BWA Posted December 16, 2022 Posted December 16, 2022 31 minutes ago, pbg12345 said: hrvati imaju tri kluba u tri grada sa ozbiljnom tradicijom i modernim, velikim halama mi imamo blizance i arenu jedina je razlika sto hrvatska ne sipa pare gradjana u te klubove da bi igrali evroligu sad, na svakom od nas je da proceni sta je ispravno Kako blizance i Arenu? Ima i FMP, Mega i Borac, dakle 5 sasvim solidnih klubova na ABA nivou. Tradicija je irelevantna jer se toga za 20 godina niko neće sjećati. Uostalom, a kako vrijeme brzo prolazi, sad i KK Potkozarje već ima neku tradiciju.
Joe D Posted December 16, 2022 Posted December 16, 2022 nema ni ovo sto se kod nas desava nikakve veze sa nasom kosarkaskom tradicijom. 1
pbg12345 Posted December 16, 2022 Posted December 16, 2022 7 minutes ago, BWA said: Kako blizance i Arenu? Ima i FMP, Mega i Borac, dakle 5 sasvim solidnih klubova na ABA nivou. Tradicija je irelevantna jer se toga za 20 godina niko neće sjećati. Uostalom, a kako vrijeme brzo prolazi, sad i KK Potkozarje već ima neku tradiciju. naravno da nije irelevantna ne znaci nista sama po sebi, ali je uz infrastrukturu i naravno budzet jako bitna mega, fmp i borac imaju smesne hale mislim, ovde govorimo o potencijalnim el klubovima kk potkozarje ce trajati kolko dodik bude na vlasti zato je recimo tradicija bitna uostalmo, rep srpska, srbija i crna gora imaju drzavne klubove u koje sipaju slovenija i hrvatska ne, a daleko su bogatije i organizovanije drzave ali, ok, opet kazem, jasno mi je da ima ljudi koji misle da je to bas do jaja ako nekom do sad nije jasno cemu sluze fk i kk blizanci, tesko da cu mu ja otvoriti oci 1
BWA Posted December 16, 2022 Posted December 16, 2022 14 minutes ago, Joe D said: nema ni ovo sto se kod nas desava nikakve veze sa nasom kosarkaskom tradicijom. Pa nema. Da je tradicija bitna sad bi OKK Beograd igrao ABA ligu.
BWA Posted December 16, 2022 Posted December 16, 2022 12 minutes ago, pbg12345 said: naravno da nije irelevantna ne znaci nista sama po sebi, ali je uz infrastrukturu i naravno budzet jako bitna mega, fmp i borac imaju smesne hale mislim, ovde govorimo o potencijalnim el klubovima kk potkozarje ce trajati kolko dodik bude na vlasti zato je recimo tradicija bitna uostalmo, rep srpska, srbija i crna gora imaju drzavne klubove u koje sipaju slovenija i hrvatska ne, a daleko su bogatije i organizovanije drzave ali, ok, opet kazem, jasno mi je da ima ljudi koji misle da je to bas do jaja ako nekom do sad nije jasno cemu sluze fk i kk blizanci, tesko da cu mu ja otvoriti oci Ali Igokea ima relativno velik budžet i dobru halu. U čemu zaostaje za ex Jugoplastikom koja ima 200 ljudi u hali i nakantava je ko stigne? Nema tradiciju, ali zašto je to danas bitno? I Notingem Forest ima tradiciju.
nahbar Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 14 hours ago, BWA said: Pa nema. Da je tradicija bitna sad bi OKK Beograd igrao ABA ligu. Proleter ostecen 1
Heaviside Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 (edited) cedeviti bi zapravo odgovaralo da zvezda i partizan odjebu iz aba. postali bi regionalni powerhouse kada ne bi morali da se takmice sa srpskim poreskim obveznicima. njih da stvarno zanima EL upumpali bi para za odgovarajuci budzet, a oni su sve vreme ispod zvezde koja je do sada imala mozda i najmanji budzet u EL. Edited December 17, 2022 by Heaviside
Jimmy Kowalski Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 Onda bi Aco trazio da bi i Cedevita trebalo da izadje iz ABA, jer je suvise mocna.. 1 1
Wilde Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 Izlazak Cedevite bi, doduše, omogućio Budućnosti i Igokei da uspostave nove dinastije koje bi tlačile regionalne razvojne centre. 1
bradilko Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 nikola djurisic! ovaj mi se dopada. moze li nesto od njega da bidne?
Borca Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 J.J. O’Brien blizu potpisa za Buducnost, javlja Emiliano sa Sportanda.
FPLS Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 Potpisao je, jos juce objavili na sajtu Buducnosti 1
pbg12345 Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 ako je istina za kampacovu platu od 2.5m to je maltene jednako kao zbirni budzet pola aba lige (donjeg dela) jel se moze neko setiti slicnog slucaja?
April Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 cedeviti bi zapravo odgovaralo da zvezda i partizan odjebu iz aba. postali bi regionalni powerhouse kada ne bi morali da se takmice sa srpskim poreskim obveznicima. njih da stvarno zanima EL upumpali bi para za odgovarajuci budzet, a oni su sve vreme ispod zvezde koja je do sada imala mozda i najmanji budzet u EL. Pa da ih FMP nakantava.. ovako bar imaju izgovor
Recommended Posts