January 22, 20187 yr nemoj da te brine jedan drugi strucnjak je skoro ustvrdio kako je zadar vidjen za 4to mesto, od tad imaju pobedu i dva poraza i na najboljem su putu da izgube i trecu i najbolji grese
January 22, 20187 yr bog da mu dusu prosti :( inace kad pomenu najboljeg, gledam skoro na tjubu, neku od onih kolekcija najjacih™ tajmauta sa ex yu prostora i sad ono klasika psovanje, vatanje za gusu, i slicne redovne motivisuce aktivnosti ali svaki treci, cetvrti klip bajic koji jebe mater i naglasava ekipi da redovno primaju plate. i tako u krug, ko o cemu bajic ih podseca koliko je 1 mile velikodusan kad su pare u pitanju nije ni cudo sto je nedostizna klasa za ostale
January 24, 20187 yr prati neko ovogodisnju buducnost? ja odgledao 1 i po utakmicu u cemu je tajna njihovog uspeha? dzikic? posto im je ekipa na papiru "teska" kao i x godina unazad. gomila za europske standarde osrednjih igraca bez namere da potcenjujem, ali ja kod njih ne vidim igraca kog bi nesto posebno zeleo u zvezdi vidim, gordic im (statisticki) najbolji igrac, a on je meni uvek bio onako za rezervnog pleja neke el ekipe. ne vise od toga a oni em gaze u aba i manje vise su obezbedili prvo mesto. oba puta dobili zvezdu, dobili cedevitu, pa i drugi put u evrokupu veceras pobedom u italiji, vec posle 4 kola obezbedili prolaz u cetvrtfinale definitivno odlicne rezultate prave za sad
January 24, 20187 yr Igraju dobro, naročito šutiraju ludački dobro, jbg. imaju dosta igrača s odličnim šutem. Ova ekipa se razlikuje dosta od onih pre - ima mnogo crnogorskih mlađih igrača (Ivanović, Popović, Starovlah, Ilić, oba Nikolića). Mislim, ako sad ne uzmu, čini se da nikad i neće.
January 27, 20187 yr 18 minutes ago, salerokada said: Sada možemo da pustimo Partizan, da se bore za plejof. zasto? pa polufinale buducnost - mornar je idealno
January 27, 20187 yr Ako pobede sutra Budućnost onda ima smisla.Sad tek videh da je Cedevita promašila oba bacanja na 3,8 do kraja i da je njihov centar napravio faul kod skoka.Kakvo epsko samoubistvo.