hrkljush boys_2 Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Krka pokazala koliko je gotivan klub (ovo ne pišem zato što su zgazili ove), pokrivaju se koliko mogu, stabilni, dobro rade, a tu je i kultna Leon Štukelj dvorana. Je li Primorska definitivno odustala, nisam upratio?
Shaq Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 7 minutes ago, booyaka said: Tepara klačer dvared sam ga sreo ove godine, i da ga ne znam smeo bi da se kladim da lik u zivotu nije potcao, uvek poguren, vuce se dok hoda, dusa mu u nosu.. kad ono profi sportas..
pbg12345 Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 22 minutes ago, Shaq said: dvared sam ga sreo ove godine, i da ga ne znam smeo bi da se kladim da lik u zivotu nije potcao, uvek poguren, vuce se dok hoda, dusa mu u nosu.. kad ono profi sportas.. milenko topic style nije ni cudo sto se maltene isto zovu i prezivaju onaj je delovao kao da spava na utakmici i onda saspe 2,3 trojke, pokupi kljucne lopte mnogo sam ga gotivio nego gledam sta od ranog jutra pisete, dal ste normalni, zaboravio da je misko ocigledno ljubitelj zornjaka i da, bilo bi jako lepo da mega odigra celo takmicenje u ovom sastavu
pbg12345 Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 jel se meni cini ili ovde ima "malo" vise sluzbenih lica nego sto bi trebalo
April Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 2 hours ago, pbg12345 said: i da, bilo bi jako lepo da mega odigra celo takmicenje u ovom sastavu Sa krštenim plejmejkerom bi uzeli ABA Milenka su pomerili na dvojku i to odlično izgleda, ali zato su Novak i crnja komični; muka živa da se prenese lopta i izvede aut.
Micko8 Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 (edited) Miskovic je truba, bolje da vec sada Misko forsira Jovica iz juniorske ekipe umesto njega. Edited December 20, 2020 by Micko8
Recommended Posts