pbg12345 Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Just now, Joe D said: marko marinovic je otprilike poslednji covek za koga bih, dok je bio igrac, pretpostavio da ce da posane trener. ooo da
pbg12345 Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 kakva timska odbrana plasio sam se da nece moci ovo preneti na aba nivo, ali za sad odlicno izgleda respekta bez, cacak
kud u maglu Simoviću Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 (edited) 12 minutes ago, pbg12345 said: koliko je borac menjao tim u % u odnosu na prošlu sezonu prisustvovao sam u prošloj sezoni nekim njihovim performansima, nije to hrđavo izgledalo Edited October 3, 2020 by kud u maglu Simoviću
J.R. Cash Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 (edited) Koliko su losa bila ova dva uvodna napada na pocetku cetvrte. Brze tu kontru, Kocovicu! Edited October 3, 2020 by J.R. Cash
pbg12345 Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: koliko je borac menjao tim u % u odnosu na prošlu sezonu prisustvovao sam u prošloj sezoni nekim njihovim performansima, nije to hrđavo izgledalo 3 nova, 9 starih u 12 + klinci
pbg12345 Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 11 minutes ago, J.R. Cash said: Koliko su losa bila ova dva uvodna napada na pocetku cetvrte. Brze tu kontru, Kocovicu! tu si! kako ti se doima novakovic? mene nesto nervira, nekako mi se ne uklapa imace on vrvtno svojih tekmi, ali mi ne deluje kao timski igrac za borac
J.R. Cash Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Ok je, telo viska. Malina zavrsava domacom petorkom.
Micko8 Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Marinovic kao Phil Jackson, vodi ekipu bez time out-a
Блок_64 Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 2 hours ago, Joe D said: marko marinovic je otprilike poslednji covek za koga bih, dok je bio igrac, pretpostavio da ce da posane trener. Ово му је друга сезона на клупи,за сада је добар. У последњој играчкој сезони у Борцу,мученик је плаћао све саиграчима,на путовањима,пошто је он једини узео неке паре у каријери а ови играли за кикирики. Штета за овај спорт што паре иду само у близанце.
Nikodije Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) gledam jutros snimak, i odusevljen sam kako je borac rutinski sacuvao prednost, kada god bi ovi zapretili usledila bi neka trojka, 1 na 1 kreacija, rampa miletica (grobari ladno doveli bezvezenjaka miku, a imali miletica ), i sve to sa timom gde svega par igraca ima iskustvo na ovom nivou, a dva amera su juce igrala prvu profi tekmu. malina Edited October 4, 2020 by Nikodije
Recommended Posts