nahbar Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 8 hours ago, theanswer said: Evo sad ću Trokorak.
theanswer Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Just now, nahbar said: Trokorak. Što se ti ne bi nama lepo predstavio i rekao koji si nick imao pre nego što si registrovao ovaj. Da znamo sa kim pričamo.
nahbar Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Prvi nik. Nisam sklon reinkarnacijama, kada me banuju neces me vise videti.
BWA Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 1 hour ago, nahbar said: Trokorak. kljucni momenat utakmice.
ravena Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 2 hours ago, theanswer said: Svaki realan cigan će ti priznati isto. Zvezda će svakako dobiti Cedevitu, FMP i Zadar i završiti treća. Ali ne postoji košarkaško takmičenje na svetu gde ti možeš da izgubiš 20:0 i da ti ne uzmu bod. Jedna utakmica neodlaska bod, druga diskvalifikacija. Tako je i kod nas, od KLS do LL i ja ne znam da je kod nas negde zabeležen slučaj da se neko nije pojavio a da mu nisu uzeli bod. usli bi oni u prva cetiri i da im je oduzet bod. uslov svih uslova je da dobiju cedevitu. radnicki basket i zadar se podrazumevaju. a postoji sansa i da zavrse kao cetvrti i sa svim pobeda. dovoljno je da mornar dobije sve do kraja i da buducnost izgubi naredne dve.
Delija67 Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 U ABA ligi se onomad Makabi nije pojavio protiv Zvezde kad je ubijen Djindjic i bilo vanredno stanje i nije im oduzet bod.
SNARC Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 15 minutes ago, Delija67 said: U ABA ligi se onomad Makabi nije pojavio protiv Zvezde kad je ubijen Djindjic i bilo vanredno stanje i nije im oduzet bod. Bravo !
theanswer Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 57 minutes ago, SNARC said: Bravo ! Umirem
*edited by mod Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 1 hour ago, Delija67 said: U ABA ligi se onomad Makabi nije pojavio protiv Zvezde kad je ubijen Djindjic i bilo vanredno stanje i nije im oduzet bod. Bukvalno preslikana situacija. Resen problem
Azdaja Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 10 hours ago, theanswer said: 9 hours ago, Djolle said: Cekaju da se zavrsi liga i nadaju se da taj bod ne menja plasman, onda ce ga oduzeti. Ovo. +100 Sve u svemu imamo zanimljivo razigravanje do PO a onda neka nam je svevisnji u pomoći kad krenu vruća gostovanja..
goofs Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Sledece kolo tek za 3 nedelje, ko ziv ko mrtav do tada
BWA Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 coks izdao novo saopstenje😩 kaze da nije gledalac napao sudiju, vec sudija gledaoca.
ZokiAsov Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 I gordic je pljuno sudiju a ne gledalac gordica
Recommended Posts