Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Azdaja said:

Zato se dernjao na svog igrača(Radanova)za sve pare, baš je buzdovan.

Klasičan buzdovan. Šta mu je trebalo da se onako dernja

Aleksa, Aleksa, ALEKSAAAA

Posted

Veci buzdovan je ovde bio Radanov, koji je krenuo da se dere na Bajica. Iskreno, sokiran sam sto ga Bajic nije poslao u svlacionicu (a i sto mu nije zviznuo samarcinu :D)

Posted
1 hour ago, Joe D said:

showtime u zelezniku

Šta sam propustio? Tradicionalna kidalica i rutinsko odvaljivanje aba boranije uz atraktivnu, brzu i kombinatornu igru,  pretpostavljam. 

Posted
9 hours ago, Nikodije said:

Šta sam propustio? Tradicionalna kidalica i rutinsko odvaljivanje aba boranije uz atraktivnu, brzu i kombinatornu igru,  pretpostavljam. 

ovaj put su u drugoj cetvrtini ukljucili masinu, pa su na kraju stigli i da prespavaju skoro celo drugo poluvreme i za malo izgube vodjstvo. bilo je neke seksi saradnje na relaciji pavicevic - stepanovic, nesto za obratiti paznju ubuduce.

Posted
11 hours ago, Azdaja said:

Zato se dernjao na svog igrača(Radanova)za sve pare, baš je buzdovan.

pod pokloni sam mislio, potezima, neznjanjem, čime već

Ne da je dao poklon

• +1 1
Posted

Slažem se da je imao par interesantnih odluka, no svaka čast Igokei, jako dobro sklopljena ekipa.

Igokea ima taj Mornar vajb, malo mesto, vole košarku, ali mi se čini da bolje pogadjaju strance i domaće od Mornara, Pavićevićima ode ili sutnu barem 4-5 igrača u toku sezone vec godinama, a opet Markota i ostali koji su igrali za braću Pavićević kažu da su super i da su pravi domaćini.

Posted

Moćni Golemac izgubio i od Zadra

• +1 1
Posted

Takodje u tekstu na sajtu Sportanda pise da je Jackie Carmichael napustio tim.

Posted

Tamo nešto baš smrdi.

Šteta bi bila da potonu.

• +1 1
Posted

Donatas Tarolis je novi igrac Buducnosti, u pitanju je igrac na poziciji 4-ke koji dolazi iz Turske lige iz Afjona.

Posted

Luka Rupnik napustio Cedevita Olimpiju i potpisao za Sem77 Yalovaspor u Turskoj.

Posted

@Nikodije @Joe D jeste spremni za mec sezone?

nama se povredili i novakovic i todorovic, tako da borac veceras igra sa osam seniora

al boj ne bije svijetlo oruzje...