Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

Srbadija barska garantuje red i mir :fantom:

Posted

Mornar ne može da pogodi ništa sa slobodnih...

Posted

Al su prvi put ove sezone upalili ON dugme za odbranu, a good guy Luki već pet blokada :D

Posted

Da im nisu vratili bod van svih propisa...

Posted

Profi ekipa šutira slobodna manje od 30%

Sramota.

Posted
40 minutes ago, theanswer said:

Da im nisu vratili bod van svih propisa...

Ovo je baš onako trešnja na tortu. Pored svih sranja. Pogotovo mi je gadno ovo Miskovo dovođenje igrača na jednu tekmu I vozi dalje... 

Na žalost očekivao sam nikad bolju sezonu u nadi da će da ispeglaju sve zbog proslogodisnjih sranja.

I opet banana. 

Posted

Urke 23 koša, 6 banana, bez promašaja iz igre, index 38.

One-Man Show.

:ziga:

Posted

jel završena ta saga milovi vs. alekovi?

Posted

Tek sad primetio koliko je neuhranjen ovaj kevin panter. Nas pejdzara je za njega konan varvarin u istoimenom filmu

Posted
6 minutes ago, Azdaja said:

Ovo je baš onako trešnja na tortu. Pored svih sranja. Pogotovo mi je gadno ovo Miskovo dovođenje igrača na jednu tekmu I vozi dalje... 

Na žalost očekivao sam nikad bolju sezonu u nadi da će da ispeglaju sve zbog proslogodisnjih sranja.

I opet banana. 

Svaki realan cigan će ti priznati isto. Zvezda će svakako dobiti Cedevitu, FMP i Zadar i završiti treća. Ali ne postoji košarkaško takmičenje na svetu gde ti možeš da izgubiš 20:0 i da ti ne uzmu bod. Jedna utakmica neodlaska bod, druga diskvalifikacija. Tako je i kod nas, od KLS do LL i ja ne znam da je kod nas negde zabeležen slučaj da se neko nije pojavio a da mu nisu uzeli bod. 

Posted
4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jel završena ta saga milovi vs. alekovi?

to ne zna niko ziv.

za sada je na snazi odluka po kojoj je utakmica registrovana rezultatom 20:0 ali je zvezda dobila bod kao da je regularno izgubila npr.80:60.

drugostepeni organ aba, uopste nije odlucivao o eventualnom odigravanju utakmice.

Posted

Zato sto ne smiju da donose odluke i imamo cirkus od takmicenja.

Posted
24 minutes ago, theanswer said:

Svaki realan cigan će ti priznati isto. Zvezda će svakako dobiti Cedevitu, FMP i Zadar i završiti treća. Ali ne postoji košarkaško takmičenje na svetu gde ti možeš da izgubiš 20:0 i da ti ne uzmu bod. Jedna utakmica neodlaska bod, druga diskvalifikacija. Tako je i kod nas, od KLS do LL i ja ne znam da je kod nas negde zabeležen slučaj da se neko nije pojavio a da mu nisu uzeli bod. 

Cekaju da se zavrsi liga i nadaju se da taj bod ne menja plasman, onda ce ga oduzeti. :)

Posted
Just now, Djolle said:

Cekaju da se zavrsi liga i nadaju se da taj bod ne menja plasman, onda ce ga oduzeti. :)

Ili će ostati ovako i biti vuk sit i ovce na broju.