Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted (edited)
9 minutes ago, Nikodije said:

Jedno vreme sam redovno viđao Drobnjaka po gradu, mislim da živi u Hilandarskoj. Nešto mi uživo deluje neprirodno premršavo, nadam se da je ok zdravstveno.

I ja sam ga video nekoliko puta blizu, u Palmotićevoj.

A ovo što kaže kralj, jeste sve ok.

Edited by Milošica
Posted
1 hour ago, Milošica said:

Ko se preselio od vas dvojice? :fantom:

ja sam tica selica

ima tome 10+ godina, u dobracinoj, dok sam harao centrom u momackim danima :fantom:

slavnic, drobnjak i ja, tri kosarkaske legende u 100m ulice

ok, drobnjak malo manja legenda

smrsao je on odavno bas, pisali smo i ovde nekoliko puta

i mislim da sam nekoliko puta ostavio isti post u kom konstatujem da me drobnjak najpozitivnije iznenadio intelektom i elokvencijom iz te generacije :D 

delovao je onako pojavom kao medjed, a zapravo za sns zilota tomasa, kvazi samana kotura i slicne pojave intelktualna gromada

• +1 6
  • Haha 1
Posted
3 minutes ago, pbg12345 said:

slavnic, drobnjak i ja, tri kosarkaske legende u 100m ulice

ok, drobnjak malo manja legenda

gde bodirogu prekoči crni ti(jevremova)

Posted

Jevremova je prepuna selebritija iz sporta :D

Posted

Drobnajk je za neki intervju dok je igrao u Partizanu na pitanje ''sta uvek imas u frizideru'' izjavio - Koka kola :D

Ne bi me cudilo da je smrsao zato sto je prestao da je pije

Posted
4 hours ago, Milošica said:

I ja sam ga video nekoliko puta blizu, u Palmotićevoj.

A ovo što kaže kralj, jeste sve ok.

Sedi u jednom kafiću u Pamotićevoj često. Smršao je dosta, dolazi na KKP, viđam ga i tu.

Posted
4 hours ago, pbg12345 said:

i mislim da sam nekoliko puta ostavio isti post u kom konstatujem da me drobnjak najpozitivnije iznenadio intelektom i elokvencijom iz te generacije :D 

delovao je onako pojavom kao medjed, a zapravo za sns zilota tomasa, kvazi samana kotura i slicne pojave intelktualna gromada

I ja sam nekoliko puta pisao da je profesor Koprivica na predavanju pricao na temu inteligencije i na pitanje ko je od kosarkasa Partizana tu bio najbolji, rekao otprilike "svi cete se iznenaditi, ali to je Predrag Drobnjak". 

• +1 1
Posted

Crnogorac najpametniji? Nista novo :fantom:

Posted

najrecitiji su crnogorci svakako, makar kada se porede sa srbinima & okolinom ( :

Posted

svi smo sad bugari, u znak podrske hodi miletu

• Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)
1 hour ago, Segundo said:

I ja sam nekoliko puta pisao da je profesor Koprivica na predavanju pricao na temu inteligencije i na pitanje ko je od kosarkasa Partizana tu bio najbolji, rekao otprilike "svi cete se iznenaditi, ali to je Predrag Drobnjak". 

Iz onog intervjua (deo o ocu) jasno je da imao od koga da nasledi inteligenciju, a i da nauci. Inteligencija se nasledjuje, a sistem vrednosti ulazi vaspitanjem. Da je ono vreme bilo ovo vreme bio bi na studijama preko bare.  Od onih starijih cini mi se da je Pecarski bio na koledzu.

Btw u telu ne deluje tako mrsavo, nego mu je glava dugacka pa sa godinama povukao u licu na suvonjavog Dinarca. Ostali su nastavili da se hrane kao da su u treningu, ili da nadoknade ono sto se nije moglo.

Edited by Moonwalker
Posted

Ko je od vas iz plemena Drobnjaka