kud u maglu Simoviću Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) bacio je loptu ka košu kada je video da će doći do kontakta abitno svakako, šteta samo što nisu mogla oba tima da izgube jbg popoviću msm šut preko glave malo se ovde piše o tome kakav šut ima megi, da ima još nešto u repertoaru sem tog spot up-a bio bi igrač za finalefour pretendentatm Edited 18 hours ago by kud u maglu Simoviću 1
smooth.Op Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kako je mogao da gleda onaj nesportski Šaranovića, nakon što su gledali da li je na drugoj strani faul bio pri šutu za dva ili za tri?
Frank Pembleton Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Šaltam kanale nabodem Manisa-FMP a voditelj tovari ženu sudiju... Koje je ovo uopšte takmičenje ja mislio ABA kad sam video FMP
smooth.Op Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Frank Pembleton said: Šaltam kanale nabodem Manisa-FMP a voditelj tovari ženu sudiju... Koje je ovo uopšte takmičenje ja mislio ABA kad sam video FMP Fibina liga šampiona. FMP bio poslednji u grupi iza Mursije, Manise i Peristerija.
Recommended Posts