levi Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Izvorni FMP je onaj koji se nekad zvao KK Ivo Lola Ribar a danas KK Crvena zvezda. Moraš da se apdejtuješ kod Tegeltije, da ne bi unosio zabunu, verovatno nenamerno Izvorni FMP, bivši Ivo Lola Robar se sada zove ILR Železnik, a današnja Zvezda je stara Zvezda
April Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 nakon jos jedne odgledane utakmice karpos falconsa, ostajem pri utisku da je to moj omiljeni tim ove sezone. takva druzina indijanaca, rekreativaca i kamenjara jos nije vidjena u aba ligi, definitivno. muceni sinisa matic pokusava na tajm autu nekako da ih animira, da im objasni, nacrta, ali dzaba. selektirao je takvu ekipu, da moze samo da im baci basketaru i kaze "idemoooo, ludilooooo". nevidjeno, treba ih ispratiti. mislio sam da to postoji samo po nekim francuskim nizim ligama, ili nekim opskurnim ligama, tipa madjarska, bugarska, finska, a sada je cirkus stigao i u aba ligu, koja je dosad praktikovala ozbiljnu i smislenu kosarku manje-vise, a falconsi su doneli nesto novo Ako sam dobro razumeo, Falcon Crest ima 5 Makedonaca, ali oni nikad ne ulaze. MZT bar ima Simonovskog za garbage t.
Delija67 Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Cedevita je protiv Zadra u jednom trenutku vodila 112:57, ali se igralo jos, pa to nije bio konacan rezultat.
Hamlet Strašni Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 120:62 wtf Sent from my iPad using Tapatalk
Timmy Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Cedevita je protiv Zadra u jednom trenutku vodila 112:57, ali se igralo jos, pa to nije bio konacan rezultat. Sviraj kraj sudija
pbg12345 Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) dakle zvezda, cedevita, buducnost, partizan pa onda liga ispod cibona, fmp, mega, mornar opet nivo ispod igokea,zadar,mzt, olimpija, krka i liga za sebe ovi drugi makedonci velika razlika u kvalitetu izmedju timova pocela i ksl borac rutinski do prve pobede pogledah malo sastave timova, izdvaja se mladost, pa onda vrsac, mada je vrsac ubedljivo izgubio od dunava iz banovaca :o ima zanimljivih imena, ako me secanje sluzi neki od njih su i 40 godisnjaci metalcu igralo 5 igraca po 40 minuta, ako ne laze sajt, ovi ostali su ili 1999 ili 2000 godiste Edited October 8, 2016 by pbg12345
pbg12345 Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) Mikan ne, ali junior mu igra za mutinu ekipu kad prodje mutinu skolu zasenice oca od tih matorih primetio sam slobodana bozovica, nadjfejia, bogavca (slavisu), miljana pavkovica dakle ligu igraju ili stariji od 35 ili mladji od 20 :) e: igra za mutine i neki grbovic. da nije mozda goranov sin? Edited October 9, 2016 by pbg12345
Have_Fun Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 KK Split dobio Cedevitu u Zagrebu :) Mrzim Tapatalk -.-
Kanzas siti zez Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Nije ni cudo sto su izgubili, juce su igrali bitniji mec u ABA ligi. A i danas im nije igralo 8-9 glavnih igraca.
katamaran Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Men se cini da ce Zvezda, Partizan i Buducnost imati po 5-0. Eventualno Buducnost kiksne kod Dodika.
Timmy Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Posle 45min cak 6 igraca Cibone ima indeks u minusu :O Pobice ih Zizic i Sakic koji zajedno imaju 45 poena i 25 skokova.
Recommended Posts