Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

mladih? pa ovaj za 3 dana puni 20

petrušev je u njegovim godinama već uveliko bio undrafted starudija

:fantom:

Posted

Nisu svi igrači EC, granični EL kvalitet kao Petrušev. Neko je i za FCL. :fantom:

Posted

1 neizvesna utakmica Mornara protiv powerhouse-a iz Čačka.

Posted
On 29.12.2020. at 17:12, booyaka said:

Partizan mora prvo da dođe do plejofa ABA, što je naučna fantastika i lično ne verujem da će se to desiti.
Ne bi me iznenadilo da titulu osvoji Mornar, on mi je drugi favorit posle Zvezde.

15 kola do kraja, a zasotaje se 3-4 pobede... tesko da se to moze nazvati naucnom fantastikom.. 

nije da su sigurni za po, al daleko od toga da je sve reseno, dapache..:fantom:

Posted

Kakva asist klinika Čoa u prvoj četvrtini.

Posted
2 hours ago, Shaq said:

15 kola do kraja, a zasotaje se 3-4 pobede... tesko da se to moze nazvati naucnom fantastikom.. 

nije da su sigurni za po, al daleko od toga da je sve reseno, dapache..:fantom:

Jeste 3-4 pobede, ali dodatni problem je što ima 3 tima koja treba da preskoče tako da šanse postoje, ali treba im drugi deo sezone sa maksimalno 2, eventualno 3 poraza i da im se poklope drugi rezultati što se za sada ne dešava.

Posted

Stef Lazarević opet kida. Imamo novog Kalinu, da li neko u Železniku to vidi ili su načisto pobenavili.

Posted

Bas sam dosao da napise kako je bizarno iskustvo gledati Lazarevica i Covica u istom timu. 

Lazarevic kida, jede parket na obe strane bez prekida. Neverovatan lik.

Posted

Radovanovic samo protiv Olimpije lici na  kosarkasa.

Posted
nije da su sigurni za po, al daleko od toga da je sve reseno, dapache..fantom.gif
S tim da ne smeju da izgube nijednu do kraja, a čak i da dobiju sve ne znači da će se domoći plej-ofa. Pritom, igraju sa Zvezdom, Futurom, CedOli-jem... Teško, vrlo teško.
Posted

Ćox prelomio odbranom, sad sam sve video.

Posted
8 minutes ago, booyaka said:

S tim da ne smeju da izgube nijednu do kraja, a čak i da dobiju sve ne znači da će se domoći plej-ofa. Pritom, igraju sa Zvezdom, Futurom, CedOli-jem... Teško, vrlo teško.

igraju svi sa svima. a poraz Olimpije im ide u prilog