Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted (edited)

Kad napises samo da je nesto besmisleno dobices bezobrazluk. A pun mi je vise tvog ponasanja i seratorstva na gomili tema, ako hoces iskreno.

kao što vidiš obrazložio sam što je besmislica. da me nisu banovali prvi put obrazložio bih još tad. 

što se ovog drugog tiče, prilično se visoko rangiraš na moje 2 liste. jedna je po pitanju bola u predelu prepona o tome šta neko misli o mom seratorstvu. drugu ne bih spominjao u ovom trenutku da me opet ne bi banovali ali dosta ljudi će da skonta o čemu se radi svakako. 

Edited by theanswer
Posted

Ili reci ili nemoj pominjati. Seratoru.

Posted

Verovatno je dil bio da prve godine plate, a da onda ako ne ispadnu imaju besplatan plasman dalje. Ali je liga smanjena na 12 i naravno da oni otpadaju.

Nema toga, platili su jednu godinu. Moguće da im dali gratis još jednu da je bilo mesta, ali da se proširuje liga zbog jednog  Karpoša, to bi tek bila nebuloza

Posted

nemoj da si bezobrazan kao prvo

kao drugo ako postoji dil da oni igraju abu i plate 150k i deo dila je da igraju i sledeće godine ako ne budu poslednji potpuno je bespredmetno pričati o smanjivanju lige, makedonskom prvaku, uticaju meseca na treću kuću jupitera i slično. zato je besmislica. ako su oni obećali šta njih boli k što je liga smanjena. nego su prevaranti, ovaj je budala jer je verovao prevarantima i to je to. a vi izvlačite neke priče o sportu, nekim kvalifikacijama itd. 

ovaj deo "deo dila je da igraju i sledece godine ako ne budu poslednji" - jesi siguran da je to tako dogovoreno?

neugodno je biti na strani covica kad se zakci sa nekim i veoma mi je drago kad god ga neko napusi

ali cisto sa te organizacione strane nisam siguran koliko su makedonci u pravu

jer ako je ovako kako si ti napisao oni bi bili povlasceni u odnosu na druge ekipe, a ne vidim nikakav razlog za to

odnosno, ja ne vidim da su oni bilo sta izgubili, oni jednostavno nisu ostvarili pravo nastupa

pravo nastupa imaju 3 kluba iz srbije, 3 iz hrvatske, 1 iz bosne, 1 iz slovenije, 1 iz cg i 1 iz makedonije, plus jos 2 kluba iz dve drzave sa najboljim koeficijentom. njih nema medju tim ekipama i to je to

i da, nije ove godine kako se pise liga smanjena, nego jednostavno nije prosirena kao sto se radilo proteklih sezona, ponajvise zbog interesa olimpije, ali i ne samo njih

Posted

pa dobili su 150k prošle godine što je pitanje ko bi im dao

opet se piše o kvalifikacijama za ligu u koju se upada po dilu koja se proširuje i smanjuje po potrebi i sve to u jednom postu. 

Posted

ako je ovo odgovor meni, nista nisam razumeo

dakle aba liga broji 12 klubova, po propozicijama i tako je vec nekoliko godina unazad. sa raspodelom mesta koju sam naveo u proslom postu

sokoli nisu izborili mesto u toj ligi, nisu bili prvaci makedonije, niti su u kombinaciji sa mztom ostvarili nacionalni koeficijent kojim bi obezbedili da kao drugi igraju u aba

ove godine nema prosirivanja lige, te nema ni wild card, pa se nisu ugurali ni na taj nacin

sta u ovom nije jasno? prilicno je jednostavno

Posted

Čović!!

Posted

druga je stvar sto je aba liga kurac od organizacije (slicno kao i ostale evropske kosarkaske organizacije, samo shodno regiji iz koje je, jos je veci kurac), pa su proteklih godina bili spremni "izaci u susret" olimpiji i ostalima, te prosirivati ligu kad god im se digne

ako karpos sokoli smatraju daje to problem, onda su tako trebali i saopstiti javnosti

dakle, nismo izborili plasman u ligu kroz takmicenje, ali zelimo da sada i nama kao ranije drugim klubovima ucinite uslugu i prosirite ligu, pa onda navedu spisak razloga za tako nesto: kvalitet ekipe, tradiciju, cinjenicu da su prosle godine platitli wild card ili sta vec smatraju da je argumentacija na njihovoj strani

Posted

ako je ovo odgovor meni, nista nisam razumeo

dakle aba liga broji 12 klubova, po propozicijama i tako je vec nekoliko godina unazad. sa raspodelom mesta koju sam naveo u proslom postu

sokoli nisu izborili mesto u toj ligi, nisu bili prvaci makedonije, niti su u kombinaciji sa mztom ostvarili nacionalni koeficijent kojim bi obezbedili da kao drugi igraju u aba

ove godine nema prosirivanja lige, te nema ni wild card, pa se nisu ugurali ni na taj nacin

brate. jel ti i ne samo ti shvataš da ja ne pričam o tome? pa nije toliko teško majkumujebem. karpoš je imao dogovor sa ligom. sa njihovog stanovišta su izigrani i to je to. nebitne su propozicije lige, nebitan je plasman nebitno je sve o čemu pišete jer oni su očekivali da će nekako da igraju ligu jer su im to obećali. verovatno su imali neka čvrsta obećanja čim su onako reagovali. koji bi se modus operandi primenio ovog puta ne znam, dal je wild karta dal je liga od sto klubova, nemam pojma. što vi odgovarajući meni pišete nekakve propozicije i sportske rezultate još manje. besmisleno je pisati o tome. sutra da partizan ne izbori plasman u abu šta mislite jel bi je igrali? jel bi nešto smislili? pitanje je retorsko™ jer smo imali već takve slučajeve.

Posted

a ti bas cvrsto verujes liku koji naslovi saopstrenje sa "mala grupa pe...a" u kom izmedju ostalog pise i da su pokradeni na najmnje 5 utakmica i da nije bilo toga sigurno bi igrali plej of?

i ako je tako, zasto to nisu stavili na papir? npr, liga broji 10 klubova(po onom nacionalnom kljucu), 1 mesto za predstavnika drzave sa najboljim nacionalnim koeficijentom i karpos sokoli kao klub koji je platio svoje ucesce (na neodredjeno) sa tih 150.000 ( pod uslovom kao i za sve ostale ekipe da ne budu poslednji na tabeli)

da jesu, covic i ekipa bi mogli samo da im pljunu pod prozor

ne u propozicijama je i dalje stajalo da liga broji 12 klubova (po utvrdjenom rasporedu), a da je za proslu sezonu prosirena olimpijom i ks 

ostavljam i mogucnost da se oni jesu to usmeno dogovorili, samo to je em krsenje propozicija (ovo zvuci prilicno smesno u ovom slucaju) , em je taj lik jednostavno namagarcen od strane covica i kompanije

i na kraju krajeva ko ih jebe ako su to sebi dozvolili, hteli su se igrati sa vecim govnima od sebe, zaobici propise, ispali su magarci, a pravo ucesca nisu obezbedili po vazecim propozicijama na terenu

na ovo o partizanu, iako je retoricko pitanje sam ti odgovorio u proslom postu

Posted

sad već ti je argument da je lik ispao glup što ja uopšte nisam tvrdio da nije. 

Posted

sta je tvoj argument?

sta je tvoj stav uopste?

da treba da igraju ligu?

ja sam svoj stav izneo na pocetku i objasnio (ili makar pokusao) zasto nemaju pravo nastupa

ti si odbacio taj deo sa propozicijama, kazes otprilike, jebes propozicije, nisu se ni do sad postovale

ok, ja onda napisem da bi bilo posteno da se onda ne pozivaju na bilo sta od toga, vec jednostavno kazu "kad ste mogli za olimpiju i ostale mozete sad i za nas (prosiriti ligu)" i navedu zasto smatraju da bi im se trebala uciniti usluga

meni opet deluje da nemaju nista na svojoj strani

ti kazes da imaju usmeni dogovor

dakle, ako sam razumeo, tvoj stav je da oni treba da igraju ligu sledece godine posto verujes ovom liku da imaju usmeni dogovor sa covicem i po tebi je to dovoljno da traze pravo nastupa?

ako te nisam razumeo, ajde molim te objasni, koji ti stav zapravo zastupas

Posted (edited)

aman čoveče zabole me baš što neće igrati ligu, totalno nebitno nego je smešno ovde čitati objašnjenja kako se uvijaju da bi ispalo da eto sportski nisu ni zaslužili zbog nekih famoznih propozicija kad je stvar jasna da je u pitanju dogovor prevaranata u kome su veći prevaranti preveslali ove druge i to je to. znači moj stav koji mi i dalje promiče kako ga nisi skontao do sad je da je iluzorno spominjati neke propozicije i sportske rezultate, irelevantno je. a pritom i smešno.

Edited by theanswer
Posted

Aman covece, znamo svi da je Covic prevarant, a ovaj kabadahija isto to samo mnogo nizeg nivoa. Al prdimo i diskutujemo o tome, ubijamo vreme dok ne pocne liga. Ako te smaramo zaobidji nas slobodno.