Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted
25 minutes ago, Filozof manijak said:

Jok, sezona se komplet briše ako je odigrano manje od 50% :fantom:

Jel ovo zvanicno? Iz nekog Pravilnika ili onako napisao?

Posted

Suspendovana je liga do daljeg. Realno mislim da su mogli odigrati još jedno kolo pred praznim tribinama. 

Posted
10 minutes ago, goofs said:

Staa? Ne secam se ovoga?

bio sistem kao sad u fudbalu. 12 timova pa prvih 6 u plavu ligu, ostalih 6 u beli.

na kraju prvi i drugi igrali finale plejofa. 

Posted
5 minutes ago, mozzer said:

Jel ovo zvanicno? Iz nekog Pravilnika ili onako napisao?

Ma jok, šalio sam se na Rosovu želju da se komplet ova sezona obriše puj-pike ne važi 

Posted

Jedina realna odluka imajuci u vidu sve okolnosti. Sta sledi - ili nastavak ako nadju mesto u Kalendaru ili je to to....

Posted
3 minutes ago, theanswer said:

Suspendovana je liga do daljeg. Realno mislim da su mogli odigrati još jedno kolo pred praznim tribinama. 

za cije babe zdravlje?

meni nije jasno sto ne zatvaraju i otkazuju sve kad je jasno da ce sve zatvroriti i otakazati pre ili kasnije. svako odlaganje ce samo produziti ovu agoniju u buducnoti. 

Posted
1 minute ago, Joe D said:

za cije babe zdravlje?

meni nije jasno sto ne zatvaraju i otkazuju sve kad je jasno da ce sve zatvroriti i otakazati pre ili kasnije. svako odlaganje ce samo produziti ovu agoniju u buducnoti. 

ja mislim upravo suprotno, zatvaranje svega ranije je to koje produžuje agoniju. isto ko i za škole. jebeš vučića i ostale ali szo je taj koji preporučuje kod nas da se ne zatvaraju škole. 

Posted
7 minutes ago, Filozof manijak said:

Ma jok, šalio sam se na Rosovu želju da se komplet ova sezona obriše puj-pike ne važi 

i ja sam se zezao. seo u limarov bandwagon :D

Posted
2 minutes ago, theanswer said:

ja mislim upravo suprotno, zatvaranje svega ranije je to koje produžuje agoniju. isto ko i za škole. jebeš vučića i ostale ali szo je taj koji preporučuje kod nas da se ne zatvaraju škole. 

skole su jedna stvar, na utakmice i koncerte apolutno niko ne mora da ide. svaki zarazeni koji moze da se izbegne vredi.

Posted

ma naravno

mislim da im ih je odluka nba samo pogurala

Posted
21 minutes ago, Joe D said:

skole su jedna stvar, na utakmice i koncerte apolutno niko ne mora da ide. svaki zarazeni koji moze da se izbegne vredi.

eh pa nisu koncerti i utakmice bez publike ista stvar

čovek je socijalno biće, mora da funkcioniše nekako, ako mu bez preke potrebe produžiš neki obavezni karantin sa 2 nedelje ili mesec dana na mesec i po ili 2, to će se odraziti na drugi način. ne pričam tu o košarci, ni u školu ne mora da se ide

Posted
14 minutes ago, theanswer said:

eh pa nisu koncerti i utakmice bez publike ista stvar

čovek je socijalno biće, mora da funkcioniše nekako, ako mu bez preke potrebe produžiš neki obavezni karantin sa 2 nedelje ili mesec dana na mesec i po ili 2, to će se odraziti na drugi način. ne pričam tu o košarci, ni u školu ne mora da se ide

covek je isto tako obdaren i ceonim reznjem koji mu omogucava da stavi neke stvari u perspektivu. ako i nije, za to imamo drzavu koja ce se za to postarati. tj, trebalo bi da je imamo. 

ljudi su prezivljavali gladi i ratove, a danas, pored toliko sadzraja, je tesko da se sedi malo vise kod kuce i izbegava nepotrebni kontakt, jebi ga bas.

Posted

ja sam i tako najsrecniji kada blejim kuci i ne radim nista, a sada koancno imam dobar izgovor za to  :covid19:

ako se ne bude nastavilo, iz lige niko da ispadne, borac da udje iz aba2, a u evroligu ide partizan, bez proglasavanja sampionom aba za ovu sezonu. to je najpravednije.

Posted

Proći će i ta korona čim krenu topliji dani. Od maja bi moglo komotno da se igra. I plejof i plejaut.
Sigurno, samo malo slučajevi u africi i južnoj americi malo jebu tu teoriju u praksi.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted

Pa onda kada bude moglo. Septembar, oktobar...od nove godine.