Eleniko Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 19 minutes ago, Otto Katz said: U ovom slučaju zbog ničeg što nisu pisali. Od pomenutih Filipenko je osudio grad Zadar, ostali pomenuti nisu napisali ni riječ. Intriga i denunciranje bez ikakvog utemeljenja. moralne visine, časni otto, moralne visine. ono gde verujete da se nalazite. nije filipenko osudio grad zadar nego poslao ratka mladića u svoje ime, što je čak i svrsishodno u poređenju sa pozivanjem na božu koprivicu koji fakat nije dugin da se sa njime razračunavamo. ja tebi serdare ti meni vojvodo.
*edited by mod Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 3 hours ago, booyaka said: https://sportklub.n1info.rs/posts/srusio-partizan-u-areni-pa-porucio-verovali-smo A nismo verovali grobarima da je Vlada Jo odličan trener Kakvog ste trenera otpustili vol IV Alimpije, ćelavi Obradović, Vlada Jo, Duško. Svi do jednog procvetali posle i dokazali da nije u njima bio problem ali avaj u legendu se ne dira. 3
kralj Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Vlada Jo i Alimpije procvetali samo ako je guženje Partizana jedini kriterijum (što verujem i da mnogima jeste). U stvarnom svetu im je to što su trenirali Zvezdu najveća referenca u karijeri. 2 2 1
Milošica Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Rekao da bih da Vlada Jo ima plafon za dobrog EC trenera, dok me za Alimpija ne bi čudilo da ga vidimo negde u EL sledeće sezone. 4
Eleniko Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 da smo normalan klub, alimpije bi nas vec par godina vodio u EL8 nego ga zajebo lesor 1 1
*edited by mod Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 3 minutes ago, kralj said: Vlada Jo i Alimpije procvetali samo ako je guženje Partizana jedini kriterijum (što verujem i da mnogima jeste). U stvarnom svetu im je to što su trenirali Zvezdu najveća referenca u karijeri. Finale EC sa vrlo ograničenom Bursom tj jedan meč daleko od EL je svakako veća referenca. Moglo bi se reći da bi se tamo verovatno i plasirao da je Teo bio veći Cigan i ranije došao. Mada kukala je Bursa na finansije nije skroz isključeno da su tankovali finale ili da bi se povukli kao Tenerife ove sezone. 1
*edited by mod Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 13 minutes ago, Eleniko said: da smo normalan klub, alimpije bi nas vec par godina vodio u EL8 nego ga zajebo lesor Otpustiš trenera jer je mladi stranac promašio šut. Biće da ga nije Lesor najviše zajebao tu. Doduše u odbranu Ćokija jer vidim da su neki osetljivi kad im se u njega dira, pretpostavljam da je tada uvek objektivna zvezdaska javnost pravila jedan pritisak da se nađe žrtveni jarac? 1
copkillah Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 3 minutes ago, SNARC said: Ako ukljucis kameru..i snimis sebe kako izgovaras ovo 5 puta brzo, zaredom..imas pet piva po izboru od mene. Ostatak grobarije sa foruma neka se ucipi ako zeli. Ali pazi..moras da izgovaras kao da zaista verujes, inace nema efekta. podižem za 6-pack iz Dogme 1
SNARC Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 (edited) 3 minutes ago, samo_opusteno said: Fore su ti klasičan ppp nivo odrona ali makar imas copa da se nadovezuje. Mozda sutra ne budem raspoložen da podsecam da su Zeljko i Kkp najveci sportski projekat ove vlasti pa budes imao vise srece. Ti ne umes da se druzis i delujes mi kao kiseo i nezabavan covek. To ne menja moju ponudu od pet piva plus @copkillah koji uskace sa jednim. Realno, koliko mozes da se izblamiras ako izgovoris kao brzalicu nesto u sta zaista verujes ? edit - @Azdaja e do qrca onda..zajebi, ovaj smarac sa likom pogrebnika mi ne treba na snimku. Edited November 13, 2023 by SNARC 2
copkillah Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 2 minutes ago, samo_opusteno said: Fore su ti klasičan ppp nivo odrona ali makar imas copa da se nadovezuje. Mozda sutra ne budem raspoložen da podsecam da su Zeljko i Kkp najveci sportski projekat ove vlasti pa budes imao vise srece. 1 1
copkillah Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Just now, SNARC said: Ti ne umes da se druzis i delujes mi kao kiseo i nezabavan covek. To ne menja moju ponudu od pet piva plus @copkillah koji uskace sa jednim. Realno, koliko mozes da se izblamiras ako izgovoris kao brzalicu nesto u sta zaista verujes ? Ispravka, ne nudim jedno već ceo six-pack iz Dogme kao plus na tvojih pet komada!
Mindaugas Žukauskas Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Najveći sportski projekat ove vlasti je igranje Filipa Čovkinsa u Evroligi, koje je samoopušteni svesrdno podržao 5
SNARC Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 Just now, copkillah said: Ispravka, ne nudim jedno već ceo six-pack iz Dogme kao plus na tvojih pet komada! U jbt...moze neki ban da padne zbog ovog navodjenja na greh..
booyaka Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 38 minutes ago, *edited by mod said: Kakvog ste trenera otpustili vol IV Alimpije, ćelavi Obradović, Vlada Jo, Duško. Svi do jednog procvetali posle i dokazali da nije u njima bio problem ali avaj u legendu se ne dira. Slažem se (Nikodije alert) Ali, dobar je i Sfero, ima tu pravoslavnu toplinu 2
Recommended Posts