Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

Krka pokazala koliko je gotivan klub (ovo ne pišem zato što su zgazili ove), pokrivaju se koliko mogu, stabilni, dobro rade, a tu je i kultna Leon Štukelj dvorana. Je li Primorska definitivno odustala, nisam upratio?

• Replies 9.2k
  • Views 624.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Dacu Nikolicu stigao nalaz iz Turske. Ne mora na terapije i moze da se vrati kosarci cim se oporavi od operacije jer je malo usporen posle zahvata na mozgu. Ali svakako odlicna vijest...

• objavila cedolimpija da je ziga dobro nema posledica pada, prikljucio se saigracima u hotelu (iz srbije idu u rumuniju gde u sredu igraju evrokup)

Posted Images

Isključeni su definitivno

Kakva stoka je ovaj Reed:thumbd:

Petrusev je vec sada rutiner.

Tepara klačer [emoji23]

7 minutes ago, booyaka said:

Tepara klačer emoji23.png

dvared sam ga sreo ove godine, i da ga ne znam smeo bi da se kladim da lik u zivotu nije potcao, uvek poguren, vuce se dok hoda, dusa mu u nosu.. kad ono profi sportas..:fantom:

Miskovic tank commander.

22 minutes ago, Shaq said:

dvared sam ga sreo ove godine, i da ga ne znam smeo bi da se kladim da lik u zivotu nije potcao, uvek poguren, vuce se dok hoda, dusa mu u nosu.. kad ono profi sportas..:fantom:

milenko topic style

nije ni cudo sto se maltene isto zovu i prezivaju

onaj je delovao kao da spava na utakmici i onda saspe 2,3 trojke, pokupi kljucne lopte

mnogo sam ga gotivio

nego gledam sta od ranog jutra pisete, dal ste normalni, zaboravio da je misko ocigledno ljubitelj zornjaka

i da, bilo bi jako lepo da mega odigra celo takmicenje u ovom sastavu :)

jel se meni cini ili ovde ima "malo" vise sluzbenih lica nego sto bi trebalo :D

Pade Budućnost

2 hours ago, pbg12345 said:

i da, bilo bi jako lepo da mega odigra celo takmicenje u ovom sastavu :)

Sa krštenim plejmejkerom bi uzeli ABA

Milenka su pomerili na dvojku i to odlično izgleda, ali zato su Novak i crnja komični; muka živa da se prenese lopta i izvede aut.

Miskovic je truba, bolje da vec sada Misko  forsira  Jovica iz juniorske  ekipe umesto njega.

Edited by Micko8

kako igra lazarevic, svuda ga ima. 

Lešić leši, odlični i Nenadić i Čović.