Hele Posted October 6 Posted October 6 3 minutes ago, pbg12345 said: imaju oni sasvim solidnu publiku i sve ih nas je vise 1
April Posted October 6 Posted October 6 Popularni Vukovi sa Tuškanca Toga se više ni u Zagrebu ne sećaju
smooth.Op Posted October 7 Posted October 7 On 6. 10. 2024. at 12:56, pbg12345 said: Axaxaxa Uzivo uopste ne deluje tako Osim sto ima 200 gledalaca, od toga 100 cacana Sere ih mnogo, izlaze nam lopte iz obruca, padaju im u ruke Zatvorili smo tasica, kuzmica, plejeve Dobijamo ovo Mora Pavle da se osvesti, uzasan je bio, Saxon poludeo -10 za ta 2,3 min Ovde neko laže, a prilično sam siguran da to nije @pbg12345
garmonbozia Posted October 7 Posted October 7 38 minutes ago, smooth.Op said: Ovde neko laže, a prilično sam siguran da to nije @pbg12345 Kasnili Čačani, nisu mogli da nađu Železnik 1
Nikodije Posted October 7 Posted October 7 Falio je jedan gledalac da FMP Arena bude epicentar srpstva u nedelju 3
pbg12345 Posted October 7 Posted October 7 2 hours ago, smooth.Op said: Ovde neko laže, a prilično sam siguran da to nije @pbg12345 videh to smejurija na pocetku su se bukvalno mogli prebrojati ljudi bez problema 150, 200 max do kraja je jos po neko dosao, mozda 300, pa ajd nek je i 400, al gde nadjose 1243 jbt mada, znamo kako rade covicevi brojaci, tako da ne cudi ovo i dobro je da je 1243, da je 1234 mislio bih da me neko troluje, bacio bih se u opake paranoje 1
Кристофер Лумумбо Posted October 7 Posted October 7 pa jedan broj manje od rezolucije 1244, salje se poruka. 4
pbg12345 Posted October 7 Posted October 7 dosao je negde na pola cini mi se ovi cacani rekose da je i misko tu, ja ga nisam video mada moguce da je dosao da gleda mlade fmpove nade videh jedino pedju drobnjaka, njega mi nesto uvek drago da vidim, nekad smo bili komsije i mucenog radicevica kad nije hteo da potpise, sad nek nas gleda
pbg12345 Posted October 7 Posted October 7 9 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: pa jedan broj manje od rezolucije 1244, salje se poruka. ti si redovno po halama jel ovo probijanje zvucnog zida svojstveno samo nasim halama ili je to sad svuda trend? prilicno sam siguran da je ranije bilo manje glasno ozvucenje po ovim manjim halama
Milošica Posted October 7 Posted October 7 1 minute ago, pbg12345 said: videh jedino pedju drobnjaka, njega mi nesto uvek drago da vidim, nekad smo bili komsije i mucenog radicevica kad nije hteo da potpise, sad nek nas gleda Ko se preselio od vas dvojice?
Nikodije Posted October 7 Posted October 7 Jedno vreme sam redovno viđao Drobnjaka po gradu, mislim da živi u Hilandarskoj. Nešto mi uživo deluje neprirodno premršavo, nadam se da je ok zdravstveno.
kralj Posted October 7 Posted October 7 Živeo je nekoć kod Stare Hercegovine. Dobar je, zdravo živi, jeste smršao, glava ostala onolika, pa deluje karikaturalno. 3
Recommended Posts