Micko8 Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Igokea "motiviše" igrače oduzimanjem 50 odsto plate Kako je ovo pravno uopste moguce
MiddleClass Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 „Kajem se što sam, ničim izazvan, pominjao g. Nebojšu Čovića i što sam postao kolateralna šteta u raspirivanju nekih starih vatri. Ne želim da se preko mojih leđa vode tuđe bitke. A ponajmanje imam razloga da napadam g, Čovića i Crvenu zvezdu, sa kojima naš klub ima izvanrednu saradnju i odnose. Uostalom, kao i sa svim drugim klubovima i njihovim vodećim ljudima u ABA ligi. Tako želimo i da ostane i uvjeren sam da će ostati, uprkos ovoj mojoj, ponavljam, nepotrebnoj i ishitrenoj reakciji”. Gospodin RIP 👏
Moća Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 6 hours ago, Micko8 said: Igokea "motiviše" igrače oduzimanjem 50 odsto plate Kako je ovo pravno uopste moguce Daju ti papir da potpises da se slazes sa kaznom. U Igokei rade ozbiljni seljaci i majmuni, znam za pricu kad su jednog igraca nezadovoljni njegovim partijama hteli da oteraju na taj nacin sto su ga terali da mu mere visinu i nadali se da je nizi nego sto je rekao pa da mu na osnovu toga raskinu ugovor kao lagao ih. 1
pbg12345 Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 o jbt, dobi split buducnost borac je definitivno uz mzt najgora ekipa lige :(
pbg12345 Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 o jebem ti zivot, cetvrta na 1 loptu ove sezone ako nista daleko bolja igra borca mnogo znaci i ovakav gagic lakse je igrati kad imas centra koji ume postaviti blok, ocisititi stranu, dati povratni pas
hrkljush boys_2 Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Zašto Petrović na pleju nije ulazio, solidna rola protiv Zvezde? Drago mi zbog Splita, opet solidno popunjene Gripe.
goofs Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Split i dalje igra na Gripama, ne igra u novoj hali?
hrkljush boys_2 Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Nemam pojma i da bi trebali igrati u novoj hali.
pbg12345 Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 10 hours ago, goofs said: Split i dalje igra na Gripama, ne igra u novoj hali? ne igra kao ni cedevita u stozicama, zvezda u areni... prevelike su to hale za aba nivo
goofs Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Pa cemu im sluzi nova hala ako je niko ne koristi? Drugo su Ljubljana i Beograd, tu bar imas kulturnih manifestacija (kakve god da su) koji ce popuniti termine hale. Split je manji grad, mozda skupi 4 koncerta godisnje.
Nikodije Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 (edited) Hrvati su potrošili velike pare na dvorane kada su dobili SP u rukometu 2009. Napravili su hale u Splitu, Zadru, Osijeku, Varaždinu i Poreču, iako su realno bile totalno nepotrebne. Spaladium u Splitu zvrji prazan. Edited January 6, 2023 by Nikodije
Joe D Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 zar nemaju neke pcelare ili tako nesto da im iznajme halu?
Milošica Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Just now, Joe D said: zar nemaju neke pcelare ili tako nesto da im iznajme halu? 1
Recommended Posts