Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

25 minutes ago, Filozof manijak said:

Jok, sezona se komplet briše ako je odigrano manje od 50% :fantom:

Jel ovo zvanicno? Iz nekog Pravilnika ili onako napisao?

• Replies 9.2k
  • Views 625.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Dacu Nikolicu stigao nalaz iz Turske. Ne mora na terapije i moze da se vrati kosarci cim se oporavi od operacije jer je malo usporen posle zahvata na mozgu. Ali svakako odlicna vijest...

• objavila cedolimpija da je ziga dobro nema posledica pada, prikljucio se saigracima u hotelu (iz srbije idu u rumuniju gde u sredu igraju evrokup)

Posted Images

Suspendovana je liga do daljeg. Realno mislim da su mogli odigrati još jedno kolo pred praznim tribinama. 

10 minutes ago, goofs said:

Staa? Ne secam se ovoga?

bio sistem kao sad u fudbalu. 12 timova pa prvih 6 u plavu ligu, ostalih 6 u beli.

na kraju prvi i drugi igrali finale plejofa. 

5 minutes ago, mozzer said:

Jel ovo zvanicno? Iz nekog Pravilnika ili onako napisao?

Ma jok, šalio sam se na Rosovu želju da se komplet ova sezona obriše puj-pike ne važi 

Jedina realna odluka imajuci u vidu sve okolnosti. Sta sledi - ili nastavak ako nadju mesto u Kalendaru ili je to to....

3 minutes ago, theanswer said:

Suspendovana je liga do daljeg. Realno mislim da su mogli odigrati još jedno kolo pred praznim tribinama. 

za cije babe zdravlje?

meni nije jasno sto ne zatvaraju i otkazuju sve kad je jasno da ce sve zatvroriti i otakazati pre ili kasnije. svako odlaganje ce samo produziti ovu agoniju u buducnoti. 

1 minute ago, Joe D said:

za cije babe zdravlje?

meni nije jasno sto ne zatvaraju i otkazuju sve kad je jasno da ce sve zatvroriti i otakazati pre ili kasnije. svako odlaganje ce samo produziti ovu agoniju u buducnoti. 

ja mislim upravo suprotno, zatvaranje svega ranije je to koje produžuje agoniju. isto ko i za škole. jebeš vučića i ostale ali szo je taj koji preporučuje kod nas da se ne zatvaraju škole. 

7 minutes ago, Filozof manijak said:

Ma jok, šalio sam se na Rosovu želju da se komplet ova sezona obriše puj-pike ne važi 

i ja sam se zezao. seo u limarov bandwagon :D

2 minutes ago, theanswer said:

ja mislim upravo suprotno, zatvaranje svega ranije je to koje produžuje agoniju. isto ko i za škole. jebeš vučića i ostale ali szo je taj koji preporučuje kod nas da se ne zatvaraju škole. 

skole su jedna stvar, na utakmice i koncerte apolutno niko ne mora da ide. svaki zarazeni koji moze da se izbegne vredi.

ma naravno

mislim da im ih je odluka nba samo pogurala

21 minutes ago, Joe D said:

skole su jedna stvar, na utakmice i koncerte apolutno niko ne mora da ide. svaki zarazeni koji moze da se izbegne vredi.

eh pa nisu koncerti i utakmice bez publike ista stvar

čovek je socijalno biće, mora da funkcioniše nekako, ako mu bez preke potrebe produžiš neki obavezni karantin sa 2 nedelje ili mesec dana na mesec i po ili 2, to će se odraziti na drugi način. ne pričam tu o košarci, ni u školu ne mora da se ide

14 minutes ago, theanswer said:

eh pa nisu koncerti i utakmice bez publike ista stvar

čovek je socijalno biće, mora da funkcioniše nekako, ako mu bez preke potrebe produžiš neki obavezni karantin sa 2 nedelje ili mesec dana na mesec i po ili 2, to će se odraziti na drugi način. ne pričam tu o košarci, ni u školu ne mora da se ide

covek je isto tako obdaren i ceonim reznjem koji mu omogucava da stavi neke stvari u perspektivu. ako i nije, za to imamo drzavu koja ce se za to postarati. tj, trebalo bi da je imamo. 

ljudi su prezivljavali gladi i ratove, a danas, pored toliko sadzraja, je tesko da se sedi malo vise kod kuce i izbegava nepotrebni kontakt, jebi ga bas.

ja sam i tako najsrecniji kada blejim kuci i ne radim nista, a sada koancno imam dobar izgovor za to  :covid19:

ako se ne bude nastavilo, iz lige niko da ispadne, borac da udje iz aba2, a u evroligu ide partizan, bez proglasavanja sampionom aba za ovu sezonu. to je najpravednije.

Proći će i ta korona čim krenu topliji dani. Od maja bi moglo komotno da se igra. I plejof i plejaut.
Sigurno, samo malo slučajevi u africi i južnoj americi malo jebu tu teoriju u praksi.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Pa onda kada bude moglo. Septembar, oktobar...od nove godine.