Mark Rothko Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Mornar ne može da pogodi ništa sa slobodnih...
Azdaja Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Al su prvi put ove sezone upalili ON dugme za odbranu, a good guy Luki već pet blokada
theanswer Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Da im nisu vratili bod van svih propisa...
Mark Rothko Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Profi ekipa šutira slobodna manje od 30% Sramota.
Azdaja Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 40 minutes ago, theanswer said: Da im nisu vratili bod van svih propisa... Ovo je baš onako trešnja na tortu. Pored svih sranja. Pogotovo mi je gadno ovo Miskovo dovođenje igrača na jednu tekmu I vozi dalje... Na žalost očekivao sam nikad bolju sezonu u nadi da će da ispeglaju sve zbog proslogodisnjih sranja. I opet banana.
Mark Rothko Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Urke 23 koša, 6 banana, bez promašaja iz igre, index 38. One-Man Show.
kud u maglu Simoviću Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 jel završena ta saga milovi vs. alekovi?
ZokiAsov Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Tek sad primetio koliko je neuhranjen ovaj kevin panter. Nas pejdzara je za njega konan varvarin u istoimenom filmu
theanswer Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 6 minutes ago, Azdaja said: Ovo je baš onako trešnja na tortu. Pored svih sranja. Pogotovo mi je gadno ovo Miskovo dovođenje igrača na jednu tekmu I vozi dalje... Na žalost očekivao sam nikad bolju sezonu u nadi da će da ispeglaju sve zbog proslogodisnjih sranja. I opet banana. Svaki realan cigan će ti priznati isto. Zvezda će svakako dobiti Cedevitu, FMP i Zadar i završiti treća. Ali ne postoji košarkaško takmičenje na svetu gde ti možeš da izgubiš 20:0 i da ti ne uzmu bod. Jedna utakmica neodlaska bod, druga diskvalifikacija. Tako je i kod nas, od KLS do LL i ja ne znam da je kod nas negde zabeležen slučaj da se neko nije pojavio a da mu nisu uzeli bod.
BWA Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel završena ta saga milovi vs. alekovi? to ne zna niko ziv. za sada je na snazi odluka po kojoj je utakmica registrovana rezultatom 20:0 ali je zvezda dobila bod kao da je regularno izgubila npr.80:60. drugostepeni organ aba, uopste nije odlucivao o eventualnom odigravanju utakmice.
MiddleClass Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Zato sto ne smiju da donose odluke i imamo cirkus od takmicenja.
Djolle Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 24 minutes ago, theanswer said: Svaki realan cigan će ti priznati isto. Zvezda će svakako dobiti Cedevitu, FMP i Zadar i završiti treća. Ali ne postoji košarkaško takmičenje na svetu gde ti možeš da izgubiš 20:0 i da ti ne uzmu bod. Jedna utakmica neodlaska bod, druga diskvalifikacija. Tako je i kod nas, od KLS do LL i ja ne znam da je kod nas negde zabeležen slučaj da se neko nije pojavio a da mu nisu uzeli bod. Cekaju da se zavrsi liga i nadaju se da taj bod ne menja plasman, onda ce ga oduzeti.
theanswer Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Just now, Djolle said: Cekaju da se zavrsi liga i nadaju se da taj bod ne menja plasman, onda ce ga oduzeti. Ili će ostati ovako i biti vuk sit i ovce na broju.
Recommended Posts