Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

"Jošilo najrazboritiji na skoku". Revnosni nastavlja da rečima daje nova značenja. A na terenu ništa novo, rutinski se ide ka još jednoj pobedi, iako je blender uključen malo kasnije nego inače

• Replies 9.2k
  • Views 624.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Dacu Nikolicu stigao nalaz iz Turske. Ne mora na terapije i moze da se vrati kosarci cim se oporavi od operacije jer je malo usporen posle zahvata na mozgu. Ali svakako odlicna vijest...

• objavila cedolimpija da je ziga dobro nema posledica pada, prikljucio se saigracima u hotelu (iz srbije idu u rumuniju gde u sredu igraju evrokup)

Posted Images

1 minute ago, bradilko said:

sta znaci ova crvena zvrljotina na licima igraca?

Podrška borbi protiv nasilja nad ženama

svaka cast.

1 minute ago, renne said:

Podrška borbi protiv nasilja nad ženama

hvala @renne

pobeda mocnog zadra i u laktasima.

solidan kripl fajt na gripama, dobio domacina na kraju. djrusic je na 8.3% suta za tri u sezoni trenutno:mellow: dosta blamantno, mada je pogodio 3 stefan lazarevic duge dvojke danas.

Nikada on nije bio pouzdan suter za tri poena. Plus ga je poverda zeznula pre pocetka sezone, trazi formu jbg.

Edited by Micko8

Kako me nervira ovaj komentar na Areni sport kad krene da se frlja skrinovima i ostalim izrazima,a ovamo prenosi utakmice kao "sarane".

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

zato ja samo gledam hr arenu i Domagoja

Greška

Edited by Profesionalac

Zanimljiva košarka u Ljubljani uz gomilu grešaka . Partizan odlično šutirao za tri i opet izgubio. Već redovno gube od Cedevita.
Najsmešnije mi je da Obradovic drži Andjusica u finišu i igra akcije za njega kao da je klačer neki a ne običan prosek.
Lesor izraubovan normalno da će krenuti i bacanja da promašuje. Sve u svemu Žoc propo:)
Partizan čim udje u neizvesnu završnicu gubi.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Nema Partizan igrace koji su u stanju da privedu utakmicu kraju. Zato i gubie toliki broj tesnih utakmica ove sezone.

Edited by Micko8

Kako igra fmp... kakav praznik za oči posle jučerašnje megine i robijine antikošarke.