Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, theanswer said:

Evo sad ću

Trokorak.

Posted
Just now, nahbar said:

Trokorak.

Što se ti ne bi nama lepo predstavio i rekao koji si nick imao pre nego što si registrovao ovaj. Da znamo sa kim pričamo. 

Posted

Prvi nik. Nisam sklon reinkarnacijama, kada me banuju neces me vise videti.

Posted
1 hour ago, nahbar said:

Trokorak.

kljucni momenat utakmice.

Posted
2 hours ago, theanswer said:

Svaki realan cigan će ti priznati isto. Zvezda će svakako dobiti Cedevitu, FMP i Zadar i završiti treća. Ali ne postoji košarkaško takmičenje na svetu gde ti možeš da izgubiš 20:0 i da ti ne uzmu bod. Jedna utakmica neodlaska bod, druga diskvalifikacija. Tako je i kod nas, od KLS do LL i ja ne znam da je kod nas negde zabeležen slučaj da se neko nije pojavio a da mu nisu uzeli bod. 

usli bi oni u prva cetiri i da im je oduzet bod. uslov svih uslova je da dobiju cedevitu. radnicki basket i zadar se podrazumevaju.

a postoji sansa i da zavrse kao cetvrti i sa svim pobeda. dovoljno je da mornar dobije sve do kraja i da buducnost izgubi naredne dve.

Posted

U ABA ligi se onomad Makabi nije pojavio protiv Zvezde kad je ubijen Djindjic i bilo vanredno stanje i nije im oduzet bod.

Posted
15 minutes ago, Delija67 said:

U ABA ligi se onomad Makabi nije pojavio protiv Zvezde kad je ubijen Djindjic i bilo vanredno stanje i nije im oduzet bod.

:laugh:

Bravo !

Posted
57 minutes ago, SNARC said:

:laugh:

Bravo !

Umirem :D

Posted
1 hour ago, Delija67 said:

Bukvalno preslikana situacija. Resen problem :)

Posted
10 hours ago, theanswer said:

9 hours ago, Djolle said:

Cekaju da se zavrsi liga i nadaju se da taj bod ne menja plasman, onda ce ga oduzeti. :)

Ovo. 

+100

Sve u svemu imamo zanimljivo razigravanje do PO a onda neka nam je svevisnji u pomoći kad krenu vruća gostovanja.. 

Posted

Sledece kolo tek za 3 nedelje, ko ziv ko mrtav do tada

Posted

coks izdao novo saopstenje😩

kaze da nije gledalac napao sudiju, vec sudija gledaoca.

Posted

I gordic je pljuno sudiju a ne gledalac gordica