January 30, 20214 yr Bjorn Borg je uvek bio ozbiljan talenat, jedino sto je bio solidan kamenjar. Sad deluje da je korigovao taj segment, i stvarno bi mogao vise da igra. A i dobar mu je imidz, sta fali.
January 30, 20214 yr Kad smo kod imidža, Malina je nenadjebiv, tačno kao da statira u Petrijinom vencu.Sent from fav toy
January 30, 20214 yr Nisam gledao, zašto Filip samo 12 minuta? Da se nije povredio, ne daj bože, mada ne znam kako on može da se povredi sa svojim stilom igre. Možda neki disciplinski prekršaj pa ga trener klupirao?
January 31, 20214 yr Nisam gledao, zašto Filip samo 12 minuta? Da se nije povredio, ne daj bože, mada ne znam kako on može da se povredi sa svojim stilom igre. Možda neki disciplinski prekršaj pa ga trener klupirao?Zato što je za prvih pet minuta zaradio tri lične. A tri lične jer mu je Nikola Ivanović pravio malu decu pa se isfrustrirao kako mu, eto, ne ide Sent from fav toy
February 1, 20214 yr Izgleda da VJ iz Železnika preuzima Cibonu. Prvi srpski trener u Hr košarci još od Maljkovića i Šakote 1990, ako se ne varam. Edited February 1, 20214 yr by Nikodije
February 1, 20214 yr Istina, obojica ste u pravu. Ali i Androić u Zagrebu i Boža u Cedeviti trajali su vrlo kratko pa sam ih i zaboravio.
February 1, 20214 yr Svaka čast Bajari kako je našpanovao ekipu, svaki put borba bre pristup. Sigurno će ući u 4.
February 5, 20214 yr borac doveo zamenu za povredjenog djokovica goga sanadze, reprezentativac gruzije, igrao na koledzu, poljskoj, portugali, italiji, nesto malo spaniji i primorskoj svojevremeno fmp nam pobegao sa lopate veceras