kralj Posted October 13 Posted October 13 (edited) Cibona se vodi kao naslednik Lokomotive, znam da sam video da računaju trofej Kupa Koraća sa početka 70-tih. Mislim da je to bilo prve godine kad je ustanovljen i prvi evropski trofej naših ekipa. Edited October 13 by kralj
pbg12345 Posted October 13 Posted October 13 takvim rezonom i partizan neuspesan klub onda doveli kicanovica
Nikodije Posted October 13 Posted October 13 28 minutes ago, pbg12345 said: takvim rezonom i partizan neuspesan klub onda doveli kicanovica Skroz tačno, tradicija nikakva, tek sredinom 70ih kkp je prvi put bio prvak SFRJ. Zvezda je do tada imala već 11 titula, OKK 4, Radnički jednu. Samo u Bg su postojala 3 veća kluba do tada. 1 1
April Posted October 13 Posted October 13 1 hour ago, pbg12345 said: takvim rezonom i partizan neuspesan klub onda doveli kicanovica U principu, da. I Dalipagića. Ali je od tada prošlo preko 50 godina hajpa. I nije nas ubila Vučićeva ofanziva - i tad smo imali najveću posetu u ABA.. To je nijansa koja je KKP učinila Partizanom, a Cibonu ili Bosnu ovim što su sada. 2
sigurnost Posted October 13 Posted October 13 Pomoglo je i što KKP ima FKP, a Bosna, Cibona i Split nemaju.
kralj Posted October 13 Posted October 13 21 minutes ago, April said: U principu, da. I Dalipagića. Ali je od tada prošlo preko 50 godina hajpa. I nije nas ubila Vučićeva ofanziva - i tad smo imali najveću posetu u ABA.. To je nijansa koja je KKP učinila Partizanom, a Cibonu ili Bosnu ovim što su sada. Vučić je napravio ključnu razliku.
April Posted October 13 Posted October 13 2 minutes ago, kralj said: Vučić je napravio ključnu razliku. Pa, fino nas je očeličio. Realno, sad smo sekta. 1
pbg12345 Posted October 13 Posted October 13 (edited) 1 hour ago, Nikodije said: Skroz tačno, tradicija nikakva, tek sredinom 70ih kkp je prvi put bio prvak SFRJ. Zvezda je do tada imala već 11 titula, OKK 4, Radnički jednu. Samo u Bg su postojala 3 veća kluba do tada. eee? seres da je tako bilo? procitao sam/smo to xyz puta, mahom kao krunski dokaz najzagrizenijih najglupljih cigana da je kk zvezda veca od partizana i kontra argument od istih takvih, da to pre nista ne vredi jer "roland garos" poenta je da to danas ne menja nista nista partizan nije manji klub sto je bila susa do tih 70tih kao sto ni cibona nije, jer su najbolje godine kluba one drazenove 34 minutes ago, April said: U principu, da. I Dalipagića. Ali je od tada prošlo preko 50 godina hajpa. I nije nas ubila Vučićeva ofanziva - i tad smo imali najveću posetu u ABA.. To je nijansa koja je KKP učinila Partizanom, a Cibonu ili Bosnu ovim što su sada. mislim da su neke druge "nijanse" bile odlucujuce do ratova devedesetih kk partizan, bosna i cibona su bili podjednako uspesni, popularni i slicnih buzdeta kad pominjasmo one rodjake, sto supute, sto lebrona i sina, trazim danas rezultate bosanske lige i nalecem na kk orlovik znam od ranije da emir igra za njih i da ima jos jedan preldzic kad ono: sekretar kluba: Sejad Preldžić trener seniorskog tima: Senad Preldžić trener muške selekcije: Edo Preldžić službeno lice kluba: Sejad Preldžić a na terenu emir, edin i edo preldzic u rosteru jos i saladin preldzic ne znam ko je tu kome sta, mrzelo me dalje da kopam i trazim, ali svaka im cast e to je praaaavi "porodicni klub" Edited October 13 by pbg12345 2 2 1
Nikodije Posted October 13 Posted October 13 Ako Preldžići to sami finansiraju svaka čast. Ima kod nas 1 klub koji troši desetine miliona narodnih para a u njemu bili pozapošljavani sinovi, tastovi, šurnjaje i pašenozi. 1
April Posted October 13 Posted October 13 Zato smo i uzeli Trifu. Jedini sin koga nismo hteli bio je Filip Čović 1
pbg12345 Posted October 13 Posted October 13 (edited) 35 minutes ago, Nikodije said: Ako Preldžići to sami finansiraju svaka čast. Ima kod nas 1 klub koji troši desetine miliona narodnih para a u njemu bili pozapošljavani sinovi, tastovi, šurnjaje i pašenozi. izgleda da da morao sam na kraju malo istraziti https://avaz.ba/sport/kosarka/864614/bio-medju-najboljim-kosarkasima-u-evropi-preldzic-se-vratio-u-rodno-zepce-investirao-i-pravi-cuda-s-voljenim-klubom svaka (mu/im) cast ovo deluje kao nesto bas od srca, u svom mestu nista megalomanski, nikakva "fabrika para", cista ljubav prema sportu/kosarci Edited October 13 by pbg12345 1
pbg12345 Posted October 13 Posted October 13 0 rispekta kod sudija u sred cacka jebu nas lepo, nista im ne sviraju, prebise nas ovaj komentator baba narikaca, sve kontra borca predvidja valinskas lud naravno, kad su sutnuli dejvidsona, odmah povrede 10 igraca se skinulo, sa sve malim radovicem furmanavicius povredjen
Recommended Posts