Milošica Posted October 7 Posted October 7 (edited) 9 minutes ago, Nikodije said: Jedno vreme sam redovno viđao Drobnjaka po gradu, mislim da živi u Hilandarskoj. Nešto mi uživo deluje neprirodno premršavo, nadam se da je ok zdravstveno. I ja sam ga video nekoliko puta blizu, u Palmotićevoj. A ovo što kaže kralj, jeste sve ok. Edited October 7 by Milošica
pbg12345 Posted October 7 Posted October 7 1 hour ago, Milošica said: Ko se preselio od vas dvojice? ja sam tica selica ima tome 10+ godina, u dobracinoj, dok sam harao centrom u momackim danima slavnic, drobnjak i ja, tri kosarkaske legende u 100m ulice ok, drobnjak malo manja legenda smrsao je on odavno bas, pisali smo i ovde nekoliko puta i mislim da sam nekoliko puta ostavio isti post u kom konstatujem da me drobnjak najpozitivnije iznenadio intelektom i elokvencijom iz te generacije delovao je onako pojavom kao medjed, a zapravo za sns zilota tomasa, kvazi samana kotura i slicne pojave intelktualna gromada 6 1
kud u maglu Simoviću Posted October 7 Posted October 7 3 minutes ago, pbg12345 said: slavnic, drobnjak i ja, tri kosarkaske legende u 100m ulice ok, drobnjak malo manja legenda gde bodirogu prekoči crni ti(jevremova)
pantelia Posted October 7 Posted October 7 Drobnajk je za neki intervju dok je igrao u Partizanu na pitanje ''sta uvek imas u frizideru'' izjavio - Koka kola Ne bi me cudilo da je smrsao zato sto je prestao da je pije
copkillah Posted October 7 Posted October 7 4 hours ago, Milošica said: I ja sam ga video nekoliko puta blizu, u Palmotićevoj. A ovo što kaže kralj, jeste sve ok. Sedi u jednom kafiću u Pamotićevoj često. Smršao je dosta, dolazi na KKP, viđam ga i tu.
Segundo Posted October 7 Posted October 7 4 hours ago, pbg12345 said: i mislim da sam nekoliko puta ostavio isti post u kom konstatujem da me drobnjak najpozitivnije iznenadio intelektom i elokvencijom iz te generacije delovao je onako pojavom kao medjed, a zapravo za sns zilota tomasa, kvazi samana kotura i slicne pojave intelktualna gromada I ja sam nekoliko puta pisao da je profesor Koprivica na predavanju pricao na temu inteligencije i na pitanje ko je od kosarkasa Partizana tu bio najbolji, rekao otprilike "svi cete se iznenaditi, ali to je Predrag Drobnjak". 1
uini Posted October 7 Posted October 7 najrecitiji su crnogorci svakako, makar kada se porede sa srbinima & okolinom ( :
Moonwalker Posted October 7 Posted October 7 (edited) 1 hour ago, Segundo said: I ja sam nekoliko puta pisao da je profesor Koprivica na predavanju pricao na temu inteligencije i na pitanje ko je od kosarkasa Partizana tu bio najbolji, rekao otprilike "svi cete se iznenaditi, ali to je Predrag Drobnjak". Iz onog intervjua (deo o ocu) jasno je da imao od koga da nasledi inteligenciju, a i da nauci. Inteligencija se nasledjuje, a sistem vrednosti ulazi vaspitanjem. Da je ono vreme bilo ovo vreme bio bi na studijama preko bare. Od onih starijih cini mi se da je Pecarski bio na koledzu. Btw u telu ne deluje tako mrsavo, nego mu je glava dugacka pa sa godinama povukao u licu na suvonjavog Dinarca. Ostali su nastavili da se hrane kao da su u treningu, ili da nadoknade ono sto se nije moglo. Edited October 7 by Moonwalker
Recommended Posts