem. Fala šefe, izvini na smetnji, neću te više dirati po tom pitanju.Što se Bosne tiče, ti si ovde prosuo biser da je to izuzetno važno trište a sad se ispostavlja da ne mogu halu u celom Sarajevu da nađu. Jebeno tržište, nema šta. I ne, ne zajljučem da nemaju želju nego i da pored želje nisu sposobni da imaju tim u ABA. Bukvalno dva tima u celoj ligi i novi tim Dubai imaju ikakvu vrednost pored srpskih timova. Edited 20 hours ago20 hr by Heaviside
20 hours ago20 hr na tw vidim da neće da igraju ni aba2 ako ne nađu halucenim da tek onda ovo nikodijevo ima smisla
20 hours ago20 hr 59 minutes ago, goofs said:Ja sam već pisao jednom, dve random konferencije od po 10 timova, igraš dva puta sa timovima iz svoje konferencija i jednom sa timovima iz suprotne, ukupno 28 kola, posle toga plejof pa final4. Ako kopiramo NBA daj da ga kopiramo stvarno, sve ostalo je sviranje đoci.Nažalost, Roman Lisac ne čita PPP.Ne moze samo jednom iz suprotne. Ko tu onda ima prednost domaceg terena? Zrebaju? To je neozbiljno..
20 hours ago20 hr Bolje tako nego da sa nekim ekipama igraš nula puta u sezoni, a sa nekima po 3-4, a svi ste u istoj ligi. Domaćinstvo nije bitno, you win some you lose some, izniveliše se to sve na kraju. I LŠ funkcioniše sad tako.