October 7, 20241 yr 9 minutes ago, Nikodije said: Jedno vreme sam redovno viđao Drobnjaka po gradu, mislim da živi u Hilandarskoj. Nešto mi uživo deluje neprirodno premršavo, nadam se da je ok zdravstveno. I ja sam ga video nekoliko puta blizu, u Palmotićevoj. A ovo što kaže kralj, jeste sve ok. Edited October 7, 20241 yr by Milošica
October 7, 20241 yr 1 hour ago, Milošica said: Ko se preselio od vas dvojice? ja sam tica selica ima tome 10+ godina, u dobracinoj, dok sam harao centrom u momackim danima slavnic, drobnjak i ja, tri kosarkaske legende u 100m ulice ok, drobnjak malo manja legenda smrsao je on odavno bas, pisali smo i ovde nekoliko puta i mislim da sam nekoliko puta ostavio isti post u kom konstatujem da me drobnjak najpozitivnije iznenadio intelektom i elokvencijom iz te generacije delovao je onako pojavom kao medjed, a zapravo za sns zilota tomasa, kvazi samana kotura i slicne pojave intelktualna gromada
October 7, 20241 yr 3 minutes ago, pbg12345 said: slavnic, drobnjak i ja, tri kosarkaske legende u 100m ulice ok, drobnjak malo manja legenda gde bodirogu prekoči crni ti(jevremova)
October 7, 20241 yr Drobnajk je za neki intervju dok je igrao u Partizanu na pitanje ''sta uvek imas u frizideru'' izjavio - Koka kola Ne bi me cudilo da je smrsao zato sto je prestao da je pije
October 7, 20241 yr 4 hours ago, Milošica said: I ja sam ga video nekoliko puta blizu, u Palmotićevoj. A ovo što kaže kralj, jeste sve ok. Sedi u jednom kafiću u Pamotićevoj često. Smršao je dosta, dolazi na KKP, viđam ga i tu.
October 7, 20241 yr 4 hours ago, pbg12345 said: i mislim da sam nekoliko puta ostavio isti post u kom konstatujem da me drobnjak najpozitivnije iznenadio intelektom i elokvencijom iz te generacije delovao je onako pojavom kao medjed, a zapravo za sns zilota tomasa, kvazi samana kotura i slicne pojave intelktualna gromada I ja sam nekoliko puta pisao da je profesor Koprivica na predavanju pricao na temu inteligencije i na pitanje ko je od kosarkasa Partizana tu bio najbolji, rekao otprilike "svi cete se iznenaditi, ali to je Predrag Drobnjak".
October 7, 20241 yr najrecitiji su crnogorci svakako, makar kada se porede sa srbinima & okolinom ( :
October 7, 20241 yr 1 hour ago, Segundo said: I ja sam nekoliko puta pisao da je profesor Koprivica na predavanju pricao na temu inteligencije i na pitanje ko je od kosarkasa Partizana tu bio najbolji, rekao otprilike "svi cete se iznenaditi, ali to je Predrag Drobnjak". Iz onog intervjua (deo o ocu) jasno je da imao od koga da nasledi inteligenciju, a i da nauci. Inteligencija se nasledjuje, a sistem vrednosti ulazi vaspitanjem. Da je ono vreme bilo ovo vreme bio bi na studijama preko bare. Od onih starijih cini mi se da je Pecarski bio na koledzu. Btw u telu ne deluje tako mrsavo, nego mu je glava dugacka pa sa godinama povukao u licu na suvonjavog Dinarca. Ostali su nastavili da se hrane kao da su u treningu, ili da nadoknade ono sto se nije moglo. Edited October 7, 20241 yr by Moonwalker