Nevernik Posted May 17 Posted May 17 Ako su stvarno košarkaška verzija TSC-a onda povlačim da mi je drago što su nas baš oni pobedili. To objašnjava prilično domaćinsko sudjenje juče. Izgleda da je Office Shoes značajnije mudo u SNS-u od Rebrače. Ionako mi je teško dà zamislim da je Rebrača značajniji od bilo koga 1
Djuro Posted May 17 Posted May 17 1 hour ago, Nikodije said: Ja sam čuo da finansije za Spartak stižu i od severnog suseda, možda je mislio na te pare ma kakvi, to su gluposti.
MiddleClass Posted May 17 Posted May 17 Uroš Nikolić, Milan Nedović i Josip Radojković Teska artiljerija Zokija Savica
ZokiAsov Posted May 17 Posted May 17 Sva trojica vasi. Nikolic je baraba u rangu imenjaka oborknezevica 1
Micko8 Posted May 17 Posted May 17 (edited) Obrniknezevic je nekada sluzio Dulo-u, otkud to da je on Zvezdin sada Edited May 17 by Micko8 2
Nikodije Posted May 17 Posted May 17 3 minutes ago, Micko8 said: Obrniknezevic je nekada sluzio Dulo-u, otkud to da je on Zvezdin sada Što da ne, i tu postoje transferi. Dobio je bolje uslove. 1
copkillah Posted May 17 Posted May 17 1 hour ago, MiddleClass said: Uroš Nikolić, Milan Nedović i Josip Radojković Teska artiljerija Zokija Savica jebote, kako vas je bagzi navukao kao majmune sa pričom o Saviću i sudijama 1
Блок_64 Posted May 17 Posted May 17 15 hours ago, Djuro said: na koje “tudje” pare msilis? kako ih boli q za mladje kategorije, kada jedini u regionu besplatno drze skolice kosarke? Pare ne ulaze samo i office shoes ima tu jos interesnih strana,sto je generalno dobro za kosarku. Ove godine ni kadeti ni juniori u jedinistvenoj ligi,prosle godine samo juniori.Sve sto je valjalo je bukvalno pobeglo iz Spartaka. Besplatna skolica kosarke jeste dobra stvar ako ima smisla i ides korak dalje,da pravis dobre selekcije koje dolaze posle skolice,pioniri,mladji pioniri.... Nekako ih i razumem,jurili su abu 1 uspeli su,sada ce im biti lakse i u mladjim kategorijama.
Nikodije Posted May 18 Posted May 18 Da su ozbiljan klub vidi se i po društvenim mrežama, imaju najbolji instagram od svih naših klubova. 1
Nevernik Posted May 18 Posted May 18 Hah, izdali smo i mi saopštenje, još jedan dokaz da smo spremni za ABA 1 1 1
Djuro Posted May 18 Posted May 18 Saopstenje je smesno. Uostalom, eno utakmice na YT, svako moze da se uveri da nikakve kradje nije bilo. 1
Блок_64 Posted May 18 Posted May 18 1 hour ago, Djuro said: Saopstenje je smesno. Uostalom, eno utakmice na YT, svako moze da se uveri da nikakve kradje nije bilo. Apsolutno.Obe utakmice su mogle da odu i na jednu i na drugu stranu,i po meni utakmicu je dobio bolji a ne sudije. 1
Filozof manijak Posted May 19 Posted May 19 (edited) Ja bih čak rekao da je u prvoj utakmici Voša imala vrlo domaćinsko suđenje, to mi je bio utisak dok sam gledao. Inače bi Spartak pobedio sa mnogo većom razlikom. Edited May 19 by Filozof manijak
Recommended Posts