pbg12345 Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 moj komentar se odnosio na samu smenu trenra u trecem kolu posle jednog poraza sto se tice dileme golemac ili tomic, nemam predstavu, obojica vrlo kratko rade kao treneri tomic zapravo kao glavni trener ima samo onaj period u zvezdi golemac pored prosle sezone u cedevita olimpiji ima i onaj period u primorskoj kad je radio cuda sad jbg, mozda im zaista ta promena donese mnogo dobrog, ali ne vidim nikakav materijalni dokaz na osnovu kog bi se moglo tvrditi da ce to izvesno biti tako
Nikodije Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 1 hour ago, pbg12345 said: oni nisu normalni ako to zaista rade nego, sava pozdravio nikodija https://www.aba-liga.com/news/45612/round-3-mvp-sava-lesic-(borac)/ to sto je ovakav™ sava postao mvp kola vise govori o odbrani mornara nego o meni
levi Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 pa nemaju šta da čekaju, ako mogu da dovedu boljeg trenera bolje što pre. Golemac je simpatičan lik, verovatno je i stručan i sve, ali sa njim su garantovano osrednji. a sa Tomićem imaju šansu da postanu zajebani, ako ga prihvati ekipa kako treba
Nikodije Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 cedolimpija ne izgleda kao tim, deluje da im ovi glavni igraci igraju neke svoje utakmice. tu je i jaka koji je verovatno smoren sto je i dalje tamo. mada i sama selekcija im je bezveze, pitanje je sta tu moze da se uradi. 1
pbg12345 Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 2 minutes ago, levi said: pa nemaju šta da čekaju, ako mogu da dovedu boljeg trenera bolje što pre. Golemac je simpatičan lik, verovatno je i stručan i sve, ali sa njim su garantovano osrednji. a sa Tomićem imaju šansu da postanu zajebani, ako ga prihvati ekipa kako treba ok, ako tako razmisljaju onda su trebali promeniti trenera u medjusezoni, pa da novi prodje pripreme sa ekipom i utice na sastav iste ovo nakon tri kola je bas bedastoca
pbg12345 Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 3 minutes ago, Nikodije said: cedolimpija ne izgleda kao tim, deluje da im ovi glavni igraci igraju neke svoje utakmice. tu je i jaka koji je verovatno smoren sto je i dalje tamo. mada i sama selekcija im je bezveze, pitanje je sta tu moze da se uradi. meni su protiv borca ostavili bas dobar utisak protiv krke nisam gledao, ali su ih izgazili 30 razlike protiv fmp sam odgledao par minuta, taj poraz je svakako kiks meni ni selekcija ne deluje bzvz, zapravo mi deluje bolje nego proteklih sezona mada ko zna, mozda je ova vest sa bh portala patka, ne bi bilo prvi put ne znam kakav golemac ima staus tamo, ali sa primorskom je odlicno igrao, pre onog raspada su bili hit u aba ligi prethodno uzeo drugu aba ligu i pokupio vajda 9 od 10 poslednjih trofeja u slovenackoj kosarci sto sa primorskom, sto posle sa cedolimpijom
Nikodije Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 pa protiv borca im je bio dovoljan individualni kvalitet, borac ne igra narocito cvrsto. juce sam se bas iznenadio koliko su se raspali protiv 1 prosecne ekipe koja je izasla agresivno.
pbg12345 Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 ne ne, bas nacin na koji su iskontrolisali utakmicu borac je imao samo jednu priliku da pridje na celoj utakmici, ok sami su je sjebali, ali to govori u kojoj meri je cedevita kontrolisala utakmicu jeste individualni kvalitet na strani cedevite, ali nije to bas tolika razlika, pogotovo kad se igra u cacku da bi samo to bilo dovoljno samo po sebi borac mozda ne igra cvrsto timski, jer prosto nema igrace za to, zbog fizickih karakteristika ispadaju, ali sa druge strane igraju agresivnu individualnu odbranu i na samu loptu, cesto i neku vrstu presinga vec na protivnickoj polovini i "cekaju" da protivniku popusti koncentracija to se protiv cedevite nije desilo, odnosno desavalo se u daleko manjoj meri nego protiv igokee i mornara
Micko8 Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 (edited) Matija Belic je zanimljiv igrac, danas odlicna partija protiv MZT-a, doterao je telo, premesten je na trojku u Mladosti, sto i treba da bude njegova pozicija, mada je u mladjim kategorijama bio krilni centar ali za seniorsku kosarku je nizak za tu poziciju , posto je tu negde oko dva metra visok . Problem na visem nivou takmicenja moze da mu predstavlja to sto ima spore noge , nije neki vrhunski atleta, imace problema u odbrani ali u napadu ume dosta toga. Edited October 12, 2021 by Micko8
Popular Post MiddleClass Posted October 13, 2021 Popular Post Posted October 13, 2021 Dacu Nikolicu stigao nalaz iz Turske. Ne mora na terapije i moze da se vrati kosarci cim se oporavi od operacije jer je malo usporen posle zahvata na mozgu. Ali svakako odlicna vijest... 20 2
nahbar Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Sjajno! Brz oporavak, pa neka nas opet namuci u finalu ABA 2
simple red white Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 To su svakako lepe vesti za njega, njegovu porodicu, prijatelje ali i za ljubitelje košarke.
Segundo Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Mozzart najavljuje Mozlija u Mornaru. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Recommended Posts