Borca Posted January 12 Posted January 12 10 minutes ago, Azdaja said: Nema na bliskom istoku ni jedne lige koja bi mogla da pruži taj nivo takmičenja kao što će imati u Abi. Para ima ali neće se ići na mega giga skup tim, nego onako za top 10 će se graditi Biće plaćeno sve Aba ligašima kad dolaze u goste. Meni ne smeta, još jedan jak klub koji će da se bije sa večitima. Ako se desi da dobiju ugovor sa EL neće im trebati wild card, biće siguran učesnik na duži vremenski rok. Njima i ne treba ne znam kakav dodatni nivo takmicenja kada ce igrati Evroligu odmah kako se prica, da je neka druga "putanja" u pitanju npr hajde prvo u Evrokup sezonu ili dve onda bi i ta dodatna "domaca" liga vikendom imala smisla. 1
Heaviside Posted January 12 Posted January 12 54 minutes ago, Nikodije said: u stvari dubai bi prvo trebalo da osvoji aba 2 Pa da se pokaže u aba1 i onda 3-5 godina evrokup 1
MiddleClass Posted January 12 Posted January 12 Naravno da je kkp protiv ulaska Dubaia u Aba. Strah ih je konkurencije... valjda zele svakog vikenda da igraju protiv Heliosa i Mzta https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2024&mm=01&dd=12&nav_id=2463881
Milošica Posted January 12 Posted January 12 11 minutes ago, MiddleClass said: Naravno da je kkp protiv ulaska Dubaia u Aba. Strah ih je konkurencije... valjda zele svakog vikenda da igraju protiv Heliosa i Mzta https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2024&mm=01&dd=12&nav_id=2463881 Ne znam koliko bi nam to valjalo 1
goofs Posted January 12 Posted January 12 Derbi je zakazan za vikend pre duplog kola, savršena prilika da padne 1 odlaganje. Videćemo dal je ABA zaista okrenula drugi list.
nahbar Posted January 13 Posted January 13 Divna je ideja ovo za Dubai + jos jedna. 4 utakmice vise u sezoni 1 1
Micko8 Posted January 14 Posted January 14 Miskova Mega se preporodila otkako su poslali Topica u CZ.
Moća Posted January 14 Posted January 14 On 12. 1. 2024. at 15:08, kralj said: Oli je igrao samo EL, sumnjam da ne bi mogao Dubai. U svakom slučaju, i da je tako, mogli su da zadovolje takvu formalnost igrajući sa drugim timom neku lokalnu ligu, a ne da nama ovde oživljavaju relikvije nesvrstanih. Igrao je Oli grcku drugu ligu tada.
Heaviside Posted January 14 Posted January 14 (edited) Ja bih ih pustio u ABA i dao im 20% popusta u odnosu na cenu za igranje Evrolige. Ako im je mnogo onda može KLS sa 50% popusta. Za neku siću ih ne bih pustio, koji će nam. Edited January 14 by Heaviside
Micko8 Posted January 14 Posted January 14 (edited) Sto ne moze Dubai kada su imali i Makabi u ligi Edited January 14 by Micko8
Marco Cake Posted January 15 Posted January 15 Mene zanima ko finansira, gleda i navija za fmp? 😅 Najbesmisleniji tim ABA lige. 3
*edited by mod Posted January 15 Posted January 15 5 minutes ago, Marco Cake said: Mene zanima ko finansira, gleda i navija za fmp? 😅 Čović 1
booyaka Posted January 15 Posted January 15 Onda je svaki tim koji učestvuje u ABA a nema šanse da osvoji titulu i ne učestvuje u evropskim takmičenjima besmislen. Tako dolazimo do minimum 10 besmislenih timova
Recommended Posts