Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

:D

nemoj da te brine

jedan drugi strucnjak je skoro ustvrdio kako je zadar vidjen za 4to mesto, od tad imaju pobedu i dva poraza i na najboljem su putu da izgube i trecu

i najbolji grese :fantom:

Posted

potcenio sam ipak 2.najboljeg trenera lige...

Posted

bog da mu dusu prosti :(

inace kad pomenu najboljeg, gledam skoro na tjubu, neku od onih kolekcija najjacih™ tajmauta sa ex yu prostora

i sad ono klasika psovanje, vatanje za gusu, i slicne redovne motivisuce aktivnosti

ali svaki treci, cetvrti klip  bajic koji jebe mater i naglasava ekipi da redovno primaju plate. i tako u krug, ko o cemu bajic ih podseca koliko je 1 mile velikodusan kad su pare u pitanju :)

nije ni cudo sto je nedostizna klasa za ostale

Posted

za dva kola-poslastica:Rip@jićBa.

Posted

prati neko ovogodisnju buducnost?

ja odgledao 1 i po utakmicu

u cemu je tajna njihovog uspeha? dzikic?

posto im je ekipa na papiru "teska" kao i x godina unazad. gomila za europske standarde osrednjih igraca

bez namere da potcenjujem, ali ja kod njih ne vidim igraca kog bi nesto posebno zeleo u zvezdi

vidim, gordic im (statisticki) najbolji igrac, a on je meni uvek bio onako za rezervnog pleja neke el ekipe. ne vise od toga

a oni em gaze u aba i manje vise su obezbedili prvo mesto. oba puta dobili zvezdu, dobili cedevitu, pa i drugi put u evrokupu

veceras pobedom u italiji, vec posle 4 kola obezbedili prolaz u cetvrtfinale

definitivno odlicne rezultate prave za sad

Posted

Igraju dobro, naročito šutiraju ludački dobro, jbg. imaju dosta igrača s odličnim šutem. Ova ekipa se razlikuje dosta od onih pre - ima mnogo crnogorskih mlađih igrača (Ivanović, Popović, Starovlah, Ilić, oba Nikolića). Mislim, ako sad ne uzmu, čini se da nikad i neće.

Posted

Sada možemo da pustimo Partizan, da se bore za plejof.

Posted
18 minutes ago, salerokada said:

Sada možemo da pustimo Partizan, da se bore za plejof.

zasto? pa polufinale buducnost - mornar je idealno :D

Posted

Ako pobede sutra Budućnost onda ima smisla.
Sad tek videh da je Cedevita promašila oba bacanja na 3,8 do kraja i da je njihov centar napravio faul kod skoka.
Kakvo epsko samoubistvo.

Posted

rekoh ja, neviđeno nenormalno blesava utakmica

Posted

Kako to da se desi, pa 1 Zdovc je rek'o da su najbolji. :laugh:

Posted

Ma ne moze Mornar da igra plej of, pitaj Timmyja da ti pojasni