February 10, 20205 yr Al su prvi put ove sezone upalili ON dugme za odbranu, a good guy Luki već pet blokada
February 10, 20205 yr 40 minutes ago, theanswer said: Da im nisu vratili bod van svih propisa... Ovo je baš onako trešnja na tortu. Pored svih sranja. Pogotovo mi je gadno ovo Miskovo dovođenje igrača na jednu tekmu I vozi dalje... Na žalost očekivao sam nikad bolju sezonu u nadi da će da ispeglaju sve zbog proslogodisnjih sranja. I opet banana.
February 10, 20205 yr Tek sad primetio koliko je neuhranjen ovaj kevin panter. Nas pejdzara je za njega konan varvarin u istoimenom filmu
February 10, 20205 yr 6 minutes ago, Azdaja said: Ovo je baš onako trešnja na tortu. Pored svih sranja. Pogotovo mi je gadno ovo Miskovo dovođenje igrača na jednu tekmu I vozi dalje... Na žalost očekivao sam nikad bolju sezonu u nadi da će da ispeglaju sve zbog proslogodisnjih sranja. I opet banana. Svaki realan cigan će ti priznati isto. Zvezda će svakako dobiti Cedevitu, FMP i Zadar i završiti treća. Ali ne postoji košarkaško takmičenje na svetu gde ti možeš da izgubiš 20:0 i da ti ne uzmu bod. Jedna utakmica neodlaska bod, druga diskvalifikacija. Tako je i kod nas, od KLS do LL i ja ne znam da je kod nas negde zabeležen slučaj da se neko nije pojavio a da mu nisu uzeli bod.
February 10, 20205 yr 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel završena ta saga milovi vs. alekovi? to ne zna niko ziv. za sada je na snazi odluka po kojoj je utakmica registrovana rezultatom 20:0 ali je zvezda dobila bod kao da je regularno izgubila npr.80:60. drugostepeni organ aba, uopste nije odlucivao o eventualnom odigravanju utakmice.
February 10, 20205 yr 24 minutes ago, theanswer said: Svaki realan cigan će ti priznati isto. Zvezda će svakako dobiti Cedevitu, FMP i Zadar i završiti treća. Ali ne postoji košarkaško takmičenje na svetu gde ti možeš da izgubiš 20:0 i da ti ne uzmu bod. Jedna utakmica neodlaska bod, druga diskvalifikacija. Tako je i kod nas, od KLS do LL i ja ne znam da je kod nas negde zabeležen slučaj da se neko nije pojavio a da mu nisu uzeli bod. Cekaju da se zavrsi liga i nadaju se da taj bod ne menja plasman, onda ce ga oduzeti.
February 10, 20205 yr Just now, Djolle said: Cekaju da se zavrsi liga i nadaju se da taj bod ne menja plasman, onda ce ga oduzeti. Ili će ostati ovako i biti vuk sit i ovce na broju.