mozzer Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 6 minutes ago, Miralem said: misli mene gone sve do vasione +1 i na tome putu mraka zvezde me se klone zato nebeski sjaj kao energija prah posipa mi telo oduzima mi dah
theanswer Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 harper u epizodi u dresu redzi milera odlazim kod dilera
samo_opusteno Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Kapiram da je harper odlucio da vam pokaze na sta lici svaka vasa baljezgarija od kad vas je Nolan Smit izbacio iz EL i ukanalio na duzi niz godina a vi krivca nasli u drzavi.
theanswer Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 7 minutes ago, samo_opusteno said: Kapiram da je harper odlucio da vam pokaze na sta lici svaka vasa baljezgarija od kad vas je Nolan Smit izbacio iz EL i ukanalio na duzi niz godina a vi krivca nasli u drzavi. kapiram da si lud ko zvono. na drugoj strani je harper samo jedan odvratan lik
samo_opusteno Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 kapiram da si lud ko zvono. na drugoj strani je harper samo jedan odvratan likZbog cega bradilko nije odvratan lik?
ZokiAsov Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 3 hours ago, theanswer said: pure gold Samo da coki snajperista izdrzi.
Miralem Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Kritičari odluke smatraju da su sada nacionalni šampionati potpuno obesmišljeni."Ta razmišljanja su interesatna. Samo ovo nije vreme od pre 20 ili 30 godina. Ta priča ne igra se samo za pare... To je lepa priča, populistička. Ali, vremena su se značajno promenila. Nacionalne lige ne da nisu obezvređene, nego dodatno dobijaju na značaju. Te priče pojedinaca zaspalih u prošlosti... Nacionalna liga se igra za prvaka države i za dva kluba za drugu ABA ligu. Moramo da razdvojimo kvalitet od nekvaliteta. Imamo predlog za još veći nivo unapređivanja nacionalnih liga. Suština je u tajmingu pomeranja i redosledu takmičenja. To traži dogovor svih učesnika", rekao je Čović. harpere, rastumaci.
Кристофер Лумумбо Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 davno je covic ovavke stvari prosipao kod tegeltije, ali ga je tegi rutinski samarao u cuvenoj trilogiji. rezija, molim prilog 9c.
samo_opusteno Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 davno je covic ovavke stvari prosipao kod tegeltije, ali ga je tegi rutinski samarao u cuvenoj trilogiji. rezija, molim prilog 9c.Tako je.
pbg12345 Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 4 hours ago, Miralem said: misli mene gone sve do vasione 4 hours ago, theanswer said: harper u epizodi u dresu redzi milera odlazim kod dilera nego ima tu jedan problem mnogo veci od ovih nadam se zajebancija sve i da su doneli ne znam kakvu odluku, ono 100% "ispravnu" zbog koje ce procvetati kosarka u regiji, tako nesto se ne radi na kraju sezone mslm, to je aba, odnosno to je evropska kosarka ali menjati postojeca pravila maltene na kraju jedne sezone je zlocin. dno dna
Timmy Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Krene harper argumentovano. Al ga onda sustigne i zaslepi klubastvo... Prokletstvo PPPa :(
MiddleClass Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Gtr opet navlaci na ban. Harpere iskuliraj ih...
Recommended Posts