October 25, 20231 yr Ja mislim da ce oni biti stacionirani kod nas negde, zbog cega i povezuju ABA i EL. Ni njima se ne bi isplatilo da posle svake utakmice u Evropi se vracaju u Dubai, i tako recimo dvaput nedeljno.
October 25, 20231 yr Just now, Jimmy Kowalski said: Ja mislim da ce oni biti stacionirani kod nas negde, zbog cega i povezuju ABA i EL. Ni njima se ne bi isplatilo da posle svake utakmice u Evropi se vracaju u Dubai, i tako recimo dvaput nedeljno. Postajemo centar sveta.
October 25, 20231 yr Just now, Milošica said: Postajemo centar sveta. ne samo to nego land of oportunities, amerika na balkanu rat u izraelu? izvolite kod nas u salonu, nije problem fali vam iskustvo igranja evropske lige? kako da ne, smatrajte to rešenim itd itd baš me zanima šta je sledeće ps kosovo ne damo
October 25, 20231 yr 20 minutes ago, Eleniko said: ne samo to nego land of oportunities, amerika na balkanu rat u izraelu? izvolite kod nas u salonu, nije problem fali vam iskustvo igranja evropske lige? kako da ne, smatrajte to rešenim itd itd baš me zanima šta je sledeće ps kosovo ne damo Nešto iz Indije i Pakistana. Oh, wait
October 25, 20231 yr 3 minutes ago, Nikodije said: Nešto iz Indije i Pakistana. Oh, wait pih to je najlakše, to imamo u više varijanti
October 25, 20231 yr možda zvezda i partizan prestaju da igraju aba sledeće sezone i dobijaju A licencu, pa se zato ovo sprema
October 25, 20231 yr Just now, garmonbozia said: možda zvezda i partizan prestaju da igraju aba sledeće sezone i dobijaju A licencu, pa se zato ovo sprema razmišljao sam o tome juče, mislim da bi nam a licencu poguralo da se oba tima odjave iz abe besmisleno gubljenje vremena i povređivanje igrača /barem nama/
October 25, 20231 yr Prvenstvo u Izraelu se neće igrati, a Makabi nije novitet u ABA ligi. Sasvim je moguće da će prvi ili bar drugi meč Dubai Sheiks'a i Makabija biti igran u Beogradu u sklopu ABA lige.
October 25, 20231 yr Aba liga je najjadnije takmičenje u istoriji sporta. Gore bi bilo samo da se raspadne pa se gro koncentracije šljama sjati u kls. Dubai u Abi je skroz irelevantna stvar. U svakom smislu prosek - biće i boljih i gorih.
October 26, 20231 yr On 25. 10. 2023. at 20:55, garmonbozia said: možda zvezda i partizan prestaju da igraju aba sledeće sezone i dobijaju A licencu, pa se zato ovo sprema daj tri Božeta, barem što se nas tiče
October 27, 20231 yr Konacno ce biti 6 nasedece u rosteru, stancacemo nove evroligaske narastaje kao Zalgiris
October 27, 20231 yr btw sudjenje juce perfektno, bukvalno nisu napravili nijednu gresku. u svetlu cinjenice da oba vecita rivala u aba ligi imaju sudije na platnom spisku, jos jednom bi trebalo razmisliti da aba plej of sude stranci, jer regularnost je moguca samo u tim okolnostima. ako ikoga vise boli kurac za aba ligu i regularnost iste