kud u maglu Simoviću Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 (edited) bacio je loptu ka košu kada je video da će doći do kontakta abitno svakako, šteta samo što nisu mogla oba tima da izgube jbg popoviću msm šut preko glave malo se ovde piše o tome kakav šut ima megi, da ima još nešto u repertoaru sem tog spot up-a bio bi igrač za finalefour pretendentatm Edited December 28, 2024 by kud u maglu Simoviću 1
smooth.Op Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 Kako je mogao da gleda onaj nesportski Šaranovića, nakon što su gledali da li je na drugoj strani faul bio pri šutu za dva ili za tri?
Frank Pembleton Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 Šaltam kanale nabodem Manisa-FMP a voditelj tovari ženu sudiju... Koje je ovo uopšte takmičenje ja mislio ABA kad sam video FMP
smooth.Op Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 Just now, Frank Pembleton said: Šaltam kanale nabodem Manisa-FMP a voditelj tovari ženu sudiju... Koje je ovo uopšte takmičenje ja mislio ABA kad sam video FMP Fibina liga šampiona. FMP bio poslednji u grupi iza Mursije, Manise i Peristerija.
Borca Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Martinas Geben napustio Cedevita Olimpiju i potpisao ugovor u Spaniji sa Djironom.
pbg12345 Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 ova krka je bas ogranicena, ali cele sezone imaju neku dobru energiju 1
Wilde Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Da. Imaju jasan plan igre (koji se ne svodi na "dodaj beku Ameru") i pridržavaju ga se onoliko koliko su u stanju. Zasluženo su van zone za ispadanje. 3
Borca Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Kosta Kondic iz Mege je navodno potisao ugovor sa Dubajiem ali ce ostati u Megi na pozajmici do kraja sezone. 1
Borca Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Jerry Boutsiele navodno napusta Karisijaku i prelazi u Dubai.
pbg12345 Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 tradicionalna novogodisnja aba rasprodaja ni ove sezone nije izostala bas mnogo odlazaka pre svega u fmpu, ciboni, borcu pitanje dana je verovatno kad ce iz mornara krenuti odlasci, narocito posle ovog nesrecnog poraza danas kondicu je ova sezona u megi bila pun pogodak za mene pomalo i izenadjujuce je jako dobro izneo minute i ulogu koju je dobio sa druge strane uskokovic sve suprotno, za sad deluje da je odlazak u dubai potpuni promasaj pretpostavljam da ce uskoro menjati sredinu, ne bi me iznenadilo i da se vrati u borac od pre neki dan slobodan je jos jedan dugogodisnji aba igrac i nekada talentovani klinac koji je promenio gomilu aba klubova videcemo dal za pecarskog opet ima mesta u ligi
Nikodije Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 kako mnogo odlazaka u fmp i borcu, iz zeleznika otisla dvojica i dosao jedan, iz borca samo gagic. pritom, obe ekipe izgledaju bolje nakon tih odlazaka. gotivim tasu ali bez njega fmp igra mnogo brze, a isto vazi i za borac.
pbg12345 Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 nije samo gagic, otisao je i smit i prilicno je sigurno da to nije kraj kakve veze ima dal je igra bolja ili losija u tom kontekstu, pisemo o odlascima igraca fmpu otisli tasa i rebec juce nisu igrali lazarevic i novak, prilicno sam siguran da ce i oni uskoro tomasevic odavno ne igra, kapiram da mu traze klub bitno drugacije izgleda ekipa fmp u odnosu na pocetak sezone tasin veliki problem je odbrana, slicno kao gagica ove godine njega su prosle uvlacili u pik i onda ga bek urnise kad ostanu 1na 1 preko njega i ronalda smo primali ogromnu vecinu poena i naravno preko uskokovicevih nepotrebnih pomaganja imao sam nocne more od toga napokon borac utegne odbranu, protivnik bezidejno napada, napad tece li tece, ostaje do kraja napada 3,4 sekunde i u kadru se pojavljuje uskokovic koji iz samo njemu znaninih razloga trci ka protivnickom igracu sa loptom kog vec cuva jedan borcev u nastavku je samo pitanje na kom delu terena je sam uskokovicev igrac ponovilo se nebrojeno puta
Nikodije Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Pa nije svaki odlazak igrača naznaka raspada, igrači se i planski puštaju iz raznoraznih razloga. Cedolimpija dugo nije izgledala bolje, Zvezdo utegao.
pbg12345 Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 pa kakav sad raspad? elem, cedeviti se istovremeno vratili lemar i mitrovic na klupu, doveli stipanovica i krenula serija pobeda u aba, u evrokupu su iznenadjujuce dobri od pocetka i njim ode geben zvezdi braun nije trebao ni za kurac predvidjam ozbiljan pad forme i seriju poraza od nove godine u ovom toboz "laksem rasporedu"
Recommended Posts