hrkljush boys_2 Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Koliko je krš od igraća bio, jeste i biće Rade Zagorac. Zreo za Dinamika.
Heaviside Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Ja sam još kada ga je Memfis isplatio i poslao kući pisao da je dečko prevara od igrača. Napade me jedan viđeni forumaš, kao, šta sam to ja uradio u životu kada mi je neko ko nije u top 400 na svetu odmah prevara. Prevara je u smislu ogromnog nesklada između marketinga i kvaliteta čak i za Miškove standarde. Čovek je imao možda jednu do dve dobre sezone i to u simpatičnoj Megi. Inače, koretkna karijera za sada, lepo je zaradio, sve ok, legit prvoligaški™ igrač, ali kakav crni NBA i reprezentacija.
FPLS Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Kakvi procenti Josila za 3... Covek je na 80% u sezoni ako se izuzme lose sutersko vece u prvoj utakmici sa Partizanom. 30/38 1
Nikodije Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 (edited) 1 hour ago, Heaviside said: Ja sam još kada ga je Memfis isplatio i poslao kući pisao da je dečko prevara od igrača. Napade me jedan viđeni forumaš, kao, šta sam to ja uradio u životu kada mi je neko ko nije u top 400 na svetu odmah prevara. Prevara je u smislu ogromnog nesklada između marketinga i kvaliteta čak i za Miškove standarde. Čovek je imao možda jednu do dve dobre sezone i to u simpatičnoj Megi. Inače, koretkna karijera za sada, lepo je zaradio, sve ok, legit prvoligaški™ igrač, ali kakav crni NBA i reprezentacija. Sećam se da ga je Zvezda baš želela leta 2016, tada da je došao možda bi nešto i postigao. Došao bi u ozbiljnu mašineriju kakva je bila tadašnja Radonjina Zvezda, umesto toga on je izblejao još jednu sezonu u Megi, to je bila ona godina kada je Mega igrala Ligu šampiona a on preskakao gostovanja u istoj, mrzelo ga da se cima toliko. Tu se već videlo da od njega nema ništa. Kako je Miško prevario ove iz Memfisa samo on zna. Edited February 6, 2021 by Nikodije
fandorin Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Da li neko zna kakav ugovor Petrušev ima sa Megom? Čović onomad reče da je on igrač Baskonije i da oni traže 1.6kk obeštećenja za njega. Uvidom u vikipediju on je u Španiju otišao 2014. sa 14 godina i tamo bio 2 godine do odlaska u USA. Dakle mogao je da potpiše samo stipendijski ugovor i da Baskonija ima pravo na njegov potpis profi ugovora po povratku. Da li se to i desilo? I da li je on u Megi na pozajmici?
Joe D Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Petrusev nije igrac Baskonije, verovatno si ga pomesao sa Macurom.
omiljeni Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 ne bi bio eligible za ncaa da je imao takav ugovor sa Baskonijom
renne Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Kakav smešan faul sviran Tepiću, pa tehničnlka, i pobedi Mornar
hrkljush boys_2 Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Fascinantno je kako smrdljivac poput Javora opstaje sve ove godine u svim mogućim takmičenjima...
Joe D Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 49 minutes ago, omiljeni said: ne bi bio eligible za ncaa da je imao takav ugovor sa Baskonijom ima neka fora da moe da se dobije obestecenje kad potpise pvi profesionalni ugovor u evopi, to je covic picao kad je ristic odlazio na koledz.
fandorin Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 19 minutes ago, Joe D said: ima neka fora da moe da se dobije obestecenje kad potpise pvi profesionalni ugovor u evopi, to je covic picao kad je ristic odlazio na koledz. Upravo sam na Ristićev slučaj i mislio. Zvezda je polagala nekakva prava na njega. E sad, ovo što je Čović rekao za Petruševa i 1.6kk evra bukvalno više niko nigde nije pomenuo. Naravno, uvek možemo da se pozovemo na minhauzenovski Ćokijev karakter, samo...zašto bi to radio u ovom slučaju? .
Joe D Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 mislim, prica zato sto je nebojsa covic, kao i sve drugo. nije uopste vredno razmatranja sta on ima na temu petruseva da kaze. decko svakako ne bi dolazio u zvezdu jer mu je ideja bila da popravi poziciju na draftu u meg., sto on mora da se opravdava pred navijacima sto nije doveo nekog igraca kog nikad nije ni bilo u opticaju da dovede, me ne zanima previse.
copkillah Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 41 minutes ago, fandorin said: Upravo sam na Ristićev slučaj i mislio. Zvezda je polagala nekakva prava na njega. E sad, ovo što je Čović rekao za Petruševa i 1.6kk evra bukvalno više niko nigde nije pomenuo. Naravno, uvek možemo da se pozovemo na minhauzenovski Ćokijev karakter, samo...zašto bi to radio u ovom slučaju? . Tzv kiselo grožđe.
Recommended Posts