April 10, 20214 yr to bas ubija kosarku pa jos kad dosude 50+ faulova nista od igre zadar blizu pobede, to je bolja varijanta za borac nadam se smo da ne igraju "2 za 2" jer se vec za 4 dana sastaju u zadru kako god, ako cibona ne dobije obe (i ne iznenadi cedevitu) borac kljuceve opstanka drzi u svojim rukama u direktnom okrsaju sa cibonom u poslednjem kolu
April 10, 20214 yr 58 minutes ago, pbg12345 said: to bas ubija kosarku pa jos kad dosude 50+ faulova nista od igre zadar blizu pobede, to je bolja varijanta za borac nadam se smo da ne igraju "2 za 2" jer se vec za 4 dana sastaju u zadru kako god, ako cibona ne dobije obe (i ne iznenadi cedevitu) borac kljuceve opstanka drzi u svojim rukama u direktnom okrsaju sa cibonom u poslednjem kolu Brate mili....pa kako može da ti padne na pamet da igraju 2 za 2, ni jedni ni drugi nisu sigurni za opstanak, a i utakmica je bila na 1 loptu.
April 10, 20214 yr e: razlika izmedju ovog i borac fmp je sto ovde oba tima imaju korist ako ubeleze po pobedu, u onom slucaju fmp nije imao nista ako pusti borac tamo je utakmica vec bila zavrsena i to na vrlo specifican nacin,a ja sam ovo napisao u toku prve od dve utakmice i napisah "nadam se da ne", nisam konstatovao da se to desava Edited April 10, 20214 yr by pbg12345
April 11, 20214 yr ali kako majstor igra odbranu cuva sve od 1 do 5 , rasporedjuje saigrace nije ni cudo sto bajic ima ovoliko poverenje u njega
April 11, 20214 yr rispekt za bajaru bas je odlicno poslozio ovo a i vidi se da su puni samopuzdanja i da svako zna svoju ulogu
April 12, 20214 yr 28 minutes ago, Djuro said: molim da mi neko objasni kako je ova Igokea 2. na tabeli? ne bi to pitao da si gledao utakmicu kod dodika u guvnu
April 12, 20214 yr 34 minutes ago, Djuro said: molim da mi neko objasni kako je ova Igokea 2. na tabeli? Imaju madjionicara na klupi
April 12, 20214 yr izvinjavam se. uopste nisam ispratio ovu sezonu a sad vidim da je bio neki vazan derbi CZV-Igokea. Kakav crni derbi, pomislih neiskusno. pogledam tabelu, oni 'ladno drugi. pogledam roster, al' ne videh tamo nista sto bi "na papiru" donelo nesto vise od 5.-6. mesta. zato pitam, sta se to zapravo dogodilo ove godine? Da li su stvarno dobri ili je neka mutljavina u pitanju?